Söndag men känns som en måndag!

Blev en sen kväll igår. For först till nodo där jag träffade flickorna, käkade en jättegod kycklingmacka och drack mors lilla olle (te)  :) vi var där till halv 11 kanske, sen for jag, bea och linn och hälsade på killarna som var hos Dl. Sen blev de käk på max. Köpte sedan lite godis till syrran och for hem med det inna jag for til bea, då var klockan kring 1 på natten. jag bea och linn spelade wii. Hade en tuff boxningsmatch mot mig själv men förhoppningsvis förbrännde jag några av stripsen som jag åt på max :)
Sedan blev det bara en massa prat och kollande på kort. For hem kring 4 men somnade inte föräns halv 7 imorse. Kanske skulle ha varit lika bra att vara vaken och somna tifdigare ikväll för sov till 3 idag så lär ju intye kunna osmna ikväll, sen så sov jag ju bort hela dan så det var inge kul.

Har nyss bakad choklasgräddkola och gjort kycklingröra och bakpotatis så jag är rikigt nöjd att jag gjort nå vettigt här i köket iaf :)



Nu ska jag ut och rida för att sedan skjutsa malin till mormor i stan och sedan bär det av till Lars.

pusshej
/A.j

Lördag

eftersom det blev festande i torsdags så känns det som om det är söndag idag men det är ju lördag upptäckte jag nyss, en positiv överraskning :)
ska snart ut och rida innan det bär av till nodo med tjejorna för lite mat och prat.
Lars for hem för ett tag sen, gårdagen spenderade jag och lars med mina föräldrar samt deras gäster. Blev en hel del spelande som ledde till många arga och sura miner!!

Här är en bild sen i torsdags på mig, sossan, och josefin


Nu ska jag käka, sen rida!
pusshej
/A.j

Party

Igår blev det lite party för min del. Började med att jag begav mig till engmans hus där jenny och sossan var. Sen så får vi till mia. När alla tjejer hade kommit, ullis, carro, jag, jenny, sossan och mia, försökte vi på oss att spela spel men som vanligt så blev det tjafs så det var lika bra att sluta så att man inte blir ovänner :)
Sen for vi till niklas och erika där vi blev ett tag. Plötsligt var klockan mycke så jag och sossan gick själva till norrmalmia där vi fick se en väldigt lång kö. vet inte rikigt hur länge vi stod där men tillslut så lyckades vi iaf komma in och tiden där inne gick aldeles för snabbt. Jag och bea tror jag nästan dansade ändå tills dom stängde men kunde lätt ha varit där länge till. Det blev en väldigt lyckad kväll och jag ångrar abslut inte att jag for :)

nu ska jag ut och rida medans det är ljust ute :)

pusshej
/A.j


Julafton!

God Jul allihopa!



/A.j


En dag kvar

Nu är det bara en dag kvar till julafton.
For till Lars igår och sov där +lämnade hans julklapp. Ska nog dit och sova idag igen tills imorgon´för sen ska jag och hämta mormor innan jag ska hem och fira jul med famuiljen :)
Alla julklappar är klara och det är skönt. Har även hunnit julstäda mitt rum och baka grymt goda chokladgräddkolakakor typ :P haha!
Hör även skotern utanför huset så det måste ju betyda att pappa hämtat den nu. Kanske blir att köra lite ikväll eller morgon, vi får väl se!

har faktist lite julstämmmning, skönt när jag ocgh malin bakar och sjunger jullåtar, då känns det verkligen som jul :)

Nu ska jag ta och kila ner och byta om :)

/A.j

Måndag

Lars kom igår, ganska sent men bättre sent än aldrig, eller hur?! :)
Imorse for jag och lars in och köpte micke och bettans julklapp, sen for vi och åt.
Han lämnade av mig på stan för att jag skulle hem med mamma, pappa och syrran. När jag kom hem så somnade jag, tror jag sov i sisådär  4 timmar ;) vaknade av linda som kom och väckte mig. vi satt och pratade ett tag innan vi for till jempan och efter ett tag kom bea, skönt att få prata med allihopa igen, det var så länge sen.. men rikigt trevligt och skönt, mina vänner är fantastiska!! det ska alla ha klart för sig.


Jag och Lars!



Jag älskar dig..!

Funderade att fara till lars nu ikväll, ska bara höra så att han också vill det, ska passa på att slå in lite julklappar också :)

pusshej
godnatt
/A.j


Julmys

I fredags så for jag, jenny och mia till jenny där vi hämtade chokladrutor, glögg och lussbullar för att sedan bege oss till ica och handla lite mat.
När vi kom till mia så gjorde vi jennys specialpotatisskiver, sallad och nå kött. det blev rikigt gott!! sen så la vi oss i soffan för alla 3 var riktigt mätta kan jag lova. efter ett tag blev det glögg och fika samtidigt som vi såg greveholm och som vi tillslut somnade till :)

Blev att stiga upp kl 8 för att bege mig till öhman där jag fick låna allt som behövdes för att vara ute o grilla och lite skoterkörning. var meningen att vi skulle fara kl 9 men tror att vi inte var ute förens kl 11. Ev, tom, jag, bea, öhman, jessica, petrus och tomas for till nån stuga, tror det hette nötmyrbodarna men de kan vara helt fel. där grillades det och pratades. Tillslut for tomas hem så på hemfärden fick vi sitta 3 på beas skoter, de blev lite trångt men vi kom fram levandes iaf :)
Vi var hos ev ett tag innan vi for till jessica och kvällen avslutades hos tom med mycket skratt och både konstiga och äckliga lekar ;)
Under kvällen for jag även in till stan. For till marre där jenny, amanda, linda, sara li, sara n och marre var.
Alla utom jenny och linda festade så innan dom skulle ut så tog jag och for hem.

Imorgon blir det nog att vara med lina, jempan och bea hos jenny. Tror det blir lite julmys men vi får väl se vad kvällen bjuder på.
Nu sitter jag och syrran och ser greveholm, har nyss bakat pepparkakor och sjungt julsånger under några timmar, har även hunnit vara förbi bea en sväng efter matchen.


Syrran förra julen :)

nu ska vi fortsätta med greveholmtittandet :D

/A.j


Melpo Mene - I Adore You

sitter nu hos lars och lyssnar på låten Melpo Mene - I Adore You, tycker den är jättefin :)
vi har planerat attt fara och käka sen när han kommer hem gör att sedan fara på bio, tror vi sdka se "vi hade tur med vädret, igen"
 har hört att den inte alls var lika bra som den första men känner att den måste ses ändå :)

måste verklige ta och ladda upp lite bilder här från helgerna som varit. Hittar tyvärr inte sladden till kamerna för otroligt nog så hade jag tänkt göra det igår men men, då får jag väl bara börja att söka då! Förhoppnigsvis kommer dom väl in inom en snart framtid om vi har tur :)

pusshej
/A.j

Ane brun- True colours

har nyss kommit hem från linda, for till henne direkt efter träningenoch käkade å sånt. sen har vi spenderat lite tid vid datan för att kolla på lite lägenheter. Hon ska ju flytta till stockholm för att då sminkskola typ på face så vi får hoppaas att hon hittar nån fin och att jag får bo där ett tag när hon flyttat, skulle vara så himla trevligt :)

helgen har väl varit sådär, hade iaf trevligt sålänge jag höll miog till mina kompisar, dom är allt underbara ska ni veta :)

ska sätta mig och lyssna på julradion nu tror jag, måste ju få igång lite julmusik eller så kanske jag ska ta och he på greveholm, joo det ska jag fan ta och göra, måste ju se den innan jul så det är nog dags att börja nu tror jag!!



puss och godnatt
/A.j

Julklappar

Då har man köpt första julklapparna för iår :)
har köpt till mormor och niklas och linnea men det är en hel del kvar än, tror jag ska göra bort några till på fredag när jag slutar tidigt.
På fredag ska jag iaf på lillajulafton hos micke och bettan och lördag blir det nog middag och bad med några tjejer!



nu ska jag fortsätta med fysiken för snart kommer lars och då vill jag inte plugga nå mer :)

pusshej
/A.j

hockeykväll

ikväll blir det först träning och sedan ska vi och se hockey, skellefteå - luleå!
Eftersom pappa jobbar för alltele så lär vi få sitta på skellefteås sida men vill sitta på luleås för jag tror faktist att jag hejar på dom,. Inte för att jag kan nå om hockey men luleå ligger ju ändå närmare än skellefteå så de får väl bli att det lilla jag komma heja går till dom :)



Nu måste jag fortsätta med fysiken och se lite project runnway :)

pusshej¨
/A.j

Då var ännu en måndag avklarad

Måndagar brukar vara hur jobbiga som helst, men skulle ju vilja fortsätta ha helg och dessutom så startade våran onsdag med ett samhällsprov, Tror däremot att det ändå gick hyfsat bra men de får vi se när det är rättat, känslan är inte alltid rätt!

Har nyss varit och tränat, ska snart duscha, ta in hästarna och sen kanske plugga fysik, hinner inte imorgon för familjen ska nog och se skellefteå - luleå, kan inte så mycke om hockey men det blir säkert kul :)

här är en bild från i fredags när vi var och såg Adam Tensta på statt!

Bea, Jag och Carro var det som blev fotograferade av nån kille som stod uppe uti trappen!

Nu ska jag gå och göra något vettigt!
Pusshej
/A.j

då var det slut

ännu en helg är snart avklarad, sitter med syrran och har just fått ner sigge från trädet, han har suttugt högs upp i våran gran i 3 dagar tror jag utan att komma ner så han var rikigt genomfrusen och hungrig nu när jag äntligen fick tag på honom!!

I fredags avr vi iaf hon samantha där en massa trevligt folk befann sig. sedan blev det utgång på statt och jag hade faktist rikigt roligt, kul med så många gamling, alltså från porsnäs, vet inte varfär men festerna bli alltid saå mycket roligare då :)

i lördags bkev det att fara in til luleå och jobba för att sedan fara och äta plättar hos morfar. var där till havl 7. då for jag hem för att sedan bege mig in till stan där norrsken hade en liten lagfest så jag och bea var där ett tag , sedan satt vi oss och pfratade lite. kom hem kring 1 nån gång och somna som en stock :)

nu ska jag plugga lite sammhälls och sedam ska jag nog fara till lars å sova där :)

/A.j

Julradio.se

har suttit med syrran efetr min träning och lyssnat på julradion.se, kul med lite julmusik :)
Dessutom så fick både jag och malin in en hälsning, jag en till henne och malin fick in en till mammsen, dessutom så fick vi igenom låtarna. det var rikigt kul att höra :)

Nu sitter vi med varsin data och jag försöker lära malin röj på datan men hon verkar bli lite lätt uppstressad och då tappar hon förståndet och allt blir fel, men så är det väl ibland ;)

här kommer iaf en liten bil på syrran som jag hittade på nåns pix, hon måste väl också få vara med på lite kort :)



pusshej leverpastej :)
/A.j

Snart Jul

Sitter och lyssnar på lite julmusik från julradio.se
Måste ju börja få lite julkänsla snart :)

Men det verkar vara svårt, fast vi har snö och julpynt inne.. Hmm undra hur detta ska lösas. Ska iaf sätta in fullt med julmusik i min mp4 så får vi hoppas att det löser sig :)



Hoppas att lars kommer in snart och slutar skotta snö. Vill ju ha det lite mysigt här inne :)

ha en trevlig kväll!
/A.j

Kusligt Kul

Har suttigt största delen idag med at försöka förstå biologin inför provet imorgon men fattar inte ett piss. Mitt i allt så satte jag mig framför datan och började fiffla med webbcamen med lite inställningar och hittade en hel drös med olika roliga grejjer så sjävklart visade jag de för bea och i smyg tog hon kort och har nu lagt ut på hennes blogg.
Alla har väl redan sett den så här kommer den :

Måste väl själv erkänna att de ser hyfsat kul ut :)
hahaha, fytusan vad jag skrattade alltså :)

godnatt, nu ska här ses andra avenyn
/A.j


Helgen

I fredags så blev det all skjutsa mamma på hennes personalfest. Sen så for jag till lina där vi åt, såg idol och träffade lina och hennes bebis som var  hur gullig som hellst. Efetr det skulle jag till lars men när jag var ungefär halvvägs så fick jag reda på att han inte alls va hemma så då får jag till anna där bla bea var. Sen for vi och körde liote i stan och åt på max innan jag for till lars där jag sov.
I lördags så blev det att kidnappa ullis som fyllt 18, vi överraskade henne på coop men hög musik och inrusandes som hiphoppare :D kunderna och de som arbetade där verkade inte så glada men de fick gå bra ändå :) Senare på kvällen så åt vi 3 rätters hos ullis ioch hade jättekul. Dessvärre blandade jag cider och vin och det slutade i lite illamående men efter ett uträttat behov så var jag igång igen och det blev utgång. Hade faktist jättekul ute och det bruar inte vara så kul så det var ju bra :) slutade med mat på max igen innan vi for och sov hos lars.



Idag så har jag inte gjort så mycket faktist, funderar på att se lite gossipgirl nu efetrsom jag börjar halv 1 imorgon ;)

puss och godnatt!
/Aj.

RSS 2.0