Toppen..

Det har varit en toppendag, har legat och solat och badat med mamma och pappa och nu sitter jag här hemma med min älskling ;)

Tyvärr så är våran vildkattunge sjuk, hon är hängig, har ingen apiti och är slö, vet någon va det kan vara för någonting? det har kommit alldeles plötsligt för igår var hon hur pigg som hellst.

Ska nog ute och rida ens väng senare när det bli lite svalare ute och innan dess ska jag och Lars fara och äta på toppen i norrfjärden tror jag, de skulle sitta rikigt fint med en plankstek för min skull. Åt bakad potatis igår med curry och kyckling på Dagobert och det var såååååååååå gott alltså :)

Nä nu ska jag gå och vara social ..

Pusstja

/A.j

Nya skor

Har hittat ett par jättesköna sandaletter från Euro Sko..
Såhär ser dom ut och är skitsnygga på :)


Kollektion/Dam/Komfort 599:-

hittade dom på 30% så fick dom för ca 400 kr och jag är verkligen jättenöjd med skorna, har länge sökt efter sånnahär skor med kilklack men aldrig hittat någon som jag rikigt fastnat för, förutom dessa som jag hittade direkt när jag kom in i butiken :)

Måndag igen :/

Nu har det blivit måndag och sitter på jobbet igen. Får väl glädjas av att helgen har varit suuuuper :)

Både fredag och lördakväll fick jag umgås med de underbaraste pesronerna i mitt liv och det bestod allt från karuseller, tivoli, kälekslandet och konserter...
Måste ta och lägga in några bilder snart men är som vanligt hur seg me det som hellst.

Fikc dessutom inte min klänning så är lagomt förbannad men hittade en svart på gina tricot som fick duga för kvällen :)

NU var ju bea och linda bort i ca 2 veckor så jag och jempan får väl klara oss själva här hemma tills dom kommer hem igen.

Dessutom är min röst totalt bark sen alla karuseller och skrikande, och jag som måste sitta och svara i telefo på jobbe :S
Kunderna hör knappt vad jag säger..!!
Ha en trevlig kväll allihopa.

/A.j

Bungyjump, YES!!

Var och jobbat igårkväll på pdol, fick stå i tivolit ist för insläppet och det var ju tur för då fick jag vara med jessica hela kvällen..

Dessutom bjöd pappa mig på att testa på bungyjump :)
Fyfan va nervös jag var när dom började knäppa på selen och sen när jag fick ställa mig som på en hiss som hissades upp 60-70m i luften.. Sen knäppte han lös mig och bad mig ställa mig så att jag bara stod med tårna på plattan och höll i mig i händerna. Sen så sa han bara ett, två, tre BUNGY, och så släppte jag och föll utsnför kanten baklänges, fytusan va det pirrade i magen alltså men de var så jävla kul :)

Får se om jag gör det ikväll med, ******* va kul de var, ååå kan typ inte sluta tänka på det !!!




/A.j

Save The Sharks, namninsamling

På engelska heter det "finning".
Det betyder att en haj fångas och att någon hugger av fenorna på den och sedan slänger tillbaka den stympade, blodiga hajen i vattnet. Ofta lever den fortfarande, men eftersom en haj inte kan simma utan fenor drunknar den eller svälter ihjäl.

Man räknar med att en kvarts miljon hajar får fenorna avskurna varje dag. 250 000 hajar. Varje dag.

Efter att fenorna har rensats blir de torkade eller djupfrysta. De används till att göra kinesisk hajfenssoppa. Hajfenssoppa serveras vid festliga tillfällen och många tror att man blir stark av den."
(texten är tagen av hemsidan http://www.savethesharks.se/ )

Det här som pågår är djurplågeri av högsta grad, jag har inte mycket mer att säga än att jag blir otroligt ledsen och upprörd över att det går till så här. Och jag ger all min cred till den lilla pojken på blott 8år som har startat den här namninsamlingen som han den 8augusti tänker lämna in till något som jag inte kommer ihåg för att visa att det här är med finning är fel. Gör som jag och nästan 10.000 andra har gjort, skriv på för att även visa att du tycker att finning är fel!

http://savethesharks.se/
namninsamlingen hittar du där.





PDOL = Helgen

Hallå allihopa :)

Sitter på jobbet och tittar ut i det fina vädret.. Hoppas verkligen att det håller i sig tills imorgon och lördag då de lär bli hela utekvällar för oss som ska  på pdol.
Längtar massot tills imorgon för då ska vi först vara på beas stuga och ha trevligt med massor av folk innan det bär av till stan för ännu mer festande..
Funderar på att ta en rast och gå ut och sola lite så man hinner få lite färg till helgen eller va tycker ni?
det är ju så fint att vara solbrun nu på sommaren och jag tror de blir väldigt snyggt till min gula klänning om den nu hinner komma som jag är väldigt cosäker på och då har jag absolut inget att ha på mig :S

Här kommer iaf en jättebra låt som jag fastnat för idag och den lär spelas hela dagen på min data iaf :)
http://www.youtube.com/watch?v=wI5_DWMHxgk


Hoppas alla får en trevlig och solig dag..
Pusshej

/A.j

Rubrik?!

Jobbar som vanligt idag, känns lite surt när det varit så bra väder ute man har tagit några solpauser så de känns ändå lite bättre :)
Igår var vi hos jempan och gav henne hennes present som vi köpt från bagsandfashion.com och som var skitsnygg. Henne klocka funegrade inte så hoppas hon blev glad över den vi gav.
Hon var iaf jättesnygg och i nyklippt hår och allt :)
Dessutom så fick vi fika, jempans mamma bakar så goda kakor att dom rikigt smälter i munnen, speciellt hennes jämtlandskakor som nog är min stora favorit bland alla sorters kakor hahaa..

Såhär såg iaf klockan ut.
Klocka - 01-1 - CK Style


Hittade även denns skitsöta kjolen från asos.com
ASOS Animal Mini Skirt
ligger snäppet under 300 kr.

Ikväll blir det nog att fara och träffa älsklingen min i lillpite :)

PussOchKram

/A.j


GRATTIS JEMPAN, 18 ÅR!

Nämnde i förra inlägget att jenny larsson från piteå, nybyn, fyller idag 18 år :)

Ett stort grattis till henne..
här nere kommer lite bilder på henne!!

9:an
Jempan i 9:an


Jempan i 7:an ( hon till vänster)


7:an ( hon i mitten )


i 2:an ( till höger)


i 2:an( till höger)


i 2:an

Hon är en heöt underbar person som bjuder på sig själv till 100 %
Är hon med så lovar jag att man alltid får sig ett gott skratt, och himla söt är hon också <3

/A.j

Morfars Flicka :)

Idag ska jag och morfar fara och luncha igen iaf, var ju typ 2 veckor sedan sista så de är verkligen dags. Kunde inte be honom göra paj igen fast det var så himla gott... Då tror han ju bara att de är därför jag vill luncha med honom men kanske smyger ut med det idag att det skulle vara himla gott med en paj iaf så får vi väl se om han vill göra en till mig nån dag.
Undra vart vi ska fara och äta ?! fast han hittar nog på nått ställe.
Går gode bra på jobbet idag faktist, kan sitta och göra min beställningar utan att de ringer in allt för många kunder så de är ju skönt.

Sen så har inte mina klänningar kommit än och jag som ska ha en av dom på fredag och hinner inte den komma så lär ja ju börja gråta eller nå, får nog ta och ringa dom idag efter min lunch..

Just ja, idag fyller ju jempan 18 år GRATTTTTTIS TJEJEN!!!!!!
Vi ska ju till henne och fika idag kom ja på. Måste ringa linda och bea och säga att vi träffas hos jenny efter min träning för vill ju hinna träffa alla.

Nää nu måste jag jobba..

/A.j

Längtar massor..

Sitter just nu på jobbet och ska snart fara och träna i det dåliga vädret.

Hoppas verkligen att det bli sol till helgen för längtar massor tills på fredag för då startar helgen och som vi ska ha de kul på PDOL tjejer !! :)
På fredag blir det hos bea i hennes stuga och lördagen blir det förmodligen och vara med stadstjejerna så de kommer nog bli alldeles kanon tror jag..

Ha en bra dag allihopa..

/A.j

Asos.com

Här är lite godingar som jag hittat på asos idag när jag kollat runt..

ASOS Paint Print Tulip Skirt Dress 
Junk Food Have A Smurfy Day Tee 
Lipsy Poppy Print Tiered Dress

Hade jag haft pengar skulle jag nog shoppat loss som en galning där men kanske är bra att man inte har så mycket så att man inte handlar allt för mycket..

Nää nu måste jag verkligen ut och rida....
Ha en trevlig söndagskväll :)

/A.j


Då var helgen slut.

Då var det södag igen..
Helgen har varit superkul. Fredagen fick jag spendera med mina bästa kompisar i skellefteå där vi bodde med några från den gamla tiden, nämligen några som vi gått 7-9 med :)
Vi hade iaf jätteroligt men var gode sliten på lördagen. de måste jag medge men då var det bara börja om efter lite sovande för då var det förlovningsfest för min pojkväns syrra och hennes kille, vi hade jätettrevligt men det  blev ingen utgång för mig tyvärr, var för sliten och att orka med det hahaa :D

Idag så har vi även fått en ny kisse, pappa hittade henne/honom på gården under en pilbuske alldeles utsvulten och mager, kan max vara 8 veckor så nu bor kissen hos oss och är lika gossig som de andra, kan knappt ha märkt att den är en vildkatt..

Sen så har fotbollen börjat om idag, lite jobbigt måste jag erkänna att de känns men så är det väl, och imorgon är det jobb igen, känns inte mycket bättre det heller men nästa vecka äre ju PDOL !!!!!!!!!!!1 då kommer allt kännas mycket bättre igen.

Nu ska jag ut och rida innan det blir alldeles för mycket mygg ute..

Puss och Kram
/A.j

Trästocks, här kommer vi !!

Sitter på stugan och har nyss jobbat färdig för dagen, väntar bara på att jag ska få skjuts hem så att jag kan packa mina saker och sen bär det av till linda där både lindis och bea väntar på mig så att vi kan fara och ät och sne bege oss ner till skellefteå.
Blev lite drastiska ändringar. sovplat mm men de fixade sig tillsut så de kommer nog tt bli jättebra tror jag.
Lars, pappa och malin är ute och fiskar så ska försöka få dom att bada med mig sen när dom kommer tillbaka :)

Ha en superbra helg allihopa !!

/A.j

shoppingtips..

Har varit inne och kikat runt lite på några webbshoppar nu under lunchen och här nere kommer lite olika saker som jag hittat på några av de hemsidor jag kollat på :D
Plånbok - 03-x - Rocha Nera
jättesnygg plånbok från bagsandfashion.com
Kostar endast 349 SEK och är verkligen jättesnygg och även rymlig.

Public Beware Colour Block Hem Skirt
Snygg kjol från asos.com
45£


Klänning från stylebystars.com
349,00 kr

Nu ska jag ta och lägga in lite fler beställningar och ta och skicka lite brev till kunder :)
Sedan blir det nog att fara upp till stugan och rida på hästen!!

Ha en bra kväll :)

/A.j

Sitter på jobbet ännu en dag!!

Hej bloggen!
Sitter på jobbet i luleå för ännu en dag. Solen har lyst hela morgonen utan nästan ett moln på himmlen så de blev att sätta sig ute på verandan i bikini och jobba. tur att vi har en sån på jobbet :D
Dessvärre är det lite svårt att se skärmen när man ska klicka och läsa men för det mesta går det faktist rikigt bra..

Var hos bea igår och hon bjöd mig på grillad kyckling och klyftpotatis och det var så gott.
Sen kom även lindis och då passade vi på att bränna lite skivor till trästocks nu i helgen och till pdol som är nästa..
Tror de kommer bli jättekul, vi som aldrig brukar göra något sånthär hahaa.

Snart blir det väl lunch, undra om vi ska fara å äta någerst eller som de bli en billys som jag har i frysen.. får se!

/A.j

Glass på Seventh Heaven

var nyss och tog en paus från jobbet.. for med klas och köpte en bamseglass som hette Cherub Breakfast på seventh heaven här i luleå.
Min bestod av en delad banan, choklad-jordgubb-vanilj glass , maränger, grädde, vit och vanlig chokladsås och bär.. Den var såååå god fast nu är jag grymt mätt, orkade inte ens hela..



Ikväll blir det att fara till bea och dit kommer förmodligen linda också. blir nog att planera de kommande 2 helgerna som kommer förhoppningsvis bli superroliga :D

/A.j

BagsAndFashion.com

Var inne på bagsandfashion igår, linda var det som ringde och rekomenderade sidan..
Är dessvärre pank nu tills min lön kommer in i slutet av juli men har redan kollat in några snygga smycken som jag gärna skulle lägga beslag på :)
Armband  - 01-22 - Claris White
99 kr
Armband - 00025-16 - Peace G
139kr
Örhängen - 00001-8 - Bamboo Look Orange
129 kr
Örhängen - 0001-12 - Morango Black
119kr
Örhängen - 01-13 - Silver Peace
99kr

Det finns masssssor med annat snyggt också, detta vara bara några som jag funderat på att handla..
Allt är också till ett väldigt rimligt pris och dessutom är det fraktfritt inom sverige :)

Nu ska jag snart ta lunch, blir nog grillat med klas....

/A.j

Juicy Couture Bikini

Denna bikini har nu blivit min från tradera för 300 kr.
Den är jättesöt tycker jag med sina vita hjärtan och vita spetskanter :)
Hoppas bara att det blir lite varmt så man får ta ett dopp i den senare när den kommit, fast det lär nog ta ett tag för köpte den från USA..



Här är en bild iaf..
Hel Ny Juicy Couture Bikini Vitt &Blå Size M

/A.j

Ringningarna håller på att göra mig GALEN!!!

det ringer, masssssssssor..
Privatkundtjänsten har lagt ner så alla kunder ringer till oss på företag och vi har inget kösystem så bli snart tokig av alla ringningar. de går liksom inte få bort ur huvudet för en sekund och får inget annat gjort än å bara svara i telefonen....



Igår var vi och fiskade ial, ja mallan och pappa och vi fick massor med fisk :) fast jag gillar mest och släppa tillbaka så mina abborrar och 2 gäddor som fastnade på spöt fick åka tillbaka in i vattnet..

Nu ska jag fortsätta att svara i den hemska telefonen...
bye

/A.j

Lite kläder från urban Outfitters - stugdag

Idag har jag varit på stugan hela dagen, jag och lasse har fiskat, varit ute med båten och bryggan och bara haft det trevligt med massa prat och mys :)

Sitter lite och kollar på urban Outfitters hemsida och kläderna som finns där.. Här är några roliga klädesplagg som jag hittat :



Priserna på dessa är hyfsat blandade men tycker  om alla jättemycket  :)
Längtar tills mina kläder från stylebystars kommer och jag hoppas verkligen att de passar...

Nu ska nog jag, mallan och pappa fara och fiska, sen ska jag försöka hinna ta en ridtur också innan de är dags å hoppa i säng!!

Ha en bra kväll

/A.j

12 Juli- kväll på stugan

Igår var jag med linda, bea och jenny, vi for och hälsade på jens som fyllt 18 och gav han några trisslotter men som han tyvärr bara vann en 10 på, men de var ju bättre än inget iaf. vi blev bjudna på fika och fick oss några goda skratt innan vi åkte..
For också och hyrde en film på statiol men hann inte se den eftersom vi for och hämtade lars och då blev det lite tjafs så kännde att de var lika bra och fara hem, men skulle så gärna ha vetat se filmen med min underbara tjejer som kompisar :) hur mysiga som hellst är dom..

Nu sitter jag på stugan och ska ut och äta lite mat på verandan. Hoppas alla får en fin lördagskväll :D

/A.j

Tylor Momsen

Måste förmodligen vara en av de snyggare yngre kändisarna. Jag tycker hon är otroligt söt och vacker, att se så mogen ut fast hon bara är född 93 är ju ett under bara de :)
här kommer lite bilder på henne. hon är verkligen snygg i allt..

Hej hej paparazzifotografen!  


man blir avensjuk, eller iaf jag blir det :)

Nu ska jag ut och åka lite båt på min lunch och ta ett litet bad med syrran, sen blire käka lite honungsmelon och jaa... sen äre bara sätta sig och jobba igen!!

/A.j


Kläder, kläder, kläder..

Var inne och kollade på lite internetshoppar :)
Hittade lite klädesplagg som inte är allt för dyra och som jag fastnat för. Här nedanför kommer några av dem ...

Public Beware Lace Collar Pom Pom Cardi
denn är från asos.com och ligger på ca 45£

ASOS Jersey Pocket Skirt
kjolen är från asos.com 20£

Sista Shei Gingham Cami And Shorts SetSista Shei Sleep Dress
Båda två suuupersöta sovplagg också från asos. de flesta är så billigt där, helt perfect. dessa kostar bara 18£ styck

Nu ska jag äta min mat och sen fortsätta jobba för snart är lunchen slut..

Ha de bäst!

/A.j

Hemma hos Lars

Sitter hos lars nu, har kommit hem från stugan för ett tag sen så lars kom och hämtade mig hemma och nu sitter jag här. Han är för tillfället å ser på lite vattenkörning med skotrar, så hoppas ingen sänker sin för de är aldrig kul å dra iland skotern när den ligger under vattne..

Var och shoppade en helt vanlig tjocktröja me dragkedja, en grå.. Var på era för bara 100 kr + att den hade hög hals så de var bara att köpa den, kan typ inte ha min andra längre, alldeles för korta i ärmarna så de får ja ge till syrran..

Blev inte så mycket bad idag, var inte alls lika fint väder som igår och vattnet är inte så varmt så hade inte så stor lust faktist :)

Snart bär det av till trästocks, eller de är ju först nästa helg och helgen efter det är de pdol ( Piteå dansar och Ler ) så hädanefter är helgerna fullpackade. Efter pdol kommer ju även LK  (Lulekalaset) men får se om jag har orken och pengarna att fara dit, har råkat shoppa för lite mer än min budget för tillfället ;)

Nu måste jag ner och laga spagett i och köttfärsås för jag håller på å svälta ihjäl, har bara ätit frukost imorse...

Ha en trevlig dag allihopa..

/A.j

Säg NEJ till våldtäckt

För er som inte varit in på veckorevyns hemsida och skrivit på deras lista om våldtäckt så tycker jag att ni borde göra det nu :)



Här nedan kommer länken :

http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

/A.j


Nyheter på asos

Var nyss in på asos och kollade på lite nyheter som kommi in.
Hittade bla denna goding som jag själv tycker är riktigt sommarfräsh med denns sköna och starka färger.


TFNC Colour Block Dress



Hittade även lite accesoarer som jag fastnade lite extra för. Dessutom låg alla på ett väldigt bra pris..
ASOS Cut Out Tear Drop Butterfly And Flower Earrings (+)ASOS Chain And Bird Charm Drop Bangle

Nu ska jag fortsätta jobba.. ha en trevligt morgon allihopa :)
/A.j

Ultraviolett

Har kommit till stugan för ett tag senda och då så överraskade pappa mig med att jag skulle få flyga i stuggrannens flygplan som är ett ultraviolett flygplan och ser ut ungefär såhär, förutom att deras är rött..


Vi var uppe på ca 1000 m höjd och från vistträsk( ovanför älvsbyn) kunde man både se piteå, luleå och skellefteå och det såg ut att vara så nära fast när man kör bil känns det så mycket längre, fast fågelvägen är ju gode nära..

Kollar runt massor för söker ett par skor. Vill ha ett par som är som en sandal fast med klack.. Har ni några tips så kom gärna med dem för är i stort behov av "den rätta" skon :)

Ha en trevlig kväll...

/A.j


It´s time to dance

sitter och jobbar, började tänka på några gamla låtar av panic at the disco och kom på att det var jättelänge sen jag lyssnade på dom så just nu sitter jag och lyssnar på alla deras låtar på youtube och dom är sååå bra :)
Alla låtar dom skrivit är superbra, de är juskt hur man kan lyckas med nästan varje låt.. Ohhh...

Ikväll ska vi nog ta upp hästarna till stugan, eller de sista 2 så att de också får lite semester och massor med gröns gott gräs. kan förövrigt inte förstå hur man kan tycka att gräs är så gott, synd att man inte kan förstå djur.. Tänk av kul de kunde vara om de kunde prata som i Alvin och gänget, som dessutom är en jätterolig film..!!

NU ska jag fortästta mitt jobbandes och hoppas mina klänningar som jag beställt hinner komma till pdol, vill hitta ett par fins skor till dmemockså men hittar inga och jag som brukar ha så lätt för att hitta sko, otur helt enkelt.
Var och kollade på lite skor med bea idag i luleå på min lunch:) hittade ett par sandaler och ett par med kilklack men känndes inte helt säker så köpte dom inte. Får nog ta och fara en till sväng och söka.. det är ju ändå nån vecka kvar :)

/A.j

bloggtävling

Är med´i en bloggtävling som "den smarta brunetten " har.


Man kan vinna massor med godsaker som ansiktsmaks, Bh,  löshår, mascara mm.



Länken till tävlingen är:
http://densmartabrunetten.blogg.se/2008/july/liten-blogg-tavling.html

/A.j


Inte gjort ett enda knyck.

Har inte gjort någonting idag. Vi "vaknade" kl 3. Hade varit uppe några gånger innan å släppt ut hästarna å sånt men vi klev inte upp förens kl 3 och det var väääldigt skönt. sSedan har inte jag och lars gjort någonting idag, bara legat och myst och det har faktist varit rikigt skönt. Nu är han och hämar sin bil i stan och jag ska ut och rida och sen när han kommer hem ska vi baka en kaka som jag längtat efter att få baka men som jag inte rikigt vet hur man gör hahaa, men ska nog frsöka idag. sen s ska jag ha min första körlektion imorgon också, ite nervös är jag men nog borde de väl gå bra tycker jag....

Blev iaf att beställa den gula, som ska användas till pdol och den röda som som jag bara älskar, tycker om den massor.. Hoppas bara att dom passar :)

/A.j

Dags för att sussa på kudden...

kom nysshem från en mysig kväll hemma hos jens med sarah linda och bea. Såg mest film ( göta kanal 2)  och nån film som gick på 3:an tror jag som skulle hålla på till halv 3 men de orkade vi inte så for hem :)
Nu ligger jag i sängen men min kisse bettan och har nyss ätit 2 st mackor. Dessutom så ringde lars nyss och sa att han skulle koma och sova med mig så då slipper jag och bettan sova själv i sängen.

Dessa klänningar kommer jag förmodligen att beställa imorgon... :)

 499kr


299 kr




Denna är fortfarande osäker, vad tycker ni?


449 kr

godnatt, sov så gott!!

/A.j

Hemma igen

Kom nyss hem från stugan, åkte hem med lars för han har sovit där med mig från fredag till lördag.
Ikväll blir det nog att fara och vara med linda, bea, jens och sarah :) ska bara först ut och rida och sen får jag väl ta och köra moppe dit, tar mig inte på nått annat sätt idag så det får väl gå bra det med..

Nu ropar mamma och säger att pontus ( en av katterna ) släpat in en råtta så måste kuta ner å se vart han gömt den så att det inte blir en död råtta liggandes i huset, hahaa.

Ha en trevlig kväll.

/A.j


Äntligen bilder från midsommar

Har äntligen lagt in bilderna från midsommar på min data, men det tog ett tag :)
Ska väl ta och beräta lite hur midsommardagen och kvällen var,.
Det började med att vi var hos carro först, drack och pratade + att vi försökte göra kransar, haha. MIn blev aldeles förstor och ramlade bara över huvudet hela tiden men nått kort hann vi få medans den satt på :)
Sedan så begav jag mig ner till hamnen där jag träffade lars och hans kompisar och så åkte vi båt. Vi åkte nog nästan hela kvällen tills vi beslutade oss för att fara på havs där vi gick in på puben och dansade ett tag. sedan träffade vi några av lars kompisar som var nyktra och som senare fick skjutsa hem oss till holmträsk.
Det var väl ungrfär så midsmmar såg ut och jag hade faktist rikigt roliht, det var kjul att fara å göra nå annat nång ång som tex. när vi åkte båt :) inte så ofta men det var fint väder och det åkte massor med trevligt folk så det blev en himla lyckad kväll..







/A.j


Stugtime..

Nu har vi "flyttat" upp till stugan för sommaren, 2 av hästarna har fått komma upp idag + hundarna.
Det har varit rikigt fint väder så jag och malin har badat, badat och jaa, badat.. Jo vi har ätit också hahahaa.
Nu har tor och lena kommit med våran nya båt så de blir väl att psrova den ikväll, + lite mer bad. Lars har ju lovat att efter några groggar hoppa in i badet med mig, men det återstår att se hur det lyckas :D

Nu sitter jag och malin och äter riskakor och funderar starkt på å gå ut i sommarkvällen och vara lite sociala med våra gäster. 
 
/A.j


 

Godmorgon !!

Godmorgon allihopa :)
Sitter på stugan nu och jobbar härifrån. Hoppas det bli fint väder så jag kan sitta ute, det verkar då bli det nu.
funderar på hur jag ska kunna lägga in bilder, som jag tagit, på datan. Är inte så tekniskt så pappa får väl hjälpa mig senare ikväll. 
Vad ska jag göra idag då?
Finns faktist massor att göra, tex fixa mitt jordgubbsland som är såååå igenväxt hahaa. måste verkligen ta tag i det senare när jag slutat jobba och sen ikväll så kommer nog lars och ska sova här, funderar på att sätta honom och klippa gräset hahaha :)

blev inte en sån sen kväll för mig igår, badade kanske kring 12 på natten och sen efter det så gick jag faktiskt och la mig.
sitter och kolla lite på asos och tradera och några andra webbshoppar. Hittar massor med snygga kläder men måste ta å spara lite pengar, lyckas alltid köpa nå å spendera upp mina pengar så nu ska jag vänta ett tag.
Men dessa klädesplagg gillar jag massor..
 ASOS PETITE Tiered Hem Prom Dress     Emily & Fin Sweetheart Contrast Sash Prom Dress  

Nä nu måste jag jobba...
/A.j

no one wants forever...

sitter på stuagn nu, kom upp för ett tag sen och sjösatte våran nya brygga, våran gamla som varit försvunnen hade vist nån kommit och lagt på sidan av strandkanten men då hade vi ju redan byggt en ny och mycket större så vi får väl ha två :)
Ska sola massor imorgon iaf, men måste jobba ändå, men man kan ju jobba utomhus och sitta med datan i knät så de borde väl fungera alldeles utmärkt, hoppas bara att de fint väder. När jag kom hem idag så for jag och jempan och badade på bruket, inte så varmt som vi hade hoppats på men skönt var det iaf :D

Ska vara i stugan hela helgen och fixa till här litegrann innan vi flyttar upp helt för några veckor. Måste också fixa hagen till hästarna.
såhär såg de ut för nån sommar sedan ...


Nu kom mamma och malin så nu ska vi springa ut och bada :)

/A.j

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT DEM!!

Hem i posten kom mina nya solglajjor som jag beställt från tradera, de som är röda och hjärtformade och dom är skitläckra tycker jag, ingen som har de på bruken iaf där jag brukar sola hahaa :)
Bild på dessa kommer nog in om jag bara orkar ;)

NU ska det ner till bruket och bada med jemapn, kan inte fatta men de kommer bli henne FÖRSTA dopp för sommaren, hon ligger lite efter :P

hej svej leverpastej :)

/A.j


Solen lyser men jag måste sitta inne :/

Känner mig väldigt irriterad om man säger så, här är det jättevarmt och då menare jag jättevarmt. Men tyvärr så måste jag sitta inne i mitt kontor och lägga in beställningar, men gör lite så att jag lägger in några stycken och sän klär jag av mig till min sjömansbikini från cubus och lägger mig i solen och tar en lite rast innan jag går in och gör samma sak igen. På detta sätt hoppas jag att jag hinner få lite brunfärg på korppen iaf.

Satt och kollade på lite bilder på pixbox. HIttade denna bild på mig på sossans pix.
Det är när vi hade NV-TE dagen på skolen och jag blev visst en tomte som skulle gå på händer, tiktigt kul faktist :P


Lite konstig bild nu när det är sommare men ändå, tyckte den var lite roligt hahaa.

Nu ska jag nog gå och hämta lite kallt vatten för håller på å svettas ihjäl här.
Sen ska nog jag och klas gå och börja grilla våra kycklingfileér till lunch :) är väldigt hungrig, magen knrorrar som satan !!





Dessutom är det ju den 3/7 -08 och det betyder att jag och älsklingen varit tsm i 1 år och 6 månader idag <3


/A.j


Vill heeeeem!!

Sitter på jobbet och jobbar för fulla muggar, har massssor att göra här men snart ska jag fara och träna lite fotboll,e eller springa rättare sagt för att komma igång nu efter all vila för knät.
Solen börjar titta fram igen efter massor med moln och regn på morgonen. 
Dessutom så har morfar bjudit mig på mat idag, det blev en paj med ost och rökt skinka samt tomater och en jättegod sallad, han hade verkligen lyckats. Måste ta och lära mig göra en sån, tror han ska få visa mig nån dag.

Igår var jag med lars ett tag, eller han hjälpte pappa med bilen så jag sov typ bara med honom men det var mysigt ändå fast han somnade redan kvart i 10, mn han har det sååå tungt på sitt jobb så de var han väl värd. han kom och hälsade på mig på jobbet idag, han var i luleå och skulle hämta lite saker till jobbet så då passade han på och få en puss av sin flickvän ;)

Nu ska jag och traäna och sen hem och mysa, blir kanske att rida också men de får vi se om jag orkar, blir säkert att titta och kanske bjuda på nått från tradera, det är s himla kul ;)


/A.j

kommer aldrig bli brun :S

jag satt och kollade lite på gamla bilder, eller inte gamla men från förra sommaren och jag är hur mycket brunare då än vad jag är nu och ändå togs dessa bilder på examen ifjol. Måste nog snart ta till solaruimet för såhär vill jag ju inte att det ska vara, och speciellt nu när jag jobbar hela sommaren :/


Hoppas helgerna kommer med mycket sol till mig :)








Snart måste jag nog ta och lägga in bilder från midsommar, går lite segt !!

/A.j

Äntligen tittar solen fram

Äntligen en dag med sol och värme, tyvärr så sitter jag inne och jobbar men lite raster kan man ta då och då så att man hinner få lite färg. Lunchen får nog gå åt åt att sola tror jag :)
Nästan inga moln på himmlen..


Idag var och jag klas och åt på cafélino där vi åt pestkyckling och det var jättegott.
Längtar bara tills jag kommer hem då jag ska sola, rida och kanske vara med lars, om jag har tur. <3

Ha en rikigt bra och solig dag!!
/A.j

RSS 2.0