Torsdag

Gud vilket fint väder vi haft här i norrbotten idag, det har väl varit nå sådär 25 grader så har passat på att ligga och steka lite utomhus, inte för att det syns så mycket på mitt bleka jag men skönt vare.
Har nyss kommit ut ur en varm dusch för har varit och ridigt innan tävlingarna till helgen. Nu ska jag lägga mig och läsa lite kemi tills imorgon och sedan ta och slumra på kudden :)




Här kommer lite bilder från cirkusen som jag bea och jenny var och såg igår :)

                 

Cirkus :)

iadg har jag faktist varit på cirkus med Jenny och Bea, var ett väldigty länge sen sist men vi hade det så trevligt så :)
Mamma hade biljetter såvi fick ta dom, annars skulle de ha kostat 195 kr/st som är VÄÄLDIGT för dyrt för att gå på lite cirkus men men..
Borde egentligen ha plugga kemi gfetersom jag har kursprov i det på fredag men nu valde jag ju dethär ist och de var mycket roligare :)
Fick red apå att jag förmodligen kommer få ett g i tyska, fast jag har fått vg på alla 6 proven iår, men jag fick bara g på nationella så därför får jag bara g. men ska verkligen ta å prata med henne för jkag är inte nöjd med det, känns förgäven att ha pluggat hela året.

Nu ska jag hjälpa malin i stallet och sen så ska jag gå in på tradera en snabbis innan jag lägger mig i sängen :)
pusss

Måndag

Har inte gjort mycket idag, klippt sönder lite kläder, typ jeans som blivit shorts, och sen bara hjälpt mamma att städa :) borde plugga men de är allt för jobbigt idag. Ridigt har jag också, hästen är ju frisk nu så ska gasa på till tävlingarna i helgen som är i skellefteå .

Har inte gjort så mycket mer. Är med i en till tävling där man kan vinna dessa shysta prylar :)

   

Allt för ett värde av 414.00 £

tävlingen äger rum här:
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2751374

Ha en trevlig kväll allihopa :)
pusshej

Mors dag

Idag är det morsdag. Har hunnitbåde rida och se fotboll imorse i det fina vädret och nu har vi kommit hem för å fira mamma. ska käka prinsesstårta och ge hennelite paket som vi köpt :)
f¨r se vad jag hittar på resten av dagen, kanske inte något alls :) det skulle vara skönt iaf..


Lördag

Var hos bea igår :) Vi grillade fläskfilé och gjorde hemgjorda klyftpotatisar, eller hon gjorde de, jag och jenny grilla mest och linda gjorde sallad, men himmelskt gott blev det iaf.
Sen for vi och skjutsade hem några ungdommar som tyvärr druckigt för nmycket, men som vi vet så händer det ju nästan alla nån gång men det är ju alltid tråkigt när det händer. Vi spg filmen "Wild child" som är nästan som en dokumentärfilm men jättebra tycker då jag :) Sen kom lars och hämtade mig kring 2.

Här är några bilder jag snott från linda..

Jag


Bea


jenny

tyvärr fanns det inget kort på linda men får väl ta och lägga in ett annat  som jag har..
image35
Linda


Sov hos lars tills idag och där kring 12 for vi och hjälpte till att måla en stor norrbottensgård, det tog ca 5 timmar fast vi var ändå några stycken så det var bra.Synd bara att det inte var så varmt, eller varmt var dert men solen sken inte så mycket, jag som hade tänkt måla i bikini :)

UNdra vad jag ska hitta på ikväll, kanske är med linda jens och sarah men det återstår att se, vet inte om jag ha någon skjuts eller hämtning än..




Här är klänningen igen som jag tävlinar om :)

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380

Fredag

Är fortfarande med i tävlingen om klänningen, tror man måste blogga om den varje dag men förstår inte rikigt :/

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380

Äntligen så ha jag gjort bort fysiken för iår, vet inte om jag klarade provet men gör jag inte de borde han inte få sätta ig på mig eftersom jag klarat alla andra prov iår :) en men..

Åkte in med lars till skolan idag i corvetten, den är ju gul och fin så det blev lite somrigt. Hade på mig en lite vit klänning från ichi så ja, jag var nog ganska somrig idag :) kanske tar ett kort och lägger in så ni får se.

Ska till bea ikväll, å äta filé med klyftpotatis, mummmms :)

tävling

är med och tävlar om hm´s sommarklänning :)
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2611921 


........

Gick inte så bra med pluggningen, sitter bara på trader + spelar betapet. Ska nog ta och fara ut en svängen med hästen också. sen äre ju eurovision kl 9 som jag måste se :D

orkar inte skriva"""

Skoltrött

är så himla less på skolan nu.. orkar aldirg göra nå men samtidigt är det nu allt är med kursprov å sånt. Ska ut och lägga mig i solen, kanske kan plugga då, fysikprov imorgon. Var och åt luch idag med Lars :) han klarade körkortet men tyvärr glömde han fixa p-skivan så han åkte äcven på sin första p-böter på 250 kr. inte allt för mycket men själklart svider det. Har varit in och bjudiot på några fräsha sommarklänningar på tradera + en tubtopp/boddy. Undra vad man får :D

ska och köpa en morsdagpresent till mamma imorgon, fågot förslag på vad man kan ge?

Tisdag

Ligger i sängen,har nyss sett eurovision ¨på tv fast hängde inte med så bra för försökte lära mig lite fysik samtidigt, fast de verkarinte g¨, kan inte förstå att jag ska läsa fysik B när jag knappt klarar G i A kursen :/ men men.. Ska se lite gossip gil ttror jag och sn försöka sova, har 2 tyskaprov imorgon, inte det minsta kul ska jag säga er.

dessutom så har min käre pojkvän uppkörning imogon så jag hoppas verkligen han klarar körkortet för gör han det har han lovat att han ska komma och hämta mig och sen ska vi fara å äta. blir väl typ på sunes eller max eller nå men snällt vare iaf :)
Kankse tillåme får åka i denna bil om jag är riktigt snäll :D
image31


På fredag ska iaf detta tjejgäng äta middag hos bea :)
Längst bak: Jag och Jenny
Längst fram: Bea och LInda

image30

Party

Igår firade vi jenny som fyllde 18 år :) vi åt massor med mat och hade allmänt trevligt. Vi var väl där till kring 11 sen for vi till mia där det fortsatte att festas och det blev klart för utgång, är ju inte 18 än, men lyckades komma in ändå :) Jättenöjd blev jag såklart!!
Måste nog också bara skriva att jag och ullki kanske ska gå fordons, hjälpte några tjejer med deras cykel som som hade tjorvat utanför mias lägenhet.
Det var grymt mycket fokl ute ändå, det gick knappt dansapå dansgolvet fast då äre ju som roligast ifs..
 Innan vi for hem så for vi och käka på max, 6bitars nuggets med hot creole, smält ost och mjölk :) mummmms.
Lasse följde med hem och sov med mig, fast jag var nog inte så social, somna direkt :)

image22
Såhär såg jag ut under kvällen :)

Här kommer lite fler bilder :)

Ensamnt

Allt är piss idag. Hästen gjorde illa sig innan jag ens han börja träna så jag kanske inte kan tävla i helgen, har biologiprov imogon och fattar inte mycket av det, sen så är ingen hemma som gör mat åt mig, magen bara skriker "GE MIG MAAAAT" :)
hahaaa

inte så mycket har hänt idag på skolan, allt är allmänt tråkigt och jag känner att skolan är onödig nu på slutet, jag tycker att vi bara kan ta å göra nå roligt :)
Har hittat ett par jätteskojsiga t-dhirtar på tradera som jag gäärna vill ha :D

Hur fräna som hellst tycker ja ...
 Tryck med halvnakna tjejer - tuffa och udda


Trött..

är grymt trött idag, känner mig helt slut, skulle bara vilja gå ut och lägga mig och sola men det är aldeles för dåligt väder :( har hittat en klänning jag vill ha jättejättemassor, får kanske lov att beställa den..

Den är från attraktivt by Amanda. hennes blogg är föresten jättehärlig :)

kostar 550 kr

I do fine...

har varit hos ortopeden idag å fått några sprutor runt knäskålen, fytusan vad de gjorde ont i början tills man vande sig. Gick sen ett tag på stan och kollade på lite jackor till lars, köpte hem en och en adidaströja till honom så ska se om dom passar.
är grymt sugen på å köpa kläder men har verkligen inga pengar för det nu, får nog ta och vänta tills nästa studiebidrag :)

hittade en jättefin klänning på asos.se som jag skulle vilja ha.
image18

Fredag

Har nys varit och snabbshoppat lite baspalgg. En svart tröja från gina tricot med djup rygg. sen även ett orange boxarlinne från JC.


Här är bikinin jag köpt från cubus.image14


Vi hade iaf jättefint väder här uppe i piteå idag. Låg hela lunchen på skolan och solade på den gröna fina gräset :)
image15image16
Mina vita skor <3                                               Jag och jennie solade :)




Nu ska jag ut och rida, sen äre fotbollsträning
Sedan bär det av till lillpite för vi ska fira Lars :) pusshej

80 Tal

har varit och ridigt på gans idag med sandor, blev ett rikigt hårt men grymt bra pass. Sen kom jempan hit och provade lite kläder, hon ska på 80-talsfest på fredag :D vi fixade en snygg baddräkt, lila strumpbyxor, rutig klänning och kavaj med axelvaddar :D Vi provade massor med roliga örhängen och allt prat om 80tal fick mig bara att tänka på tjenare kungen, fan vilken klockren film..
image11


Dessutom så tittade vi på lite kläder på tradera och hittade denna roliga utstycheln ..
 image12

Nu ska jag lägga mig och läsa å spela lite betapet :)

hejs svejs

Blahablahablaha :)

matte D nationella idag, satt i nästan 4 hela timmar, och lätt kan jag inte säga att de var. For sen på stan me morsan, vi kollade på lite glasögonbågar men de verkar bli de som jag redan kollat på en gång förut, fast jag är lite i kvalet och valet.
Köpte iaf en kjol, eller mamma betala den, måste nog ta och lämna tillbaka lite pengar :D Tyckte det var ett roligt mönsten och sedan sitter den lite högre i midjan som jag gillar skaprt. kan nog bli hyfsat fin till sommaren när man får lite färg på sig..
image7
Lindex, 299 kr

nu var mitt studiebidrag slut för månaden, pojkvännen ska ju också ha sin födelsedagspresent så då får man nog ta och sno lite från sparkontot. Han klarade teorin till körkortet idag föresten, ett stort GRATTIS till honom :)

kom nyss hem från en match mot notviken, vi vann med 1-0.
Ska nog ta och lägga mig och göra något vettigt, kanske se lite andra avenyn eller gossip girl, får se vad datan bjuder på :)

Måndag

Kom nyss hem från en inte alltför jobbigt fotbollsträning, måste snart hoppa i duschen för det blåste däremot massor, och kallt.

Var i lördags på stan, hade på mig mina nya "tysklands"shorts som jag inte trodde jag skulle våga använda till vardagen men nu vågade jag det så nu äre bara använda dom :)
 image5
Vi skulle egentligen in för att kolla på ett par nya glasögon men affären var stängd så jag passade på att köpa ett par nya vita tygskor från wedins och en marinblå sjömansbikini från cubus. Riktigt nöjd med mina inköp. Måste däremot gå på stan imogon, lasse har fyllt år och nått måste han väl få av sin flickvän :)

"Elizabeth Dior Tylor" mer kallad som bettan eller bettsy kom nyss upp, började tänka på hur mycket hon egentligen vuxit sen hon kom hit. 
Såhär liten var hon när hon kom i januari, supersöt  -->image6


Första inlägget

Då var detta mitt första inlägg i min nya blogg, måste försöka lära mig hemsidan för jag förstår ingeting, men det kommer nog :)
Var med linda jens och sarah igår, vi grillade och såg lite film, hade bara allmänt trevligt. ska snart å spela match, den är på porsön och är mot eskelstuna.
Längtar massor till pojkvännen kommer hem, saknar han så..


                                                       Saknar Dig massor <3
                        image3

Ha en bra söndag :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0