skellefteå med tjejerna

idag så bär det av till skellefteå med tjejerna :)



" Relax, Pool"

ska bara duscha och packa, sedan bär det av. Ska hämta upp sara och bea på vägen och resten träffar vi där.

Ha en superbra fredag för det ska då vi ha :)

pusshej
/A.j

bakisdag

sitter i lindas hus för tillfället, har nyss varit och skjutsat hem simon och väntar på att bea och linda ska komma hit. Fetsen hos bea igår tycker jag var jättebra, en rikig hemmafest och det var jättelängesen vi hade en sån. Vi blev iaf kvar hos bea hela natten, slutade dricka kring halv 3 tror jag så vi höll på hela kvällen som vi hade planerat :) glömde bort kameran så det hann inte bli så många kort, inte nu för att det spelar någon roll, orkar ju ändå aldrig lägga in  några men måste ta och skärpa mig. Det är ju bilder som är roliga att se på och inte bara läsa en massa text.

sen så far jag, sara, rut, jenny och bea till skellefteå imorgon där vi ska bo på scandic och förhoppningsvis ha rikigt skoj, blir nog att gå ut ocksåskulle jag kunna tänka mig, fast är inte så sugen för tillfället. Huvudet värker å sen så mår jag faktist lite illa också och det brukar jag aldrig göra.

Nää nu ska jag ta och lägga mig i hennes soffa och dega :
pusshej leverpastej!!

/A.j


onsdag = städning och fest

har städat hela morgonen. Var ju på ikea igår med familjen och förr min del blev det olika sortes tallrikar, vinglas, nån prydnad, lampor och ett nytt skåp till mitt rum. Äntligen ska mitt gamla databord ut som är såååå fult!!!
Har iaf varit tvungen att rensa ut allt och nu håller jag på att stöda ihop igen och det kommer ta sin tid, det kan jag lova :) hinner inget mer idag men får väl fortsätta imorgon. Snart kommer sofie och rider så ska hinnna ut i stakllet innan dess, sen är det bara att stressa för sen är det middag och fest hos bea som förhoppningsvis kommer bli rikigt kul. vet bara inte vad jag ska ha på mig än, kanske nå som passar till mina nya skor? :) det tror jag nog!!

MALM Byrå med 4 lådor
mitt skåp, 899 kr ikea

Nä nu måste jag kila, pusshej!
/A.j

shopping med tjejerna

har för ett tag sedan kommit hem från staden med tjejerna. Det blev jag, bea, sara li och linn som träffades och vi gick blandannat och åt på subland en bakad potatis med kyckling och curry, äter det hela tiden känns det som men jag verkligen ÄLSKAR  det :)
Täknte inte köpa nå för jag har slösat så otroligt mycket pengar nu de senaste månaderna men sjävklart går vi in på skoaffärer och självklart hittar Amanda alltid någonting som hon faller pladask för. Och idag blev de ett par skoletter från wedins som kostat 799 kr men som de var 30 procent på så nu kostade dom bara 560 kr. Tyvärr så är klacken väldigt hög och vet inte om jag kan gå i dom men förhoppningsvis så lär jag mig annars är de bara att sälja eller lämna tillbaka dom men jag tycker dom är skitsnygga :)

vet inte vad planerna blir ikväll, kanske blir att vara med bea och linda, men vi får se vad som hittas på. Imorgon blir det nog iaf ikea och finland med familjen så det blir ju kul att hitta på nå :)

hoppas mamma låter mig behålla skorna haha, men jag lovat att hon också kommer älska dem :)
pusshej
/A.j

mys med familjen

sitter uppe och lyssnar på lite musik, bls beyonce - if i were a boy, tycker den är så fin. Väntar på att mamma,pappa och syrran ska komma hem för vi ska äta tacos och mys med familjen :) det är så himla kul när man gör nå allihopa tillsammans.

Hade iaf jättekul igår, både hemma hos bea och ute var det också jättekul och det som var så roligt var att de var så mycket folk och kvällen bjöd på en massa skratt och dans. Saknar däremot gamla 9a klassen. fast träffade ganska många igår iaf och alla är så himla trevliga och roliga :)
tog bilder igår också men somsagt, seg med att orka ladda in korten på datan haha så får väl ta nått enstaka av nån annan tills dess :)

Bästa klassen :


















Nä nu ska jag gå ner och hjälpa familjen med maten, tacos :) innan de ska jag bara försöka få in fia, hon springer bara runt, runt i buren och jag börjar nästan tro att hon är blind, hon sprang nyss i full fart in i soptunnan och just innan det i väggen. Får väl fara in till smådjurs å kolla till veckan.


pusshej
/A.j

Party

Sitter hos bea med henne och linnea. Vi har nyss börjat tagga och väntar på att sara li, sara noren och amanda ska komma. Förhoppningsvis kommer linda också ett tag fastän hon inte ska festa nå ikväll. Hoppas att de blir kul både här och ute men antagligewn så blir de det för vi har alltid så kul tillsammans :)

Nää nu ska jag ta och hälla upp ett glas, pusshej!



/A.j

lördag igen.

sitter uppe i rummet, har nyss varit ovh gjort en hage åt newton så att han kan få käka upp de sista gröna gräset runt åkern och det visade vara väldigt uppskattat av honom men tyvärr inte av resten av hästarna som också ville äta. Dom får vänta på sin tur helt enkelt.
Glömde skriva igår att jag var ut och joggade då också, eller tror jag glömde skriva det, men hursomhaver... är iaf väldigt nöjd att jag lyckas komma ut nu i 2 dagar och springa, tror inte jag ska springa nå mer i veckan men hade tänkt att kanske springa 3 nästa. Det är synd att de är då jävla tråkigt bara, styrketräning visst, de kan jag väldigt gärna utföra, men att springa, fytusan va de är tråkigt.
Ser väl ut nå sånthär när jag springer haha :)

Ikväll blir det fest troligtvis med tjejerna, undra bara vart vi ska vara men de löser sig nog :)
ha en fin kväll allihopa!
pusshej
/A.j

Hemma efter en myskväll :)

Kom nyss hem för ett tag sedan. Har varit hos linda och sett idol, käkat pizza, godis och chips och varit allmänt lejda faktist :) kom till och med på en överraskning som kommer ske om ungefär en månad, om de nu bli av dvs, men de får vi hoppas. Vi har iaf haft jättekul med väldigt mycket skratt :) kom dessutom på hur man skulle lägga in saker på tradera, det var inte så svårt som jag trodde så får nog lov att göra det jag också.
Här är min lilla prinsessa och jag i sommras:



Nää nu ska jag se penelope :)
pusshej
/A.j


I will be running

precis som rubriken lyder så harjag tänkt ta mig en joggingtur för en gångs skull. Det var väldigt väldigt länge sedan jagt gjorde de och jag kan slå vad om att det inte kommer bli kul haha, gillar verkligen inte att fara ut å jogga själv, förhoppningsvis så får jag med mig lars men känner jag honom rätt så är det bara glömma det :)

Gud va dålig jag är på att ladda upp bilder här, måste ta och skärpa mig.
Nästa helg är vi iaf ett tjejgäng på 6 st som ska fara och bo på hotell i skellefteå, kanske inte så långt bort men de blir bara nå kul med tjejerna, kanske faraå äta nån god middag och sedan gå ut på kvällen. Vem vet, de kanske blir lite shopping också :)

Här är iaf en bild från bowlingen i lördags :)


och en på mig och bea :), tror nog dessa bilder är tagna från henne om jag inte minns fel.


Tjejerna påväg till mia efter bowlingen


Det var väl allt för ikväll.
Lycka till, till mig själv, eftersom jag har fysik B prov imorgon :S

pusshej
/A.j

Matmatmat!

Har nyss varit på sista träningen med fotbollen och det har bjudits på massssor med tårta och fika. Nu sitter jag här hemma och ska snart äta middag, lite sent kanske men det ska bli kyckling och klyftisar så längtar hur mycket som helst, dessutom så blev lunchen en bakadpotatis med kyckling och curry på subland med farsan, mumms vilken underbar matdag jag haft idag!!

Nu ska snart sofie komma och rida och sen blir det nog lite mer plugg då fysiken behövs nötas in för att jag ska fatta..


pusshej


/A.j


Ännu en klänning har beställts

som vanligt så kan jag bara inte sluta hitta klänningar som jag vill ha och nu har jag faktist beställt en som jag redan sett och som tagit slut i laget men som har kommit in igen så passade på att beställa den. det blev drygt 500 kr med frakt och allt som inte var allt för dyrt. Här är den iaf :)



Åhh vad jag hoppas at jag får den :)


Nu ska här pluggas fysik och sen så ska jag avsluta kvällen med att se denna film:




pusshej
/A.j

After All

Ligger just nu i min säng och ska börja se filmen Chasing Liberty som  jag har hört ska vara rikigt bra och romantisk, får väl se om den lever upp till mina förväntningar !


Igår blev det en heökväll men tjejerna.
Dagen börjades med att vi vann med 5-2 i den aldra sista matchen så det var väldigt väldigt skönt. Sen begav jag mig direkt hemmåt och började göra mig klar, sen så kom bea och efter ett tag även linda och hjölpte till med maten so blev pommes med kyccklingfilé och en god sallad :)
Vi pratade, skrattade ch i slutet blev det även singstar sjungandes innan vi blev skjutsade in till stan där vi bowlade och "smygdrack" haha, alla smög ner i omklädningsrummet då och då eftersom man inte fick ha nån dricka med sig. Måste bara skriva att jag vann faktist  över allihopa och sist och minst tror ja, haha, blev linda :P men alla var hur duktiga som hellst och alla lyckades strika flera gånger :D
Efter det begav vi oss till mia innan det blev utgång för några av oss..

Lite bilder kommer väl in sen förhoppningsvis för kameran är ju faktist funnen :)

pusshej
/A.j

ännu en fredag

har nyss kommit hem från träningen, ska ta och hoppa in i duschen alldeles snart. Får se vad man skahitta på ikväll, kanske bara en mysig hemmakväll med familjen eller så far jag till lars. Kanske tar coh hör vad tjejerna ska göra nu efter de har badat klart och har dom nå kul för sig kanske man far dit men får helt enkelt se, vill iaf bara ta det lugnt. Imorgon är det iaf dag för min 18års middag som sedan leder till dowling och utgång på det Hoppas det blir trevligt iaf men det brukar det bli eftersom mina vänner är helt underbara och får en alltid att skratta :)

Nä nu väntar duschen, pusshej


Älskar alla kläningar med denhär formen, har ju en likadan i rött men kanaske måste köpa denna också om jag nu bara har råd :D

/A.j

15 oktober

Idag så har jag tränat fär första gången efter min halsfluss och det gick faktist bra, kände lite i halsen men det är då ingen fara tror jag :) sen så har vi firat mamma, hon fyller hela 44 år gammelmorsan haha, hon är så sööt ! hon fick några läckra vinglas som jag såå gärna ville ha, ville nästan köpa dom åt mig själv, vet egentligen inte varför jag inte gjorde de, korkat amanda!!

Nu ser jag generation fett och kan inte fatta att man vill väga 450 kg, de är ju helt sjuk alltså!!

nää nu ska jag fortsätta att kolla på de me mamma och syrran :)
pusshej
/A.j

Another day at home

Mår inte så bra idag, dock lite bättre än igår, men det blev att stanna hemma från skolan så ska passa på att städa lite i garderoben hade jag tänkt.
Ska nog ta och fara till lars sen idag efter att jag fixat lite här hemma, bara jag inte smittat honom, han klagar ockås på att han har fått ont i halsenoch samma med syrran, men men, vi får väl se!

Har hittat en jättesöt klänning idag som jag bara viiiillll ha men egentligen har jag ionte råd, får se om jag beställer den ändå :)

Blev förälskad, synd bara att den är vit för jag lär ju spilla om jag köper den :P

nää nu ska ja städa, puss!

/A.j


Halsfluss :(

precis som överskriften tyder så har jag fått halsfluss, inte kul ska jag säga, hoppas abra att de går om får så att jag kan börja träna, vill så mycket spela sista matchen på lördag..!

i helgen har jag både varit chaufför på lördagen åt familjen, vi var på 50 års kalas och innan det var jag och lars på hans morfars 70 års kalas och båda två var mycket trevliga med väldigt god mat :)

Har även inhandlat lite saker från staden


Denna är från H&M och kostade 198 kr


Och dessa supersköna skor från eurosko för 899 kr


INhandlade även lite halsdukar till min vinterjacka :)

Nä nu ska det fortsättas att städa, pusshej!

/A.j

Äntligen!!

Sitter just nu i min nybäddade säng och är så himla glad, ÄNTLIGEN har min klänning från stylebystars kommit som jag beställde i juni tror jag, ajja, bättre sen än aldrig och den passa som en smäck, jag som skulle beställa någr andra klänningar ist för denna efetrsom den aldrig kom men nu såå. undra bara när den ska invigas då?!


Här är den iaf, älskar rött!! :)

Ska nog till lars som ett tag, ska bara fortsätta på min totalstädning av rummet + lasta ut spånbalarna till hästarna, är däremot inte frisk, var hemma från skolan idag, har grymt ont i halsen :( och jag som har match på söndag och jag vill verkligen spela.. ajja hoppas det blir bättre snart..Puss
/A.j

cocoo nyheter

här kommer lite snygga nyheter som just anlänt på cocoo, bannern finns i menyn och måste också bara skriva att det är fraktfritt som jag tycker är ett stort plus :)

















/A.j


Mys..

Lars har klommit till mig idag, vi stannade efter skolan och käka lite pizza, mumms :) och nu ungefär hela kvällen har han sovit haha, fick typ magsjuka igår efetr matchen så är väldigt trött och känner mig inte det mionsta frisk. Ska ta och lägga mig nu och förhoppningsvis vaknar lars och kommer upp till mig :)


Ha en mysig kväll allihopa :)

/A.j

Lördagkväll

Lars kom igår och sov hos mig inatt, och planerna var väl att vi skulle vara med varandra ikväll och ha det mysigt för en gång skull men vem förvånas när jag säger att inte det heller blev av?! Har iaf pratat med linda och jenny och det blir förmodligen att fara dit om nu inte mina föäldrar och resten behöver skjuts ikväll för då får jag nog vaa schafför. Vi får väl helt enkelt se vad som händer..


Tog denna bild från lindas pixbox, visst tar hennes kort fina bilder? vill nog också ha en såndär kamera, skulle absolut inte ha tvekat om den nu inte varit så dyr ;) haha

Nää nu ska jag fundera vad jag ska göra ikväll, ha de bra allihopa!!

/A.j

01.24

Kom nyss hem från stan. Har varit med Bea och Sara Li och bowlat, inte varje dag man gör det + att det var moonlight och allt. Lyckades komma två efter bea, hon var väääldigt duktig ska jag säga men däremot lyckades jag få 3 st strikar efter varandra, åhh vad glad jag är för det för det lär ju aldrig hända igen. Sen så bastade vi hos sara och sen begav jag och bea oss till stan där hon valde att fara hem till tim och snart hoppas jag att lars också dyker upp.

Bakade ju igår, det blev kolakakor och herregud så goda dom blev, kan inte fatta att jag lyckades baka för en gångs skull.
Måsta nog börja stå i köket mer nu när jag har min fina kakbok och allt :)


Kolakakor


rekomenderar verkligen denna kakbok, vet tyvärr inte var man kan få tag i den men fick den av mina kära vänner på min 18 års dag !!

nää, nu ska det sovas, puss och godnatt!
/
A.j

Lova inte för mycket när du ändå aldrig kan hålla det..!

Har faktist bakad idag, KOLAKAKOR, och dom blev skitgoda!! Mina första lyckade kakor var det och jag r supernöjd, nu kanske jag kommer mig till att baka nån mer dag hihi :)

Skulle vara med lars idag men när jag var påväg till honom så ringer jag och det visar sig att han inte alls ville varar med mig(som vanligt) så jag fick vända nästan halv'gs och fara hemmåt igen. Fyfan va less jag kan bli på sånt, man kan väl iallafall höra av sig?! men de verkar ju vara väldigt svårt för vissa. Jag begav mig iaf inte hem utan for till bea och såg idol och det var väldigt trevligt, blev lite prat och skratt där emellanåt också :)
Blir nog inte och vara med lars i helgen heller som han också lovat, han har ju alltid andra planer som går före så för min del så blir det att vara med tjejerna hos Sara Li fredag och lördag har ag faktist ingen aning. Bli kanske att fara till finland och shoppa med n¨ågra tjejer, väntar bara på att de ska höra av sig om de bli av eller inte men de får väntas å se. 


Spenderade kvällen med denna tjej, Beatrice Nilsson!!


Ha nu en trevligt kväll och natt, själv blire att sova själv hemma. men det får väl också gå bra :)

/A.j

 

Vart tusan är den?!

Linda och sara har varit här ikväll och sett idol med mig efter ja kom hem från träningen. Trveligt att få lite sällskap såhär en onsdag, fast nu är jag så trött så nu ska det sovas!!

VART TUSAN HAR MIN KAMERA TAGIT VÄGEN?! har inte hittatb den på flera veckor nu......



/A.j

RSS 2.0