första dagen

Första degn idag på min praktik, ska bara vara i en vecka men skönt att komma bort lite från skolan !!
Ska snart och träna, blir nog förmodligen att fara förbi bea efetr tränigen efetrsom hon frågade igår men kunde inte då, så vi ses säkert sen bea :)

var med lars igår, såg lite film ch pratade. Ska nog vara med han på lördag så de bli kul :) Ser frammemot det så hoppas att de nu bli av och att de inte blir som vanligt!

nää, nu ska här bytas om!



/A.j


Wonderful

Här nedan kommer lite smycken som jag verkligen skulle vilja ha från http://www.cocoo.se/


vill ha, vill ha, vill ha!!

/A.j

Kanskehar vi kommit till stoppet!!


Skulle bara vilja att allt var som förut!

Snart kommer lina och ska rida appis. Hra lixom lagt in tjejernas ridtider på sånna ställen så att jag skulle ha kunnat sova/vara med med lars i fredags och/eller idag då jag har lagt hennes på morgonen, tyvärr verkar jag inte få träffa han nå i helgen heller, har inte varit med honom en helg på typ 5 veckor kanske eller mer, men man kan ju inte tvinga nån som inte vill vara med en.

Hade så kul igår, kul att träffa hela laget och att alla tog sig ut och dansa.. :)
Nää nu måste jag bege mig ner för att äta frukost, chao!!

/A.j

I thought I ment somthing, but I did´nt

Har kommit hem efter en rikigt rolig kväll. Först föfest hos Anna och sen blev det att dra ut på Cleo, första utgången i luleå å de var 23 men kom ändå in ;) haha.. Nää nu ska här sovas, sov så gptt allihopa :) pusspusss

/A.j


Party

Sitter med en massa hår i munne, har nyss klippt pappa och jaa, det blev ganska bra :)

Nu är det dags för lagfest i luleå hos Anna :) ska snart hoppa in u duschen och göra mig klar, läängtar!!

Från igår


Jag


Bea, shanna(födelsedagsbarnet), Ullis och MIa

Ha en trevlig lördags kväll allihopa..!

/A.j

All alone

ligger i min säg för tillfället och dricker lite vatten. firade shanna som fyllde 18 år igår och jaa, det blev väl lite för myclket för mig men inte för att det gör nå, brukar oftast ta de gode lugnt. Ikväll är det även lagfest i Luleå hos Anna, hoppas och tror att det kommer bli j'ättekul. Har inte varit på nån lagfest iår, har alltid haft tävling eller nå men nu jävlar :)


Desutom så är min kamera borta, har ingen aning om vart den kan vara, orkar inte slarva bort allt jämt!!

Denna tjej var då så snäll och skjutsade hem mig och mamma till holmträsk, hon tog körkortet i Torsdags :)

Linda!!

/A.j

study

nää nu måste jag plugga plugga och plugga engelska....



Bkev bio igår iaf för mig lars bea och tim!!



/ A.j

Mamma dotter kväll ikväll :)

Har haft en underbar helg spenderandes med min vänner. Fredag blev det ju fika på nodo och lördage var jag schaffis till stan efter en trevlig kväll hos bea med mycket skratt och sång :)

Igårkväll for jag till lars och sov med honom, känns som om vi inte rikigt hinner träffas så mycket mer än nätterna men det är ju mysigt och sova med honom också, förhoppningsvis syns vi imorgon :)
Ikväll blir det idol med mamma, det ska bli en rikig mamma och dotter kväll tor jag med mycketmys och förhoppnigsvis godis, är sååå godissugen just nu alltså...

Måste sätta mig och göra samhällsen snart, och sen kanske lite engelska, har ju pfrov snart :(

Längtar tills i helgen, både fördelsedagsfest och förhoppningsvis lagfest, synd bara att hästen är halt, skulle vilja fara och tävla DM i boden men får sehur det blir med det..

Gio Goi Nylon Colour Block Zip-Through
älskar denhär koftan från asos.....

/A.j

Dagen blev både fylld av glädje och sorg..

Dagen böjade med något som jag guvat mig för, en barndomskompis som jag var väldigt ofta med tills hon flyttade har lämnat jorden på ett väldigt hemsktr sätt och idag var bergravningen. Hon skulle fylla 18 år och vi har inte umgåtts de senaste åren men  självklart är det jättehemskt och tycker så synd om hennes mamma och lillebror som jag känner väldigt bra.
Vila i frid Hanna!

Som tur var så har jag mina tjejer som får en på bra humör, efter fotbollsträningen tog jag bilen in till stan där jag, Linda, Bea sara och sara tog en pratstund på NOdo. Drack väldigt gott te och åt min favvomacka, trodde däremot att de glömde den i grillebn, tror den låg där i ca 35 min haha så den blev lite knaprig men den var ändå jättegod.
Sen bar det iväg och kolla åp en fest i munksund som spårat ut med poliser och skit, men ´vem klandrar dom, de var 92:or så de har väl ingen rutin haha nää nu var jag dum, men det är ju tråkigt när polisen måste vara inblandad, hittade även min pojkvän där och måste få tycka att det var lite töntigt av honom men ville han vara där så får hanhaha,
Har ändå haft en helt lyckad kväll :)

   
Sara                          Sara                                  Linda                       Bea


Jag

/A.j


Vila i Frid Madde

Fick i nerdanstående inlägg en komentar av denne man och jag tycker verkligen att ni ska gå in på hans blogg och läsa det maddes mamma skrivit den dan madde lämnade jorden.


Det stod såhär:


Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.

Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.

Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.
http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

Till minne av Madde


Undisar :)

Kom hem för ett tag sedan från Stan där jag spenderat några timmar med Bea. Hon mötte upp mig sossan och jenny på subland där jag åt en bakpotatis med kyckling och cyrry och det var verkligen jätte gott.
Sedan begav vi oss ut och shoppade lite. Blev 2 st nagelack, måste verkligen ta tag i mina naglar igen, har börjat bita sådär hysteriskt mycket som innan sommmarlovet. Nagelacken var från isadora och var på rea för bara 29 kr och hittade två rikigt fina färger. Sedan så köpte vi lite underkläder både på Lindex och H&M.

Dessa två är från H&M och BH kostade 149 kr och trosorna 67 kr.


Dessa två är från Lindex och BH kostade 99 kr och trosan 59 kr


Det blev även ett pars sånnahär i rött för 59 kr på H&M

Ska och träna nu iaf. Kanske blir att fara till lars senare ikväll men får se om han ska laga bilen.

/A.j

Govenor Andy - Reggaeprofil

KOm hem från träningen för ett tag  sedan, ska nog ta en dusch snart känner jag och bli lite renare. Sen så måste jag verkligen ta ag i mitt rum och det ska göras IKVÄLL!! får inte skjuta upp det nån mer dag som jag alltid gör.

Hade tänkt fara och hälsa på Lars ikväll men han skulle fixa med bilen. Imorgon blir det iaf att gå på stan ett tag med bea eftersom jag slutar 12 och hon inte har nån skolan, funderar på att köpa lite undisar, det skulle vara roligt att få lite snyggt under kläderna också :)


WeSC Wool Mix Rib Cowl Neck Batwing Cardi
Hur snygg är inte denhär koftan från asos?! varför ska allt man verklugen verkligen vill ha vara så dyrt, denhär ligger på ca 1200 kr och det har jag verkligen inte råd med.
Några som vet några snygga sköna stora koftor till ett bra pris?

/A.j


Hemma i Holmträsk igen

så var helgen slut. I fredags var jag med ullis, mia och carro som jag senare skjutsade till djupviken där det var fest. For sen och hämtade syrran i norrfjärden innan jag for hem kring 12. Gick upp någon gång vid 6 för att se om hästen var haltfri eftersom det var tävluing med laget i umeå och vi hade ingen mer reserv. Men sandor var iaf haltfri pch vi for ner till SURF där vi lyckades kamra hem en 2a plats med laget, bara 2 p efter förstaplatsen så det kändes lite surt.

Väntar på att lars ska komma så får se vad vi hittar på, kanske blir att fara och äta men nu måste jag iaf hoppa in i duchen, byebye.


myyys <3

/A.j

A lonely September

kom nyss hem från tärningen, ska ut och kolla till hästen, han är skadad ocvh vi som skulle tävla med laget i helgen, hoppas det ser bättre ut nu..

Var med lars igår och myste, sen hämtade jag även jenny som åt lite tårta och sånt :)
Ska nog också förmodligen till bea ikväll och se idol så ska skynda mig ut till hästen och sen duscha, dessutom så är fina lös i rummet så får försöka få in henne innan hon äter upp alla datakablar. Det är nog det som jag ska göra ikväll, får väl se om jag kör bilen till skolan imorgon.
Ringde lars när jag körde hem, han var med Cuube och Axel så han vill nog inte vara med mig ikväll så får väl sova själv.


Sandor för många år sedan



Jag och sandor i luleå


Nää nu ska jag ta och gå ut :)
Ha en fin kväll...


/A.j


KÖRKORT!!!!!!!!!!!

Fyllde ju 18 år igår och jag tog även körkort :)



Det var bara mamma som visste om det så jag skrev upp kl 8 och sen körde jag upp kl 11 på dan, körkortet var nog ändå den bästa födelsedagspresenten !!!

Körde till lars igår och körde till och från skolan idag, älskar det verkligen.

Nä nu ska jag fixa lite hos fia..



/ A.j ( den byblivna föraren )

Då var man 18 snart

Då blir man 18  år om cirka 1 ½ timme :)

Får se om jag blir så mycket mognare då haha !!



/A.j




 


Competition


Snart är det dags :)

Sitter nere i köket och har just käkat upp den sista tårtbiten. Kom hem från träningen för ett tag sedan och nu gör jag inte så mycket, ska väl ut i stallet ett tag och sen ska det pluggas lite teori var tanken.
Vann igår mot bollstanäs med 1-0 så det var rikigt skönt, när jag kom hem så var Lars här och efter ett tag kom micke och bettan och hälsade på och jag fick 500 kr av dom :) Fick dessvärre inte spendera de på kläder men någonting annat lär dom säkert komma till använding för.

Fint väder har vi haft också, både idag och igår. Synd bara att det inte är så varmt i luften.

Var hos jesper i fredags iaf, tog lite kort så måste väl försöka lägga in de snarast. Vi hade iaf jättetrevligt men gick inte ut, hörde att det inte var så kul så jag och lars for hem istället. Lördagen spenderade jag med Bea, vi var först hos mig, såg lite fotboll och åt tårta och fick min present som var från bea linda och jenny. Sen for vi hem till henne och åt kyckling och pommes, rikigt gott, och efter de tg vi bilen och körde till lillpite där vi träffade bla Lars, tim och jens som jag inte träffat på ett tag :)
Resten av kvällen spenderades i stan där vi träffade väldigt mycke folk och avslutades hemma hos Lars för min del och för bea hos tim.

Nää nu ska det inte skrivas nå mer här måste ta och göra nå vettigt :)


Sandra Bea och Tim


Jag och Lars

/A.j

Back again

Sitter uppe i mitt rum just nu, har nyss akat en egen PRINSESSTÅRTA och den blev hur bra som helsst, är så himla glaad :)

Igår for jag till golfklubben där det bjöds på mat och trevligt sällskap, jesper fyllde 19 :)
Sen var det dags fr utgång, men min älskade pojkvän sa att det inte var så jkul så vi bestämmde oss för att fara hem ist och skönt var de, var såå trött.

Nu ska jag ner och öppna lite paket och förhoppningsvis äta min goooda tårta :)

Ha en fin kväll allihopa :)

/A.j

Allt känns precis som vanligt..

Vi som nyss har börjatr skolan, har inte hunnit vara på skolan mer än 4 dagar och är redan less, allt känns precis som innan vi fick sommarlov och det är inte ett bra tecken.

Sitter inne och kollar på lite kläder, har hittat en jättefin klänning på LeiLei som ser ut såhär och som jag väldigt gärna skulle vilja ha hängandes i min garderob :)
Milla
Den kostar 399 kr

Sen så har det kommit ut lite nya snygga väskor och smycken från BagsAndFashion som jag gärna skulle vilja få beslag på..
Handväska     - 01-11 - Elegante Orange
Här är en av väskorna som jag tycker är väldigt stilig och elegant, finns att köpa för endast 499 kr som jag själv inte tycker är så dyrt för en väska..

älskar även detta peace armband som kostar 98 kr och är ett väldigt bra pris tycker jaag.
Armband   - 01-A01- Peace De Plata

Nåja, det var lite för mig idag, ska snart och rida för micke och sen ska jag väl göra lite teoritester på datan.
Ha en fin kväll allihopa..
/A.j

Karlstad 08

Här kommer lite bilder från helgens bravader, kommer kanske upp lite mer senare men måste skynda för ska på tärning alldeles strax :)









Ajja, får lägga in mer bilder sen !!

/A.j

Home .

Då var man hemma igen och vi har verkligen haft jättekul enligt mig. VI har shoppat, ätit väldigt god mat och umgåts med härliga personer från morgon till sena natten :)

sitter nere på datan ´så kan inte lägga upp nå bilder men de kommer väl in imorgon förhoppningsvis, nu ska de duschas och sen sova :)

kram /A.j

RSS 2.0