Snart Julafton

Ja det var ju vääldigt länge sen jag uppdaterar här men kanske för att det inte händer så mkt speciellt i mitt liv för tillfället..
Allt har väl sett ut som vanligt jobb, umgås med folk coh tränat :)

I lördags firade vi iaf philip fast kunde bara vara med till kl 21.00 för då började jag jobba.. Han fick iaf ett kort på mig och jempan i födelsedagspresent, och bilden var på oss hihi :) han sa då att han blev glad så hoppas jag ser det på hans hylla närsta gång jag kommer in i hans rum.
Vi var på lasergamel och gjorde lite aktiviteter och sen blev det bastu och bad!!

Sen så kom ju linda hem i söndags så idag var jag och hälsade henne välkommen hem till norr igen, var ju några månader sen sist. Fikade hemma och henne och sen bar det av för många kaffekoppar och ännu mer fika hos linnea och robert och gud vilket mysigt hus dom har köpt.. blev väldigt avensjuk!!

Julafton snart juh, så idag bakade jag och syrran knäck och kola, som blev huur gott som hellst. Kolan kan jag äta ton av, äter lätt upp en sats helt själv så lär ju hinna baka några fler plåtar innan jul. Sen så har vi sett klart Diselråttor och sjömansmöss så idag började vi på Mysteriet på Greveholm.. tror jag kan nästan alla repliker i den julkalendern!!

Sitter för tillfället med pappa och ser wrestling på tv och funderar på att sova här i fotöljen, måste ju testa de nån gån, men min älsklingsfilt och katten på magen :)





Godnatt!

/A.j

2009-12-01

Nu är det inte länge kvar tills Jul, måste börja se greveholm nu som jag gör varje år och börja äta på mina två chokladkalendrar :)

I lördags var vi iaf hos philip, jag han och kim, innan det bar av till bowlingen där jag enbart tänker skylla på vinet då det slutade att jag kom SIST! jag hatar verkligen att förlora och en revanchmatch måste spelas... självklart!


Sen så var jag och såg luftslottet som sprängdes, om den nu ens hette så?!, ajja, den var väl sådär. Om vi säger såhär, lyckades hålla mi vken de sista 45 min som faktist var rikigt bra, den resterande timmen och minuterna var ganska tunga för mina ögon att orka fokusera på :P
bea och jenny tyckte nog den var mer spännande är jag iaf :)

Sen jobba jag igår, får sen till jonas och spela tekken 6, och jag vann faktiskt 1 gång alla tre matcherna.. det var nog bästa stunden på dagen :) sen blev det att se titanic innan jag tog peggan hem för att sedan hoppa i säng där kring 5 !!

Just ja, jag har ju faktiskt laddat in bilderna nu sen philip, kim och jenny var här..

pappa lyckades väldigt bra med salladen måste jag säga :)







satan, här blev det 1-1..








Sötjempan!! <3



/A.j

RSS 2.0