Snart är de helg.

Igår blev de mys med syrran och mammsen :)
Vi låg i mammas och pappas säng alla tre och såg Wild child, och det blev en del skratt för våran del..





Sen så har jag nog även fått en lite av en favoritlåt tror jag..


Känner mig inge frisk, har börjat få rikigt ont i halsen faktist så får se hur det blir med träningen. Blir kanske att fara till Lars sen och käka palt och imorgon är det dags för skellefteå med tjejorna :)

/A.j

sovdags

var nyss inne på beas blogg där hon visade en jättegammal låt som jag aldrig ens hade tänkt på att den fanns förän nu och nu när jag tänker på det så lyssnades den ganska ofta på i våra freestyles och konstigt nog så kan man delar av texten än..
Under middagen idag eller om de kanske var igår så hörde jag malin sitta och lyssna på nå gamla skivor så måste lägga upp några här med som hon påminde mig om.




Nu ska jag ner och mysa med mamma och se Wild Child !!
/A.j

musik




/A.j

Kärlek

Igår blev det att jag for till Lars efter min träning. Vi myste med doris, enda hunden som jag vet gillar blodapelsin, och sedan så blev det även lite bad för våran del.
Gav han även lite presenter från lagerhaus.
Allt hade kärlekstema. Kanske inte så manligt men allt gick ju att äta så han blev väl glad ändå :)

Tyckte faktist att sakerna var ganska söta!! :)

Nu måste jag snart börja med lite skolarbete..

/A.j

tisdag



Nu är det dags för fotbollsträning!
/A.j

humöret

= Botten

/A.j

gott med pizza..

igpr bkev det att fara till jempan, vi såg film och myste på. Blev även att fara in en snabbis till stan och hämta den inte allt för nyktra simon :)

Idag har jag inte gjort mycket.. somnade inte förens halv 8 imorse och var tvungen vakna halv 10 för att sofie skulle komma och rida så det blevknappt 2 timmars sömn för mig inatt. Efter sofie ridigt klart och jag och sandor fått vårat ridpass genom klarat så blev det att sova middag en liten stund innan det var dags för fotbollsträning. Så har precis kommit hem från den, blev att avsluta träningen med en pizza med laget :) mycket trevligt och gott!!

Nu ska jag iväg till Lars
/A.j

Koka Kola Venis

Har nyss kommit in och ska snart bege mig ut för att rida på pollen..

Mamma har nyss skjutsat mig och malin på pulkan som jag och pappa inhandlade igår och fast jag inte tänkte på det så matchar pulkans färg skotern så det blev rikigt läckert :)
Det var iaf rikigt kul men tror jag ramlade av sisådär 4 ggr medans malin ingen, men jag skyller på att mamma körde snällare med henne!!

Igår så blev det först att fara på norrmalmia för att se fotboll och syrrans lag kom till final så det var ju rikigt kul :)
Sen så for vi till mia för att se lets dance, och äta ett nuggetsmål från max, däremot missade vi utröstningen så måste ta och ta reda på vem som åkte ut..
Efter lite mer fotbollstittande så blev det dags för bilkurragömma!
sen krning 2 så tog jag peggan och åkte hem, det blev filmtittandes för mig för var inet så trött och somnade väl strax baki4.

Såg klart filmen Big Fish!



Nu väntar hästen!
/A.j

Fredag!

Lars var här igår och skönt som han hade det så när jag for till skolan så fortsatte han sova eftersom han inte haft någon skola idag :)
Ikväll blir det att fara in till stan. Först blir det att se fotboll och sen tror jag att det bär iväg till mia för att se Let´s dance och lite senare hoppas jag att det blir att fara på valls och åka pulka för har faktist varit och inhandlat en grön idag på Dollar store :;)

den ser ut ganska precis såhär fast knallgrön ;)


Hoppas bara att jag rymms, den spg lite liten ut för en tjej som är 174cm lång och ska vara fullt vinterpåklädd ;) men det ska väl lösa dig hoppas jag!



Nu ska jag skynda mig ut och rida så att hästen också for sin dagliga motion!

/A.j

kex..

Igår så kom lars hit, han och pappa for och tränade medans jag själv hade fotbollsträning. Sen näår jag kom hem blev det bara att se film och sånt. Har så jävla ont i ryggen, vet inte om det är en grym träningsverk eller nå annat men har aldig haft såhär  förut. vi får väl hoppas att de gfår om så att jag kan röra mig som vanligt snart!


Tänk om man kunde ha denhär blondfärgen nu. Man borde nog aldrig ha börjat bleka håret och skit.. Men men, det är bara att glömma, jag får väl vara nöjd med min kopparbruna färg som mitt hår får ha nu :)

ikväll har jag inte gjort många knop förutom skolarbete och förhoppningsvis så väntar de massage av pappa snart :)

/A.j

Helt slut.

Kom nyss he, från en 2 timmar och 15 minuters träning med både fotboll och löpning. Har hunnit trycka i mig en macka också som verkligen var behövligt för min kropp. Ska nog ner och värma upp lite av gårdagens goda mat snart.

Har försökt få tag i Lars också. Skulle först fara dit, men när jag pratade med honom idag sa han att han skulle hit men nu går det inte få tag i killen, micke trodde att han hade somnat så jag får väl vänta och se om han hör av sig annars får han väl sova..

Igår blev det att vara med linda och jempan hos linda. Vi såg Get over it, som vi nog kan alla låtar i, men det var väldigt länge sen vi såg den så det vra kul. Sedan blev det bara en massa prat och mys + lite mat och fika för min del :)

Mina älskade vänner :)

Get over it Poster
"Get over it"


Nu ska det duschas för min del!!!
/A.j

Lördag

Gårkvällen spenderades hos mia med henne, jag, jenny, carro, ullis och shanna. För mig, mia och jenny blev det hämtmat och det var mycket gott. det blev Let´s dance tittande och nån film men minns inte vad dennhette. Skulle sen och hämta lars men det blev så mycket tjorv att jag stannade hos min trötta vän linda som jag inte alls tror orkade med mig. Men stannade bara ett litet tag innan det blev dags att hämta Lars.

idag så har vi varit och sett lite fotboll, syrran spelade en länsmatch på arcus. Sen så har jag sett en rikigt bra film, jag och lars skulle se den men han hann somna innan den ens han börja.

Changeling

Den hette nog Changeling om jag inte minns fel.

Från shoppingen i sthlm så handlade jag även detta plagg från America Apparel

Style RSA8317

Fast min är klarblå och jag kommer nog bära den med ett linne under :P

Ikväll blir det middag här hemma, mamma och pappa har främmande. efter det blir det nog att fara och besöka linda där förhoppningsvis jempan också ska befinna sig :)

Pusshej
/A.j

Lets Dance

Ikväll blir det en Lets dance kväll precis som förra fredagen men samma tjejer om jag inte minns fel. Kanske blir att laga middag också men ska höra med flickorna annars får jag käka hemma.






När jag var i sthlm blev det även dessa 2 par skor mina :)

For till Lars igår efter jag tränat. Vi tog det bara lignt och myste på :) hade tänkt se en film men otekniska som vi är så lyckades vi inte fixa musen så någon film på datan blev det tyvärr inte. Men som tur var så fanns ju  TVn !!
Det var skönt när han for till skolan kl 8 imorse och jag fick sova i sängen till 12, det behövdes verkligen :)

Nu ska jag ta och kila ut i stallet !!

/A.j

Bort..

Nu ska jag iväg till Lars. har nyss varit och tränat i holma, blev både intervallpass på löparbandet och styrketräning så nu ska jag bara hem till Lars och mysa :)
INgen skola imorgon, hur skönt är inte det?!



pusshej
/A.j

snabbt

ska bara snabbt lägga in lite av det jag inhandlat i sthlm, de blev 3 par skor och 8 par plagg!
Vi har haft det jättemyisgt med shopping, fika, prat, god mat och mysigt hotell :)

här kommer lite av det jag köpt:





Tröja från Cheap Monday


Skor från H&M



Tröja från Cheap Monday

Nu ska det sovas, löpning imorgon på spec. idrotten :P
/A.j


Hej då Piteå

IMorgon drar jag och lillsyrran till Stockholm för att shoppa och ha de trevligt tillsammans, ska träffa pappa där nere också som är nere på nå jobbgrejs :)


Malin och jag förra vintern :)

Hemma onsdanatt!

Pusshej
/A.j

ojoj..

tänkte hinna blogga men nu kom lars så ska gå å vara social med honom :)

/A.j

2009-01-10

Då var det nästan helt mörkt igen. det enda som lyser upp himelen är rosa/lila sken som faktist är väldigt vacker måste jag säga. Har nyss varut ute, hade tänkt hoppa i duschen och sedan ta skotern till jempan där förhoppningsvis hon och linda är. Tror det blir där jag ska spendera kvällen om vi nu inte hittar på nå annat knas :)

igårdagen beastod av en liten tjejkväll hos mia där vi tottade på lets dance. Det var jag, jenny, sossan, ullis och mia och vi fick oss många skratt när vi "bestömmde" och såg på dansarna.
det avslutades med en macbox med nuggets och chilichees :) jag som skulle sluta äta friterat, gick inte så bra med det..
Kring 12 så skulle tjejerna börja bege sig hemmåt så jag får till sunes där lars och en massa folk var. Blev att jag följde med honom ett tag i bilen när han sladdade och höll på, dessvärre fick vi lite bullar kastade på oss av dom andra å så mysigt vare faktist inte :)
men men. han var iaf snäll och skjytsade mig till min bil och kring 2 så får jag hem. Där väntade pappa som har varit i sthlm några dagar. Jag fick en present från body shop och sen så låg vi och såg anaconda 3 tsm. Tror vi orkade med max 20 min, sen sov vi båda :)


I min lilla presentpåse låg dethär :







pusshej!!

/A.j

Herregud alltså!!

Blev att fara till lars igår efter träningen. Vi såg på film och myste. Han har ockås börjat få svårt att somna så igår blev nog inte en sådan tidig kväll för oss trots allt att vi la oss kring halv 10.. Menmen det var ju mysigt att få ligga och prata med honom en hel kväll. älskar den killen!! <3


Lars och jag i haparanda


var just inne på lindas pix och gissa vilka bilder man kunde hitta där?!
Hoppas det inte gör något för henne att jag snodde dom av henne för måste bara visa!


Jag och jempan posar..


Linda jenny och jag


Jag jens och jenny

haha fyfan va fula vi är alltså men vi hade så himla kul :)

nu ska jag ut med hästen medans det iaf är någorlunda ljust ute !!

/A.j

Första skoldagen

då var första skoldagen efter jullovet avklarad och så farligt var det faktsit inte. Känns knappt som man haft något lov :S och skulle väldigt gärna behöva 1 vecka till. har gjort allt annat än att vila upp mig under dessa dagar. Nu ska jag en snabbis ut med hästen sen blire fotbollsträning innan jag ska bege mig till lars för tror jag ska spendera natten där :)

lite bilder från nyår!! tog väldigt lite kort..










Nu ska jag äta sen rida!!
pusshej
/A.j

Äntligen hittad

nu är sladden hittad :)
tänkte ladda ipp lite bilder åp pixbox för en gångs skull men när dom har gjort om sidan så fattar jag ingenting. Måste få någon privatlektion i att lägga in bilder tror jag för annars kommer de aldrig komma ut :)

Tänkte lägga in lite bilder här iaf för det kan jag :P

Hos samantha








Hos jesse






Mer bilder får jag lägga ut sen, nu ska jag ut i stallet :)

pusshej
/A.j




Sista ledigheten

Då var sista dagen på jullovet här och snart över. Har inte hunnit göra så mycket idag däremot. Jag och lars vaknade inte förän kl 1 och efeter det blev det filmtittande och spånhämtning för min del. skulle ut å rida men det är 27.5 minus grader här (känns därmeot inte så himla kallt när man är ute) så kan inte plåga hästen att fara ut och springa då!!

Filmen jag och lars såg heter forgetting sarah mashall och den var faktist ganksa rolig :)

Igår så for jag till jenny ett tag. där var även mia och efter ett tag kom sossan. Vi började se en film som jag tror jag ska se klart idag och sedan blev det även lite fikakäkande och en massa prat :)


Nu ska jag nog ta och käka lite mat och packa in shoppingen sen i måndags in i garderoben..
/A.j

Hittar inte sladden, igen!!

kamerasladden är helt försvunnen så här kommer några bilder som jag snott av lite folk som både är från nyår och beas födelsedagsfest som ägde rum  i lördags. Kom lite sent för hade varit och firat lars farmor så kom till lokalen kring halv 9. Efter det droppade det in en massa folk och vi sjöng och dansade tills det blev dags för utgång. Snäll som lars är så hämtade han mig och som tack så bjöd jag honom på abdana, själv hade jag redan käkat på max :)


nyår


bea 19 år


Hos samantha


Fredakväll fick jag jempan och linda en rolig ideé, blir så när man har lite och göra. Vi klädde ut oss och bestämde oss sedan för att fara och spinka på jens som sa att han inte orkade vara med oss. Vi hade väldigt väldigt roligt, kändes som om man var 11 igen ;) när vi gav upp hos jens så fick vi med honom och for till elias men han var inte hemma, sen bar det av till jim där han och samantha var. Vi busade på där ett tag och lekte spioner tills vi hoppade på jim. Då fick vi med oss både han och samantha och begav oss till sjulsmark där vi först for till majk och foppa och gömde majks skoter innan vi begav oss till bea och skrämde upp hela hennes familjen :) vi knackade, ringde och klättrade upp på taken. Tillslut kom hon ut och då ropade vi grattis för klockan var ca 02.30 så hon hade precis fyllt 19 år :)
såhär såg vi ut:

linda, samantha, jens, jim, jag och jenny

nu ska det städas, sen ridas och sedan blir det matlagning :)
/A.j

Hemma från kronogård

Nu har jag hunnit återhämta mig lite från dagarna i kronogård. Jag och Lars skulle egentligen dit på tisdag men när han kom måndakväll så bestämde vi, eller rättare sagt han, att vi skulle åka en dag tidigare. För mig gjorde det inget för jag hade ändå inget inplanerat. Det skulle bli ett långt inlägg opm jags skrivit allt vi gjort varje dag så det hoppar jag över. Vi var iaf där från måndag till igår så det blev ca 4 dagar. Vi hade ingen skoter med oss men vi blev ändå aldrig själva i stugorna, det var alltid någon som inte orkade fara ut och köra, tror faktist inte det blev så mycket skoterkätning, todde det skulle bli mer för de som hade med dig skotern. Har iaf haft det rikigt trevligt och vädret har inte varit allt för dåligt.
Förhoppningsvis ska väl några bilder komma in, bara jag hittar dendär jävla sladden till kameran!!

Kronogård, reception


lars fpr hem för ett tag sedan, tror jag ska slå jempan en signal och höra vad hon ska hitta på ikväll :)

/A.j


RSS 2.0