Borlänge here we come

Om nå timme så bär det av till borlänge för mig linda och jenny. Ha de så roligt i PIteå :)

/A.j

peace and love

är så himla dålig på att uppdatera här och speciellt lägga in bilder men nu är det bara så..

idag har vi iaf firat midsommar som säkert resterande sverige gjort. Blev att fara in till stan ett tag för att hälsa på tjejorna för på söndag bär det ju av till p&l :) idag var jag, linda och jenny och shoppade lite grejer som behövs som en cd, glas, engångsgrillar och lite sånt. Blir nog att packa klart imorgon och köpa lite burkmat innan söndakväll då vi förmodligen ska fara. Vi ska ju bila ner sdå har laddat upp men mycket bra musik som ska  trallas på på vägen ner.

Nå mer hinner jag inte skriva för nu kom mamma och pappa hem så ska väl gå ner och snacka lite med dom :)





ha det bra!
/A.j

STUDENTEN <3

Tråkigt nog är studentveckan över men vi har haft det så jävla kul så det går inte ens att beskriva.... har inte laddat in mina bilder än men här kommer några som jag snodde :)











/A.j

Dåligt skrivande

inte har jag varit duktig på att skriva här... men vi har haft så mycket nu under studentveckan. Vi började i lördgas och är fortfarande i full gång. Igår blev det temakväll hos jonas med en massa god mat och dans. Sedan for några fårn klassen ut på valdino och där hade jag jättetrevligt också :)
Vad har vi gjort dom andra dagarna?! I lördags var vi några hos martin, söndag blev bastu/lek kväll på sandön med tältning och nakenbad ;)
Måndags var vi och lekte lite hos lina och tisdags var det ju balen.
Snart hämtar sossan upp mig för vi ska och baka studenttårtorna och sedan pynta vagnen och rummet.

Blev väldigt kortfattat men vi har haft jättekul under veckan och kommer nog bara ha roligare:)
En massa bilder är också tagna så förhoppningsvis kommer de in under helgen!!

Från balen..
Jag och sossan





Jag och Lars





Så såg vi ut under kvällen :)
/A.j

Bilder från Insparken

Nu kommer lite bilder från insparken i Lördags :)

Dagen började med lite lagtävlingar ..









Sedan blev det enskilda tävlingar för oss nya..












Jag och syrran, rena och fina ;)



/A.j

Studenten närmar sig!

Blev att sova hos lars igår till idag. Sen for jag hem en snmabbis för att sedan fara till Linda,. Vi fikade och sen for vi och solade innan jag for hem för att möta Hanna som skulle och kolla på sin valp som hon ska ha :)
Blev lite mer fika och sen har jag och mamma hållt på hela kvällen för att fixa studentklänningen som blir vit. Jag har inte velat ha en vit och har egentligen köpt 2 andra men de få rjag väl ha till de förhoppningsvis fina somarkvällarna som sommaren ska bjuda på :)


Dom små valparna :) nu är dom 8 dagar och har redan hunnit bli mycket större. Denhär bilden togs dag 1!


/A.j


Skönt utan skola

då är det inte nån skola på några dagar.. Hur skönt som hellst men har ändå lite ångest över att skolan snart är slut. Man får ju så mcyket gratis av att va på skolan, kompisar, behöver inte planera dagen eller jobba. Vet inte om jag är redo för att kastas ut i vixenlivet, jag är ju trots allt bara 18 och känner mig som ett litet barn än :)

I lördags var vi på sjulevi och där bjöds vi på lekar från kl 3 till 11 på kvällen och väldigt smarrig mat :) Har en massa bilder och förhoppningsvis ska jag väl få ut några här inom kort men som vanöligt så brukar de ta ett tag!

Nu ska jag lägga mig och se film!"
/A.j

RSS 2.0