Underbar dag

Är hemma för dagen och tur är väl det nu när det är så himla fint väder ute, dessvärre är det så mycket klibbsnö så får se om det går att rida över huvudtaget.

I lödags var det klassfest här hemma hos mig och trevligt vare. LÄnge sen man såg många av de ansikten som kom :)
Synd är det väl bara att jag hela tiden ska låna ut mina saker och självklart försvann ett par av mina glasögon, faan säger jag bara.. Vettetusan vart jag ska hitta dom. har sökt överallt och fråhgat alla men som vanligt så har inget sett dem!!!

Tränade fotboll igår, andra tärningen på 2 månader och jaa, det går rikigt tungt men flåset men kul på samma gång. Sen så kom lars så fick mig en varm kropp att sova mot inatt :)

Nu ska jag kila ut på en promenad med hunden tänkte jag och sen blir det att fara in till stan och hämta upp linda för projektarbetes tittande!

/A.j

Taggad till 1000

jenny for för ett tag sen. Hon och linda har vart här och fixat lite för imorgon. bränt lite old time music och funderat över överaskningen som förhoppningsvis kommer bli av!

nu ska jag lägga mig i sängen och bränna klart den sista skivan innan jag ska somna till nån av filmerna jag nyss tankat hem.

Sen så hoppas vi självklart att vi kommer få rikigt roligt imorgon, men tror inte det går att misslyckas när man har underbart folk runt om sig :)

/A.j

lite bilder

har blivit lite dåligt med att lägga in bilder, kanske just för att jag helt tappat stinget med att ta kort när vi är och gör någonting. måste nog leta reda på kameran och börja klicka lite med den igen :)
här är lite från mobilen iaf, fast dom är väl sen runt jul nån gång men skit samma :)

här är lite från Nv-Te dagen

Lillengman


här skulle vi skaffa en sementsugga tror jag :P


Sen vare en kopuss som skulle fixas och sjäklart var korna villiga att ställa upp!




Sossan var också med i bilen!


Haha måste bara lägga in denhär bilden så att alla får se min konstnärliga talang!!
Ritade denna på skolbänken när vi hade fysik, blev så himla nöjd.


nu ska det städas litegrann för min del!
/A.j

Tisdag

Då var man hemma från en skön och kort skoldag :)
Snart kommer sofie och rider så ska hinna med lite småpyssel i mitt rum, bla STÄDA!! Sen borde jag göra lite projektarbete också men får se hur det blir med den saken.

Lars kom igår kväll, vi gjorde väl inte så mycket utan somnade ganska direkt han kom, men det var skönt att äntligen vara utvilad en vardagsmorgon!

Nu ska jag ta lite käk och förhoppåningsvis gra nå nytta här i hemmet..

/A.j

Traderagalen

Jag måste få ett slut på mina tradera fasoner nu !! kan sitta och klicka en hela helg om det så skulle behövas.. inte bra Amanda!!! kanske går att blocka sidan?!

Klassfesten i lördags var så himla rolig, marcus tog en hel del bilder med jonas systemkamera så förhoppnings vis har vi en del galsna och roliga bilder att se på snart :)

Hoppas atyt lassemannen kommer ikväll, han skulle nog bara försöka laga bilen först !


/A.j

klassfest

Var hos linda igår med hon och jenny. Jag och linda, eller mest linda, gjorde kyckling och klyftpotatis. Det blev suveränt gott och åt tills jag höll på att spricka. Sen blev det även lite snack om klassfesten som vi ska ha med gamla 9a nästa helg, vi kom på lite roliga överrraskningar till dess som jag verkligen hoppas vi vågar genomföra :)

Då var det dag för att hoppa in i duchen och fixa sig för fest med NV3a..
Hoppas verkligen så många som kan från klassen kommer :)

Såhär såg man ut idag precis innan ridturen på sandor :)


/A.j

Äntligen helg!

Har varit borta från skolan i både onsdags och torsdags men det känns ändå väldigt skönt med helg, Lars är i jäckvik så det blir en helg utan mys med honom men jag har ju mina tjejer så jag tror nog att jag kommer klara mig.
Ikväll blire att fara till linda, ska bara ut och motionera hästen en sväng först. Träffade jempan när jag gick till bilen och hon sa då att hon ocksås kulle komma förbi efer hennes träning så det blir alldeles kanon :)

Imorgon blir det klassfest och sedan utgång, hoppas verkligen vi får med hos alla ut. Synd att två är 91or men det ska vi väl kunna lösa som vanligt :)

 

Nä  nu ska jag ta och skynda mig!
/A.j

Naruto skådespelare sökes!

Har varit hela dan på luleå universitet och kollat på en ingenjörsutbildning! Kom hem kring halv 9 så har hunnit vara en sväng och träna med farsan..

Imorgon så ska ´jag fara till linda, hon kom ju hem från florida i veckan så ska dit och höra hur hon haft det, tror jempan också skulle dit eller vi bestämmde det i måndags så hon blir tvungen om inte annat :)

satt och garvade åt denhär videon hela gårkvällen men även ikväll...
har ni inte sett den, kolla och njut "och ni ska kunna ta emot stryk för det kommer förekomma slagsmålscener" ,"en har vi förlorat kontakten med och en ehhh har vi inte rikigt förlorat kontakten med"

 

/A.j

Ledig dag

Bkev att ta ledigt idag från skolan. Går egentligen bara till tolv men fetersom jag skulle in med sigger halv 10 till veterinären så fanns det ingen anledning att fara till skolan sen, blev ändå att fara in en sväng eftersom jag skulle skjutsa lars till skolan,. Nu ska jag ut och springa snart, sen blire nog att sitta hela kvällen med projektarbetet, måste verkligen försöka hinna klart det!

I måndags så kom ju jempan hit, blev mest snack om sommarjobb, utan jobb inga pengar och då går det ju inte göra eller planera någonting så vi för hoppas på det bästa och att jenny tar tag i att skicka in lite cv:n!

Igår kom då lars, vi for ut på en liten skotertur sen somna vi båda två uppe i mitt rum och tror lars sov i ungefär 4 timmar så det var ett under att han kunde somna på kvällen. Fick även ett vykort av linda, hon verkar ha det jättekul där borta men längtar verkligen efter henne, jag och jempan funderar vilken dag hon egentligen ska komma hem, jenny chansade på igår och jag idag men hon har då inte hört av sig än så vi får väl fundera vidare :) ska nog försöka sno henne på fredag och vara med henne...

herregud vad jag saknar dethär!


Nu bär det ut!
/A.j


Städning ska från och med nu ingå i mitt liv..

Precis som rubriker säger så måste jag verkligen börja städa mer, för nu, när jag ska sätta igång att städa mitt rum så är det verkligen huuur mycket som hellst att göra... Garderoben är i total kaos och min svarta tygsoffa är verklgen inte skapt för att vara i ett hem där  4 katter och 2 hundar äääälskar att ligga i sofforna, speciellt inte när de är vita och gula ;)

Blev att fara med lars till deras stuga i helgen med och vi hade jättemysigt. Sen vare rikigt fint väder också så det vara bara ett stort +!!

Somsagt nu håller jag på och städa, sen blire fort ut med hästen innan jempis kommer hit för lite sommarsnack :)






Sabina i våran klass hade denahär låten på engelska/svenska analysen, gillade videon och låten massor :)




/A.j

freaky people

Nu bär det av till jäckvik!
Syns på söndag..

/A.j



Goodlocking Trash

Kom hem för ett tag sen från ridningen, överraskande nog har lars också hunnit hit en sväng men bara för att hämta släpen, men hann få mig en liten puss iaf :)

nu ska jag ta och börja med religionen, lär inte gå speciellt bra!





/A.j

Old soul song

Kom hem för ett tag sen, sitter just nu här och lyssnar på musik och ska snart ta tag i islamuppsatsen som ska va inlämnad på fredag. Får se hur det kommer gå med det eftersom jag fastnat lite på utlandsresor och håller på å läser om kina och vietnamn.

Blir nog att fara upp med lars till jäckvik i helgen också, skönt att komma bort härifrån fastän det bara är i några dagar!
Hoppas det blir myche sol så att jag får lite färg i mitt bleka ansikte :)

Sen så saknar jag linda, tycker hon redan varit borta allt för länge men hoppas, eller jag vet, att hon har det jättekul, om hon bara fattar huuur avis jag är på henne alltså!!
Borde ha hoppat in i hennes resväska och följt med...


Jättegammalt kort men ändå, söt är hon iaf :)


Här kommer lite music!


Ikväll blire att fara och rida för gunilla, hoppas att det går lika bra som förra gången och att sandor känns lika fräsch, gammelgubben :)

Just ja, var och tränade igår, sprang först 6 km innan jag styrketränade. Känner mig rikigt duktig som har tagit tag i springandet, och jag som verkligen har hatat det, känns inte alls lika hemskt längre!!

Nu ska jag kila, pusshej
/A.j

Utmanad av Beatrice

"Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!"

1. Vad heter du?: Amanda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Aska
3. Flicknamn: Annika
4. Pojknamn: Adam
5. Yrke: Analytiker
6. Färg: Alcro
7. Klädesplagg: Anorak
8. Mat: Ansjovis
9. Sak i badrummet: Ansiktskräm
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Allvarligt sjuk?
12. Något man skriker: AAAJJJ
13. Film: Australia
14. Något man dricker: Ananassaft
15. Band: All american rejects
16. Djur: Anka
17. Gatunamn: Ankarsgatan
18. Bil: Audi
19. Sång: Always where i need to be
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Amma

Jag utmanar:
linnea Li
Carro
jessica
Ev
Emeli


Do you love me still

Sitter nu här hemma och lyssnar på The kooks, älskar alla deras låtar, kan inte fatta hur alla kan vara så jäkla bra!!
Kom hem för ca 30 min från jäckvik. Vi for i fredas, tyvärr väldigt väldigt sent, var inte uppe förän kl 4 på natten tror jag. Vädret har inte varit allt för bra, hade hoppats på att få lite färg men istället blev det att dricka mycket varm choklad för att hålla värmen, men väldigt trevligt har det varit ändå :)
men det var väl bra att det inte blev allt för mycket körning för tror inte lars skoter gick sönder en enda gång!

Nu ska jag palla mig ut i stallet och fara ut på en ridtur, sen ska jag sitta och skriva ett CV. Lär inte gå så bra men måste ju försöka nån gång!

Kommer kännsas ensamt att sova själv inatt när man sovit med lars i så många nätter, få se om jag somnar!

< >


/A.j

You spin my head

Igårkväll blev det att fara till jempan och se ungefär halva filmen av patrik 1,5 för sen ringde lars och sa att jag var tvungen skynda mig till han för vi skulle med lite folk till valls för att grilla. Så snabb som jag var packade jag lite varmare kläder och for till han.
På valls var det redan folk som hade beslagtagit eldstaden så de bestämmdes att vi skulle på strömlida ist. Där var det också redan upptaget så 3e försöket gillt for vi till fårön men den eldstaden var igensnöad!!
De flesta var nog gode less efter att ha kört runt hela pite så det slutade med att vi for på valls ändå, vi fick sitta med några äldre som festade men de gick bra, vi fick oss våra grillade korvar och pinnbröd + madrassåkning ;)

Lars och tom for kring 11 kanske så då bestämde jag mig för att fara hem till holmträsk igen. Har varit ute och sprungit och ridigt i det fina vädret. Nu verkar de som om jenny, carro, shanna och mia är festsugna och det lockar det ska jag tala om, vet bara inte hur jag ska lösa med skjuts hem eftersom jag ska till morfar imorgonbitti.
Ska ta ett snack med pappsen och se vad han kan göra ;)


Kort på lars när vi var ute med skotern för ett tag sen :)







Pusshej
/A.j

Right round

Kom hem för bara ett litet tag sen, har varit en heldag ute med trevligt folk. Dagen har bestått av plumsning, tolkning, skoterkörning och grillning!
Det var jag, jempan, jens, evve, frida, foppa och efter ett tag kom också Ben.
Jag och jenny begav oss på en vandringstur, hade vi vetat att killarna som kört fast var så långt borta och att det var så pass mycket snö vettefan om vi hade gått men nu gjorde vi det och en rikigt motionstur fick vi!
Här är iaf lite bilder från dagen :)


Gjorde årets första snökullerbytta


snöit som tusan.





fastkörning!






/A.j

Vinter

Har nyss gjort varm choklad och packat ner lite ätabart! Ska ta skotern och fara och hämta upp jempan, sen blir det att fara till lillbrännträsk om jag inte minns fel där bla jens, evve , foppa och frida är, tror jag iaf :) vet inte rikigt vilka han sa skulle med när han ringde imorso. blev inte värst mycke sömn ida, somnade 6 och pappa väckte mig kl 8 :/

Igår blev de att fara in till stan. Vi var hos mia först innan vi drog ihop några bilar och körde bilkurra..

lite vinter bilder






Nä nu måste jag skynda mig, jempan väntar nog hemma hos sig :)

/A.j

RSS 2.0