Vart F*N är solen!!!??

Stod det inte i tidningen att det skulle vara 27 grader varmt idag med strålande sol?
På yr däremot stod det att de skulle bli muslet och jaa, visst är det de. Tidningarna har alltid fel och yr har faktist alltid rätt när jag kollat där..

Inspark idag med laget :)
Kommer ngo blir jätyteroligt, börjatr kl 3 med en massa aktiviteter utomhus och sen blir det nog en god middag och sen får vi se vad kvällen bjuder på!!



/A.j

Fredakväll

Kom hem för ett tag sen, linda och bea har hunnit varit och kollat på valparna så ska ut och rida nu på bums för att sedan fara och fika hos linda. Hennes pappa fyller 52 om jag inte minns fel, Grattis Stefan :)
Sen så far vi nog till beas stuga och myser på där..


Ha en trevlig fredagkväll!
/A.j


VALPAR :)

Herregud vilket dygn det har varit för min del.
Igår låg jag på madrassen nedanför ronjas korg och var helt säker på att hon skulle valpa, hon visade alla tecken men ju senare det blev ju mer oroliga blev vi för ingen valp ploppade ju ut. Kring halv 5 gick pappa och la sig coh då somna även jag men vakna på 7. Kl 8 var hon i full gång men sammandragningarna men valpen som var på väg kom fel väg och fastnade, så vi ringde veterinären och jaa, det blev lite av ett kaos här i huset. Det var enbart jag och mamma hemma så för mig blev det bara att stanna hemma från skolan och hon från jobbet, tur att vi inte hade hunnit fara, jag skulle bara ha varit borta i 2 timmar men ändå. veterinären sa iaf att vi skulle komma in med henn epå en gång så när jag tillslut lyckades krångla ut valpen med hjälp av hennes sammandragningar fick vi det tråkiga besekedet att valpen redan hunnit dö :/ men vi skyndade oss iaf in med ronja i bilen men redan vid postlådan hörde jag en unge pipa från henne så då fick vi stanna och mycket lättare kom denna valp ut som var pigg och frisk. Det blev att vi vände hem igen och så fort vi kommit innanför dörren kom den 3:e valpen. Hon höll på ända till kl 2 med valpningen och sammanlaggt blev det 7 levande och tyvärr 1 död. Den sista valpen var hårt tagen och vi var tvungen fara till veterinären och köpa nå special mjölk och flaska och tillslut började hon även dia från ronja. Valpen är frortfarande väldigt svag och svagast och minst i kullen så vi får se hur det går med henne..
det blev 6 tikar och 1 hane!

Så då har vi framför oss minst 8 trevliga veckor med dessa valpar :)

/A.j

Sista för året

Då är det dags för näst sista dagen av plugga, kvällen kommer bestå av fysikpluggning och även morgondagens kväll/natt, sedan har vi inge mer skolarbete kvar, JIPPPIIEE!!!
Fast kanske lite sent att börja ikväll men men, får ju ändå inge bra i fysik så spela roll :P

jag och lars var hundvakt inatt. Vi båda som på en 70:s madrass bredvid ronjas korg, vart en aning trångt måste jag säga men kära som vi är så gick det bra ;)



Nepp, nu ska jag ta och sätta igång!
Vi hörs..
/A.j

Johnossi

kan aldrig få nog av Johnossi..


     




A.j

That just the way I feel

sitter och lyssnar på lite musik. Kom just hem från lite 60 års firande hos min faster. Där blev det en massa tårtätande och fika + några liter mjök ;)
Blev även prat om hur sjukt egentligen skolsystemet är och hur många lärare tänker.. blir bara argare och argare ju mer jag tänker på det!

idag har jag inte gjort så värst mycket, städat lite, varit hundvakt, tränat, ridigt osv. skönt att bara ta de lugnt nu när vi är lediga. IMorgon blir det nog att vara med jenny och linda. får se om nån mer har lust att joina. Sen så får vi väl se vad vi hittar på.. brukar alltid bli nå kul :)
Kanske tittar förbi kusinerna också en snabbis på morgonen, dom är ju så himla söta !!

Sen så gick det inte att somna igår, tror ögonen for igen kring halv 6 eller nå. Det är så sjukt jävla svårt att somna nrä det blir ljust så snabbt och speciellt om man ligger i ett rum som omringas av stora fönster. Blev att lägga skallen under täcket och de verkar ju ha hjälp.



Godnatt folket
/A.j

Snart sovdags

Har precis skickat sista arbetet som ska in till urkund och nu är det bara fysikprovet kvar sen är allt klart i skolan förutom en redovisning i samhälls. Hur skönt som hellst måste jag säga :)
Förra året hade vi runt denhär tiden bara en massa kursprov i en massa svåra ämnen och skönt smo det är så har vi inte haft några iår, enbart nationella men det räknar jag inte..

Går bara och väntar på att vovven ska knysta fram lite valipisar nu !! men de kommer väl.

Undra vad man ska göra nu dessa två dagar då man är ledig från skolan, hoppas vädret är bra så att man kan ligga ute i solen, det skulle va trevligt men de kommer väl säkert bara regna nu när man väl är ledig.

nu ska jag lägga mig och se film och förhoppningsvis somna, klockan är ju ändå halv 4.
/A.j

Myskväll

Ja idag har det varit en sånhär dag då man inte gjort mycket alls, och kontigt nog är det en lördag men känner mig inte alls pigg :( och vi som har match imorgon...

Igår var jag hos lars, vi grillade, bada och myste på. Riktigt skönt måste jag säga!
Ikväll har jag varit och ridigt för gunilla, träffa bea där för dom skulle visst ha 9c klassfest på byagården. Har faktist varit i luleå idag också, med jempan, vi skulle hitta en balklänning till henne som vi tillslut lyckades med men tyvärr blev det en hel del shopping för min del också, måste hålla mig borta från stan samt sluta beställa saker, man blir ju ruinerad :)
Sen har jag bara myst här hemma med mammsen och sett eurovision song contest, vi får väl se vem som vinner :)

Tror de är  nära för vovven att få sisa valpar, andningen blir bara tyngre och man ser att hon börjar bli besvärad av magen. Hon är ju beräknad till den 20 så ca 4 dagar kvar nu men de kan ju ploppa ut vilken dag som hellst ':)

Mamma sa nyss att hon tyckte jag lukta illa så får väl hoppa in i duchen så hon vill kramas med mig :)

/A.j

Sommar och sol

ligger i sängen med morsan och farsan och ser så ska det låta.. Har feber och snoret rinner som tusan, hoppas bara man kan spela på söndag!

Fint väder har det varit idag, nu börjar sommarn anlända till piteå och det ska visst va superväder sönda och månda..

Sen så har inget roligt att berätta, eller joo, vovven ska ju få valpar  om sisådär 5 dagar :)

Nu ska jag fortsätta kika på programmet.
/A.j

Skit i det, godnatt och sovgott!

Ja då är skolveckan inne på sin andra dag och är redan less. skönt att vi har korta dagar iaf.. sitter just här för tillfället och har käkat lite mackor, ska snart ut och rida, sen blir det att fara till lars och ska väl träna lite på svenskatalet också som vi ska ha imorgon.
Blir ingen fotbollsträning för min del, sjuk.. hoppas man känner sig kryare snart.

Var hos camilla och kollade lite på hur min balfrisyr ska se ut, det blir en ganska enkel och "slarvig" sådan. Vill vekrligen inte ha en typisk balklänning och baluppsättning. Tråkigt tycker jag att det är! men det blir nog bra, inte allt för många dagar kvar.

lite nv3a bilder som jag nyss fick från sossan!


Jag, John, jonas och sossan


Martin och ville


Många hjärtan ;)






/A.j

Grillning hos engman

Kom precis hem från seriepremiären mot gammelstan och vi vann med 6-0, rikigt riktigt skoj måste jag säga :)

Nu ska jag ut en sbannis med hästen och sen bär det av för lite vindrickande och grillning hos engman på hennes altan, hoppas bara det inte bli allt för dåligt väder..  sedan får vi väl se vad kvällen bjuder på :)

/A.j

Lite hästbilder

Kom precis hem från träningen och nu hade jag tänkt lägga miug och se lite Gossip Girl och ladda upp för engelska nationella imorgon.
Imorgon blir det nog att grilla med killen och lördagsplanen är nog grillning där med fast hos engman men budarna!
Just ja, seriepremiär är det ju också på lördag, mot Gammelstan, och jädrans vad vi ska spöa dom :)

Här kommer lite hästbilder som syrran tog under helgens tävlingar, ursäkta mina fina miner men antar att jag ser ut sådär när jag fokuserar :P









Sådär, då har ni fått se lite kort på min gamla gubbe Sandor.. :)

/A.j


Lite bilder från Idrefjäll

Här kommer lite kort från när vi var i Idre!

















/A.j

Då hade man en Tamagotchi

Igår fick vi en Kalle Anka tidning hem i postlådan, vet inte hur vi kunde ha fått den men iaf, i den låg en Tamagotchi.. ni vet ett såntdär djur som pep och ville att man skulle mata den. Självklart ska jag ta hand om den tänkte jag,  Jag lyckades ju komma ihåg hur en sån fungerade så jag gav den lite mat, lät den sova lite och imorse verkade den må helt okej tills jag kom hem från skolan för ungefär 30 min sen. då var den bara sur och kunde inte göra någontinh förutom att sova. INte ens käka.. jag undrar om den är död men då hade jag för mig att den skulle ha kors som ögon. Vet inte rikigt hur jag ska rädda den eftersom de vägrar göra allt.. måste googla om dessa små djur!!



nu blir det lite ridning, sedan fotbollsträning :)


/A.j


ojoj va dålig jag är på att uppdatera!!

Igårdagen var mycket trevlig. Började med grillande här hemma hos med. Det var jag, jenny och linda, resten av morsans och farsans gäster hade redan käkat. Skulle egenligen  bara vara jag som skulle dricka lite vin men när pappa började bjuda jempan så var hon inte så sen på att sätta igång :) kring halv 9 bar det iaf iväg till fjörn där en massa trevligt folk var.

Idag så har det vart så jäkla fint väder alltså. Har legat och solat i bikini så äntligen kan man väl säga att sommaren börjar anlända i Piteå också :) Lars for hem kring 2 och efter det så dök jempan upp en snabbig. Mina 2 solglasögon försvann igår och ett av jempans par. Undra vem som kan ha tagit dom...


Idag så fyller min älskling 19 år.
GRATTIS LARS..

Här är ett kort på en aning yngre lars lindkvist :)



Nu ska jag plugga samhälls, sen blir det sova. Ska upp 5 imorgon bitti!
/A.j

RSS 2.0