Helgens bravader

Sååå, vad har man då gjort i helgen...
Fredagen fick jag besök av bea linda och jenny ett tag. Jag tvingade linda att sova över hos mig i min stora ensliga säng. Vi såg även en grymt rolig film, Ticki´n it old school.. Det var länge sen vi skrattade så mycket tror jag. Jag rekomenderar den verkligen.


Lördagen var jag bjuden till Erika och Elins födelsedagsfest. För vi for så skjutsade mamma mig till beas stuga där vi åt god chokladtårta som bea lillasyster nathalie hade gjort. Vi firade beas storasyrra gabbis. det var bea som bjöd in mig  till erika och elin och hemma hon dom hade  jättetrevlig. Sen for vi ut på 1906 och dansade av oss litegrann. Var ju 21 där så vi kände oss ganska gamla när vi kom in :)

I söndags så var jag och såg på malin eftersom det är sista året de får spela piteå summergames och de kom 3:a i f93 så ett stort GRATTIS till FC norrsken..
For sen till lars, såg EM, helt rätt att spanien fick vinna, och sen så såg vi lite film och myste <3

/A.j

Grillad kyckling med vattenmelon

Är precis vad klas bjöd mig till lunch idag på jobbet. jättegott blev det och spec med melonen, känndes faktist lite somrigt fastän det var moln och regn utanför fönstret.
Kycklingen blev grillad i våran alldeles spec "jobb"grill ute på altanen, tur att det blev ett upphåll i regnet just då :)






Igår for vi och åt glass på max. De nya glassarna där är faktist rikigt rikigt goda, spec den med hjortron. Något som jag starkt kan rekomendera :)


Nu blev det bara matprat men det är för att de är såååå gott.

Var med lars igår, vi tränade och myste sen på under kvällen. Vi har nog insett att man blir grymt trött och slö av att jobba.
senare idag ska jag till Linda. ska bara hem och rida efter jobbet och sen bär de av med mopeden till henne i norrfjärden. :)

ha en fin kväll..
/A.j

Dagens köp

har sökt efter sånna här solglasögon länge men alltid tyckt att dom varit för dyra, hittade ett par vita men som låg kring 600 kr och det är alldeles för mycket pengar för mig haha :)
Men igår så hittade jag denna skönhet när jag bläddrade på tradera.
Och för bara 205 kr idag kl 14.47 så blev den min, är en sååå glad amanda idag :)

SISTA PARET! Röda HJÄRTFORMADE solglasögon! glasögon retro

/A.j

Är med i en blogg tävling

hittade en rolig liten tävling när jag kollade på beas blogg.
Så var tvungen att vara med i den :)


"Sommaren är här och det innebär en massa grillningar av god mat. Vad passar då inte bättre än en tävling, där du kan vinna en massa goda grillkryddor?! Jag är med och tävlar om det stora grillpaketet hos Junitjej. Vinsten sponsras av Aromia. Var med och tävla du också!"

Välkommen till alltele det är amanda

"Välkommen till alltele det är amanda" så låter det väl ungefär när jag svarar i telefonen på kontroret, försköker vara trevlig det ska ni veta, men ibland ringer det in så otroligt otrevliga och dumma personer att jag bara får lust att skrika och slänga på luren, men får försöka hålla inne min ilska, fast det är grymt svåprt ibaland..

men men,, sitter och jobbar med en HP G7000

helt okej i mitt tycke,..
fick den av mamma och pappa, en tidig fördelsedagspresent, men en bra sådan :)

är hemma själv i veckan, eller tills på fredag, mamma och pappa är med malin på länsläger i halmstad med fotbollen. Så jag får vara hemma och ta hand om djuren...
lars kommer nog ikväll, sen om inte lindis ska börja jobba kanske hon också kommer och sover nån dag, vem vet :)

midsommarbilderna kommer in så fort jag orkar, hahaaa...


/A.j

 

Fint väder

Här uppe är det fint väder för en gångs skull, men själv sitter man inne på ett kontor och jobbar, tur att man får pengar iaf :)
blir rikigt sugen på att bara fara och lägga mig på stranden men får väl ta och göra det midsommar om det nu är fint väder då, för midsommar är jag ju ledig som tur är, och det är rikigt skönt.
Har egentligen inte så mycket att skriva.
kan su säga att jag var hos jempan iförrgår och åt lite kakor och myste på :) igår var jag och målade ändå till kl 10 på kvällen. sen vare bara rida duscha och sen sova hahaa... hinner inte så mycket på kvällen när man jobbar till 5 :/

Var hos lars i lördags, vi grillade fläskfil´e och åt gratäng + vitlöksbröd, mummmmmms....
det blev så himla gott..

nu ska jag fortsätta jobba.
här nedanför kommer lite saker som jag köpt på tradera :D

RETRO ÄKTA FANCY DESIGN VÄSKA

Röd PENNKJOL /ROCKABILLY/PINUP/VINTAGE/HM/HÖG MIDJA/50's

HANDGJORD SILVERARMBAND-COLOR STONES-(TIBET)

// A.j

Jobb, Jobb

Har jobbat i skellefteå sen i måndags för att lära mig alla saker jag ska kunna för att sedan jobba i kontoret på luleå, det har faktist gått ganska snabbt och jag kan nog börja i luleå imorgon om jag har tur. Däremot äre lite drygt att åka till skeå varje ,dag, tar ju ändå ett hyfsat bra tag å köra.
Min häst är dessvärre halt så kan inte fara å tävla i helgen :/ det är ju mindre kukl, nästa tävling är inte förän i agusti :(

var å såg fotboll idag, väldigt roligt när man har sådan trevilgt sällskap att prata med, glömde nästan bort matchen :) hahaa.
Ska kanske luncha med beas och dom imorgon om dom nu inte glömmer att höra av sig innan dom ska äta. De får väl hämta upp mig på jobbet så jag tar min in till centrum. Kontoret liggen en bit utanför.

Nu ska jag ta å kika lite på tradera och sen förmmodligen sova gott i min sköna säng.

PUss å godnatt!!


6-7 Juni

I fredags och Lördags vistades några tjejer på beas stuga :) I grund och botten var det jag bea linda  och sara men på fredagskvällen kom några killar på besök . Vi spelade gubb och for sedan in till stan, kvällen slutade med ett väldigt kallt bad i vattnet och sedan en låång pratstund tilsl kl var kring 5 på natten.
på lördagen for jag först hem ett tag, sedan kring 9 på kvällen så for jag till beas stuga igen men nu var det inga killar men jempan och linn hade kommit istället. Så vi gjorde oss iordning och sedan blev det väl lite dricka och slutade med ett bad (naken hahahaaa) från min lindas och linns sida.
Det var faktist varmare än man kunde tro..
Men en helt härlig och rolig helg med trevliga personen har det varit.

Dessvärre var det första jobbdagen idag, jag ska hålla på e någonting kring datorer och jag fattar inte ett piss, pappa har iaf köpt mig en ny bärbar data så kanske kan jag sitta och klura lite på den ikväll. Skulle vara med pojken ikväll men har har blivit magsjuk och spytt hela natten, hoppas han mår bättre imorgon..

Lite bilder från i Helgen:




Jag och jenny


jag och bea badar


Examen

Har inte kunnat uppdatera bloggen för jag har varit borta hela helgen. I torsdags var vi iaf i Shannas brorsas hus där vi gjorde middag och hade allmänt trevligt, Det svamlades på massor och dracks litegrann för sedan begav vi oss till stan där vi tröffade massor med trevligt folk, dessutom gicvk vuxna människor troligen, från kyrkan, och delade ut korv och bulla me saft, så det var som det man åt hela kvällen :) sedan åkte jag hem med pojken eftersom han var shaffis för kvällen. Här nedanför kommer lite bilder från kvällen..

Jag och Shanna


Carro, Mia, Shanna, Jag, Sossan och Ullis


Mer bilder från kvällen:

Forts.

Var nyss och såg alters herrar spela match och dom vann så det var ju kul. Satt i kiosken med syrran, pappa hittade några konstiga kepsar som vi gjorde till "AlterKjoskens kepsar" haha, inte så snygga men roliga :)
Sen så kom även bea dit och tittade lite så försökte vara lite social medans ja jobbade, sdka till henne på fredag iaf, nyu är då allt det bestämt :)

image48
Syrran och Jag :)



.

Sommar Sommar

For till LInda imorse, och vi åkte in med Lydia till badhusparken där vi skulle hälsa alla ett trevligt sommarlov med klassen. Blev även lite bad för min del, första doppet :) fast varmt var det väl inte, kanske 30 grader i luften men säkert 20 grader mindre i vattnet, antar att det låg där kring 10 grader. Men nu är sommaren igång iaf, börjar jobba på måndag men ska väl hinna med ite roligheter innann dess. IMorgon är det ju examen så då ska det firas med vännerna, sen så blir det för modligen beas stuga på fredag med lite drickande och mat, så har en förhoppningsvis rolig helg framför mig :)

Har bränt mig massor på axlarna idag, men det är nog inget att jämföra lindas ben, hon får nog att ha långbyxor största delen tills det lagt sig. Badade också i en fontän idag med lydia :) den var lagom stor för henne men kanske inte rikigt för mig :) sen så när vi kom hem till linda bjöd hon på hemlagad pizza, inte dumt. nu ska jag nog och kolla på alterr innan jag ska städa och rida. Ridningen får nog vänta tills ikväll eftersom det är så varmt ute.

tingelipling :)

Äntligen hemma

Har nys, eller för ett tag sedan kommit hem från tävlingarna i skellefteå. Lördagen gick inte så värst bra, red MVSB:4 och han var väldigt seg av all sol, typ 25 grader ute ocgh dammade som styrk på banan men men, de var ju lika för alla. Idag därremot så gick det bättre, kom nog på 6:e plats på MVSB:3 på 61% som var helt okej ändå, sen så kom jag 3 i La:5 med lite drygt 62%. Dessutom vann vi med div1 omgång 2 så nu får vi ge gärnet i vännes i september :)

I lördags så bodde jag och mamma i en jättemysig stuga inte alls långt från stallet, vi for på ica maxi och köpte lite bakelser och frukt som melon och plommon och satt och åt :) vi hade ingen tv så fick nöja oss med att prata med varandra men de kan också vara rikigt mysigt.
Påtala om mysigt så for min pojkvän i fredags för att hämta sina föräldrar kring 1 och jag trodde han skulle stanna hemma och sova men så där runt 3 så väcktes vi av att texas skällde i fönstret och gissa vem som senare kröp in under mitt täcke, jo Lars :)

Såhär såg vårat underbara lag ut i helgen
image47
Linda Nordlund -  Tuch of Class   Erika Wiklund - Toledo    Amanda Johansson - Sandor (Jag)

Bikini eller baddräkt?

Har ju köpte på cubus en sjömansbikini men är ändå sugen på något lite roligare nu till somaren, tycker ni att man ska sats på en shysst baddräkt eller bikini. här nedan kommer några som ja tycker är grymt snygga, skulle vara roligt om ni sa va ni tycker gäller nu i sommar :)

Jeweled One PieceJeweled Halter Top, Low-rise Bottom
Från dELias.se $110                                    Båda från VENUS.com $148 $118                     $110



Fifi Bikini SetSamba Bikini Set
Båda från nelly.se                998 kr


RSS 2.0