Karlstad soooon...

KARLSTAD IMORGON!!

Längtar massor,  jag, Jenny och Mia till karlsdag för lite festande och shopping :) Tror det kommer bli jättekul och det var ett tag sen jag fort och gjorde något sånthär så det ska bli jättekul. Synd bara att man inte hunnit fylla 18 än, men det har en annan tjej gjort idag..

GRATTIS LINDA PÅ DIN 18ÅRS DAG!!! :)




haha, här kommer ett där hon inte är utklädd till iprenmannen, hihi hon är så söt i mina glajjor :)



Dessutom måste jag skriva ett lycka till, till bea som opereras idag, hoppas det blir en lyckad operation och att du blir nöjd :)

Kraaam /A.j


What a girl want

Här är iaf lite bilder fån jennys 18 års dag, lika bra att lägga upp några från kvällen nu :)













Idag har jag varit med lars ett tag på dan efter skolan, sen så kom bea förbi ett tag och vi pratade lite om the big moment som kommer att äga rum imorgon, hoppas verkligen att det går bra !!
Gjorde halkbanan idag dessutom, jättekul var det och skulle gärna göra om det igen, hoppas på körkort snart :)

Karksdag på torsdag iaf, just ja, Linda fyller ju 18 imorgon, Grattis i förskott på dig hjärtat <3

/A.j

Vem vill inte ha gratis kläder ?!

En tjej tipsade mig och en jättebra sida, tyckte verkligen om den, man klicka in på http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=3790   där man registrerar sig helt gratis. Sen är det bara bli medlem på sidor eller värva medlemmar så får man poäng som man sedan byter bort mot presentkort på tex H&M, JC och Gina Tricot!
 Hur bra låter inte det ?!

Gå in in och bli medlemmar, för vem tackar nej till några extra pengar i månaden? inte jag iaf :) Älskar ju att shoppa kläder.. hahaha



/A.j

The first day

Första dagen på skolan idag, eller var inte på skolan så kan ju som ändå inte kalla det för de. Hade körlektion kl 9.20 och skolan började 9.00 och sen när jag kört klart hade vi redan  hunnit sluta så åkte hem med lars eftersom han hade bilen här och ska in och besikta den idag i Luleå.

Sitter alltså hemma nu, ska fortsätta med storstädningen av mitt rum och sen blire nog att fara ut med hästen innan träningen som börjar kl 17.00. Sedan blir det nog att plugga lite teori för nu är det ju bara ca 2 veckor tills jag fyller 18 :)

Karlsdag på torsdag, längtar massor. Har ju som inte träffat Mia och Jenny nå under sommaren så det kommer verkligen bli skitskojj :)
Måste däremot prata lite med dom imorgon på skolan, vi har ju som inte hunnit planera nå, just fan, kom på biljetterna, hoppas jenny eller mianhämtat dom för annars är jag ju körd :(
Måste ringa nu och kolla.




Här kommer lite bilder från helgen men dessa har inte jag tagit, de får komma in vid något senare tillfälle :)



Prussiluskan, Kat von D, mel C


Iprenmannen, Brithney Spears, Prussiluskan

Allt för mig..

/A.j

Utklädd som Prussiluskan :)

Igår var det jennys 18 års fest och temat för kvällen var kändistema. Hade litre problam med vad jag skulle vara men vi kom på att prussiluskan skulle ju vara en rolig sak så det fick det bli, hade köpt klänning från kupan som jag sydde om, fixat en hatt men fullt med plastblommor, en hund och ett par rikigt läckra rosa glasögon. Blev rikigt nöjd faktist.
Det började iaf hos jempan kil 5 där hon bjöd på jättegod kyckling, potatisklyftor och sallad. Innan det hade bea och linda gjort sig klar hos mig. Sedan bar det iväg till holma där vi lekte lite lekar och dansade tills kl var sisådär 12 för då for jag och bea in till stan, och jaa, jag var fortfarande prussiluskan och hon var utrklädd till britney spears. Dessutom var det crousing så fick hyfsat många komentare om min klädsel och min hund som jag drog omkring på, alltså en i tyg från när jag var jätteliten :)

Väl inne på pentan frågade dom inte ens om legg eller nå och det var ju tur för är ju inte ens 18, men vem frågar leg på prussiluskan och hennes hund?! ingen tror ja, hahaha. Väl ute så träffade vi lars och tim och även en massa annat roligt folk som mer än gärna dansade med min hund och provade min hatt. Hunden(plutt) blev även bjuden på en öl av ullan, rikigt snällt faktist av henne ;)

Kvällen slutade med att vi for och åt på max och jag sov hos lars.

Ska städa lite nu och sen blir att måla baracken !!

Bilder från igår kommer upp om ett tag..
Just ja, kanske ska berätta vilka kändisar som kom igår, det var då självklart prussiluskan, brittan, blondinbella, marilyn monroe, spice girls, systrarna graaf, paret i Greas, Iprenmannen, musse, Kat Von D och sen tror jag nog att det var slut där..

/A.j

Ny familjemedlem

Köm precis hem från luleå där jag först har spelat match med BAIK mot gammelstan och vi vann med 3-1 så det var ju rikigt skönt!
For sedan direkt till nått hus uti porsön där vi hämtat en kattunge til syrran, när vildkatten dog blev hon så ledsen så hon bestämde sig för att köpa en ny, den är svart och vit om munnen och verkligen super duper söt :)
Hon tycker att den ska heta sigge men jag gillade Ivar så vi får väl se vad som blir hans nya namn.
Imorgon så ska jag till körskolan å köra lite + träna lite på rep fasen som är det sista, dessutom så klarade ju jenny teorin igår, GRATTIS TJEJEN!

Joo,. just ja, var och målade idag på grans men det blev en liten regnskut så jag och mamma for till kupan och har hittat så roliga utklädningskläder till jennys kändistema på lördag, vad jag ska vara och hur jag kommer se ut får ni se i helgen när vi varit där :) tror dock att de kommer bil grymt kul, är taggad som satan!!



saknar min pojkvän fast han sov med mig inatt, vi som hade så mysigt med chockladbollsdeg å allt :)



det var nog allt för mig!
Ha en fin kväll allesamans :)

/A.j

Love at the first site

Hittade lite kort på datan där man var liten.
Detta är på liv(och ludde), jag och morfar och mamma :)




Hur söt är inte min pojkvän då?!
Hihhi, han var sååå gullig när han var liten, fast självklart är han det fortfarande :)




Nu ska jag ut i stallet en sväng och fixa lite gerjor, sedan kommer killen och ska vara med mig ikväll :) undra vad vi ska hitta på för kul, känner att jag vill ha en riktig myskväll med film och godis...

/A.j

Goodnight, Sweetheart, Goodnight

Tänkte faktist vara snabb med att lägga upp bilder nu för en gångs skull :)
Dessa är ifrån helgen som spenderades i jäkkvik och Vougga med min pojkvän och ett gäng roliga personer.

Nästa helg blir det ett litet kalas för jempan som fyllt 18 år, undra vad man ska klä ut sig till, har kändistema, nått förslag?!

Bilder från Fjällen













Det var allt för mig för stunden..

/A.j

Underbara.

Dessa tjejer är helt fantastiska, synd bara att vi inte träffas så mycket nu under sommarlovet men mer av det ska det väl förhoppningsvis bli till höst :)



/A.j


första på 3 månder

Precis om rubriken säger, spelade min första fotbollsmatch iag med BAIK mot sikfors, har nog, eller de har jag säkert , varit så trött som jag var när slutsignalen blåste av matchen, kommer ta länge innan jag kommer orka spela med mitt vanliga lag igen, det är ju ändå 2 div högre upp.

Har hunnit varit utre ens väng med hästen nu också, ska snart sätta mig och göra eyy körkortstest innan jag ska sova, ska upp kl 6 imorgon å ha körlektion :/ bokade in alla fel eftersom jag trodde jag skulle jobba tills skolan börja så nu är alla körlektioner jättetidiga och jag som är ledig :S, inte smart Amanda!!

Jag och Lars haer haft det jättekul i helgen med mycket mys och trevligt folk :) lite bilder ska jag väl förmodligen he in om ett tag, om jag nu orkar lägga in dom i datan :)

Får se vad man annars ska göra imorgon, kanske bara ta de lugnt, kommer ta väääääldigt länge för mig att repa mig efter denna match, och vi som har träning imorgon :/




snart är det ju skola igen, saknar ändå klassen lite, men absolut inte lektionerna..

Ha en fin kväll..

/A.j

Solar i Jäkkvik

Sitter just nu i jäkkvik och är helt överlycklig att min bärbara och internet som jag har till fnugerar här uppe, trodde verkligen inte det men inte nu för att kag ska sitta på datan hela tiden utan för att jag måste verkligen göra körkortstester till teorin, är aldeles för dålig på att plugga så måste ta tag i det nu..

Igår kring 19.00 kom vi upp hit, det är jag, lars och hans föräldrar + några till som också bor i stugan. Jag och Lars for upp ett tag till gränsen för att se hur mycke snö som fanns och de är faktist lite snö kvar, fast inte för att det förvånade mig för i gränsen var det bara 4 grader varmt, eller kallt kanske man ska säga ;)
Sen for vi till Vuogga där emeli, markus, jim, samantha och sanna var. Vi stannade där till kanske halv 1 å sen så bar det hemmåt mot stugan.
Idag har jag hjälp lars att tvätta skotern och resterande har målat stigan. Får väl se vad vi hittar på ikväll, kanske blir lite fiske och kanske ännu en tripp upp till Vuogga. De är bara vänta och se vad som händer :)

IMorgon ska jag iaf spela min första match sedan i Maj :)
Haha, får se hur det går och om jag ens orkar 30 min !!

ha en bra dag..

/A.j

Ännu en torsdag

Hallå Bloggen!
Sitter hemma och har nyss varit ute och hoppat med hästen och det gick faktist rikigt bra. Ska ut och fortsätta med lite städning och mockning i stallet och sen är det nog dags för fotbollsträning. Blir nog att fara till Linda efter träningen men de lär bli först kring 9 jag är där, så vi får väl se vad vi hittar på.
Imorgon ska jag nog och måla lite innan jag ska till lars. Ska förnmodligen följa honom till fjällen i helgen så det blir nog rikigt kul, hade ju lagfest p lördagen men får väl lov att skippa den, förhoppningsvis är det ju inte den sista :)


Nä nu måste jag ut och göra nån nytta..

Karlstad snaaaaaart ..... :)

/A.j

Hot n Cold

Sitter och lyssnar på Kate perrys lår Hot and  cold just nu. ..

Igår var tjejerna hemma hos mig och åt middag, det blev bakpotatis med kyckling i currysås och det var suuupergott. Sedan så såg vi en film, kommer inte ihåg vad den hette, kanske Rockstar om jag nu inte minns attför galet.

Sedan fick vi främmande av lite killar så de blev att tränga ihop oss, 6 st, i min säng och se på The eye.
Tror inte någon av oss såg så mycket på filmen så kan nog inte avgöra om den var bra eller inte. Det blev nog mest prat och skratt för våran del :)

Lars sov iaf hos mig och han har varit här idag, vi for och åt pizza på toppen, och vi som skulle börja med ett lite nyttigare liv, går inte så bra med det :)
Han har farit hem nu så ska ta och göra lite körkortstester och se lite ridsport på TV.
Ikväll blire även att se alvik - PIteå..

Haha undra om lars tänkte käka upp mig på kortet men han är så himla söt :)
ÄLSKAR HAN MASSOR <3



/A.j

You're the reason I come home.

Sitter på stugan just nu och ser film. men var tvungen ta en paus från tittande å öyssna på lite underbar musik av en underbar artist. Just nu spelas de flesta av Ron Pope´s låtar på min data och just nu är det Ron Pope -  You're the reason I come home, som kommer ut ur högtaralra och den är så jäkla bra alltså..

Ikväll blire middag men tjejerna och förhoppningsvis lite filmtittande och mys i sofforna :)
dessutom skiner solen och jag ligger ute och solar i det göna gräset..

Ha en underbar dag allihopa, för det ska jag förhoppningsvis ha !!

/A.j

A long time ago.

Länge sedan jag uppdaterade här på bloggen nu..
Vad har hänt i helgen då?!

I fredags gick jag på Nolia där jag köpte lite smågrejs. Bla typ ett sandpapper som tog bort hår på benen och som faktist fungerade jättebra på mig.
sedan gick jag och syrran på stan, där blev det massor mer shopping, köpte 2 par skor från eurosko. Ett pars pums i brunt läder + ett par ecco skor, dom ser ut ungefär som min vita tygskor fast i läder, och en jättejätte skön tröja !

Sen så har jag även köpt en vinterjacka från ichi för 900 kr, har tyvärr ingen bild på den men älskar den verkligen, den är så söt och är i vit bomull :)

Sen så tävlade jag i lördags, gick inte speciellt bra men de kan de ju inte göra varje gång :) och sen så i söndags var jag hos lars och åt middgar, sov där tills idag och nu ska jag snart ut och rida innan det är dags för fotbollsträningen..


Nu har bea och linda kommit hem så imorgon blir det att umgås med dom och höra hur de haft det..

ha en bra dag

/A.j

A drop in the Ocean

Gammal, men underbar låt..
Kan inte sluta tänka på avsnittet i Grey's Anatomy.

Ron Pope - A drop in the ocean
http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc



dessutom får det mig att tänka på de man står närmast.. och hur mycket de betyder för mig!!














ÄLSKAR er.. det går knappt att beskriva !!

/A.j

The Last Day

idag är det sista dagen på jobbet och det känns jättebra, hoppas bara att jag hinner få lite fint väder iaf för annars kommer jag nog ångra att jag inte fortsatte att jobba de 2 veckorna som är kvar innan skolan börjar om..

Igår så gick jag och mamma på stan på min lunch, köpte en tröja från ichi och det är nog de skönaste tröjan ja köpt tror jag, den är alldeles len och lite hängig i fomen, Love it!!
Sen så hittade jag även en vit ulljacka från ichi som jag fastnade för direkt, tyvärr så kostade den 899 kr men har kagt undan en S så funderar på att fara in och köpa den idag, tror inte att jag kommer ångra mig, men är det för tidigt att köpa sin vinterjacka nu?
vi ska ju och shoppa och några dagar i karlstad och garanterat kommer jag ju att hitta någonting där.. hmm, undrar hur jag ska göra.

Ikväll ska jag kanske till lars och fiska kräftor med hans familj, sen så ska jag ju och tävla i helgen så lär nog inte hinna så mycket mer..

Ha en fin dag.

/A.j

Ähh ni får hela..

Här kommer hela texten för den är ju så bra !!!


A lovestruck Romeo, sings the streets a serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Finds a streetlight, steps out of the shade
Says something like, "You and me, babe, how about it?"

Juliet says, "Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack"
He's underneath the window, she's singing
"Hey, la, my boyfriend's back
You shouldn't come around here, singing up people like that
Anyway, what you gonna do about it?"

Juliet, the dice was loaded from the start
And I bet, and you exploded in my heart
And I forget, I forget.. the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

Come up on different streets, they both were streets of shame
Both dirty, both mean, yes and the dream was just the same
And I dream your dream for you and now your dream is real
How can you look at me, as if I was just another one of your deals?

Well, you can fall for chains of silver, you can fall for chains of gold
You can fall for pretty strangers and the promises they hold
You promised me everything, you promised me thick and thin, yeah
Now you just say, "Oh, Romeo, yeah, you know
I used to have a scene with him"

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

I can't do the talk, like the talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'd do anything for you
I can't do anything except be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
All I do is keep the beat, and the bad company
And all I do is kiss you, through the bars of Orion
Juliet, I'd do the stars with you any time

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
There's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

A lovestruck Romeo,kristinas dopeee he sings the streets of serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Find a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me, babe, how about it?"

/A.j

Kan inte sluta..

Kan verkligen inte sluta lyssna på låten som jag skrev i ett inlägg här nedanför med en länk om nån vill lyssna..
Lyssnar på den hela, hela tiden, bara jag inte blir less, men det går nog inte :)

The killers- Romeo and Juliet

"I cant do the talk like they talk on tv
And I cant do a love song like the way it's meant to be
I cant do everything but I'd do anything for you
I cant do anything except be in love with you"

/A.j

Nydsuchad och klar..

för att fara med lars till lillpite, ska dessutom ta med några klänningar, mer åt de fina hållet, till lars syrra som ska på bröllopp till helgen, hoppas några av de jag har med till henne passar.

det var ännu en dag på jobbet men slutar ju på fredag så det blir skönt.
Var nyss ute och red med hästen, vi ska ju och tävla till helgen så hoppas det går bra !!

Såhär har man sett ut idag, enkel men väldigt skönt :)


Ha en bra kväll alliphopa!

/A.j

Förmodligen världens bästa låt för tillfället...

Sitter just nu och Lyssnar på Romeo and Juliet - The Killers..

Förmodligen är de världens bästa låt för tillfället, så jäkla bra alltså !!

Här kommer länken, och lova att ni lyssnar på den :)

http://www.youtube.com/watch?v=87cLyBR1JTo

Vad är era favoritlåtar just nu?
Kul att få lite förslag på bra låtar...

/A.j

Pdol 08

Här nedanför kommer lite bilder från Pdol både fredag och lördag :) hade en kanonhelg spenderad tsm med min pojkvän och bästa vänner ...


Jag och älsklingen på beas stuga :)


Sandra bea och Tim


Linda och Jag i våra snygga brillor..



Gud, de blev gode många bilder motför inlägget om TRästocks men de finns tillochmed mer bilder från pdol på min pix..

NU har vi fått besök från skellefteåkontoret iaf, ska fortsätta med lite beställningar och sen så ska jag kanske gå ut och vara lite social ett tag iaf innan de far hem..

Fick nyss reda på att min pojkvän ska jobba i skellefteå i 2 veckor nu innan skolan, han som hade sagt att han skulle va ledig, åhh va ja kommer sakna han :S
Hoppas att han inte vill jobba där i 2 veckor :P

/A.j

Trästocks 08

Har varit väldigt seg med att ladda upp bilder över huvudtaget men här kommer iaf lite från när vi var ner till skellefteå på Trästocksfestivalen :)

'
Jag och jens i bilen påväg ner..


Jag och Linda på utegården


Jag och Bea på Utegården


Sötsarah inne i lägenheten

Resten av alla bilder kan ni se på min pixbox...

/A.j

kärlek

Igår hade jag och min pojkvän våran 17månaders dag, inte för att vi brukar göra nå speciellt på våra såkallade "dagar" men de är ändå kul å bara säga de till varandra, typ, älskling idag har vi varit tsm i ett år och sju månader !! hihi de låter som så mysigt ..

här är iaf en bild på mig och lars första vinterna vi var tsm, tror vi kanske hade varit ihop i sådär 3-4 månader..


Visst ser han liten ut?! haha

Nu liknar det mer såhär på våra kort ..


Kanske inte lika oskyldigt söta nå mer haha, men jag älskar min Lars!!

/A.j

världens sötaste klänning..

.. har jag hittat..

den är från asos och jag blir verkligen så glad av att bara se på den :)

Honey Bunny Guitar Detail Shift Dress

Sen så är ju hennes skor inte helt  fel heller, skulle gärna ha ett sådant par i min samling :D

/A.j

Sista jobbveckan är nu startad

Nu äre måndag igen, sitter på kontoret i Luleå och jobbar för fulla muggar.. Sista jobbveckan nu och hoppas verkligen att de två veckorna som jag är ledig innehåller fint väder, men det återstår ju ännu å se..

Blev aldrig att jag å lars for och såg batman, kom hem för sent från träningen så vi hann aldrig fara, for ist och var med några av hans kompisar för att sedan sova i lillpiteå hemma hos honom. Lördagen for ja till stugan och badade och fiska me familjen, de kan ju faktst också vara trevligt och har insett att man gör sånt alldeles förlite...

Igår så kom vi hem gode sent, for och såg på markus rävunge som han tagit hem och den var såå söt :D

Ikväll blir det bara träning och sen upp till stugan igen.. Orkar nog inte hitta på nå, får vila upp mig så jag orkar massor nästa vecka när jag är ledig ist..

Måste ta och ladda in lite bilder nu,, men här är iaf några från pdol men bilderna är tagna av några andra...


Jag och Linda på beas stuga


Jag och bea på hennes stuga


Jag och Linda igen, väldigt söta tycker jag :)

Ha en trevlig dag..

/A.j

Bio?!

Siv ( vildkattungen som vi hittade) var jättedålg i onsdags så jag och lars låg och atade henne nästan hela natten innan mamma och syrran for med henne till veterinären på morgonen, hon fick ligga med dropp och penicilin hela dagen men kring 5 så fick vi ta bort henne. Hon hade fått en infektion som hade spridits sig i hela hennes lilla söta kropöp och det gick inte att rädda henne :S det var jättretråkigt efetrsom hon var så söt och vi gillade henne verkligen + våra andra katter också, men så är livet ibland...

Idag ska jag jobba, träna och sen förmodligen se bio med lars om vi orkar efter min fotbollsträning.. Vi hade tänkt se Batman, är de nån som sett den ?
Det är väl mer han som vill se den men vem vet, jag kanske också tycker den är bra :)




Hoppas de blir lite bättre väder ute idag än va de varit nu på morgonen!!

/A.j

RSS 2.0