första på 3 månder

Precis om rubriken säger, spelade min första fotbollsmatch iag med BAIK mot sikfors, har nog, eller de har jag säkert , varit så trött som jag var när slutsignalen blåste av matchen, kommer ta länge innan jag kommer orka spela med mitt vanliga lag igen, det är ju ändå 2 div högre upp.

Har hunnit varit utre ens väng med hästen nu också, ska snart sätta mig och göra eyy körkortstest innan jag ska sova, ska upp kl 6 imorgon å ha körlektion :/ bokade in alla fel eftersom jag trodde jag skulle jobba tills skolan börja så nu är alla körlektioner jättetidiga och jag som är ledig :S, inte smart Amanda!!

Jag och Lars haer haft det jättekul i helgen med mycket mys och trevligt folk :) lite bilder ska jag väl förmodligen he in om ett tag, om jag nu orkar lägga in dom i datan :)

Får se vad man annars ska göra imorgon, kanske bara ta de lugnt, kommer ta väääääldigt länge för mig att repa mig efter denna match, och vi som har träning imorgon :/




snart är det ju skola igen, saknar ändå klassen lite, men absolut inte lektionerna..

Ha en fin kväll..

/A.j

Kommentarer
Postat av: amanda

Vilken fin header du har:]

2008-08-18 @ 11:07:52
URL: http://amndab.blogg.se/
Postat av: Alexandra

den 11 september fyller jag 18 ;)

2008-08-18 @ 13:30:07
URL: http://norrlandsflickaan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

nej jag har ingen aning fakitskt! för mig ser det bra ut? den är inte längre ner ?

2008-08-18 @ 13:40:35
URL: http://norrlandsflickaan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-08-18 @ 14:15:52
URL: http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0