Önskar mig dessa

mamma, önskar mig dessa skor när jag fyller år. 999 kr (tror jag) på scorett! om dom nu finns i piteå :P



/A.j

Blev jobb inatt

Dom ringde från jobbet och fråga om jag kunde jobba 20:00-07:00 så självklart far man och tjänar lite pengar, men tung blir det, har ju ionte precis förberett mig på att att va vaken till 7 imorgonbitti.


jag och syrran var som fiskar i vattnet ;)










blev nån konstig reflektion av vattnet :P



/A.j


Home sweet home

nu bär det av till bea en sväng sen blir det väl träning för min del :)

har absolut inge roligt annars att skriva om så inläggets längd kommer inte bli så mkt längre hahah !!

Bye

/A.j

It´s sad that I keep waiting by the phone

Hallå hallå!

blev att vara med ullis och shanna igår, gud så trevliga töser och skönt att dom är hemma.
Blev iaf utgång, eller typ inte, inte länge iaf. Sen blev det käk och godnatt för klv upp halv 7 för att fara och jobba!

For sen till micke och bettan. Hämtade upp mina sista grejer där. Fina föräldrar dedär, nog för att mina också är det, men dom kommer alltid vara som mina låtsasföräldrar :)

och angående dig har jag inga kommentarer längre.. respektlöst

 


vet inte vad jag gjort för fel..

nu har jag har fått nackspärr också..
mitt liv s***r stenhårt för tillfället..

vad har jag gjort för att förtjäna detta, har jag verkligen varit så dålig och dum?!


måste fokusera på annat, kan inte ligga här hela dagarna, funderar på att gå ut och gå.

/A.j


May I kiss you?!

Borde nog ha börjat plugga ändå, flyttat och börja om på nytt,
För bara en vecka sen hade jag allt.. Jobb, en underbar pojkvän och mina fantastiska vänner.
Nu har jag nästan inget. Nått enstaka jobbpass, ingen att älska och alla mina underbara vänner har flyttat, nästan alla iaf.

Men man får väl vara glad för de man har kvar, och främst min familj som jag älskar och vet älskar mig!!






/A.j

we were the special two

 










Jag älskar dig

 






































kan inte fatta att det är över..

Lite sömn

Har sovit kanske kring 2-3 timmar imorse efter jobbe, sen spelat match och sen har jag konstant sen 16:00 försökt sova tills nu men det GÅR INTE!! bli galen, hur ska jag nu orka jobba natt igen?! kaffe kaffe kaffe, måste lära mig...

/A.j

Inte bra

min uppdatering har varit kass. men har inte varit hemma nå alls, har jobbat, sen hunnit fara och hälsat på linda i sthlm för att sedan åka till skövde och kolla på en häst till syrran och nu ikväll är det dags för jobb igen. Ska nu jobba natt i en vecka frammåt så får se hur det slutar men det ska väl inte vara allt för farligt hoppas jag :)

nu sitter jag hos mormor och ska snart gå ner till ICA och köpa lite mat tills jobbet inatt. Får väl se vad det blir, en hel hög godis och nå som jag kan käka ska jag iaf inhandla. Måste veckligen ta och lära mig dricka kaffe, kanske blir det just idag som jag lär mig, eller natt rättare sagt men tror det blir svårt!

nä nu är det dags att knalla iväg..

/A.j

Hey Ma!

igår blev  det att fara med jempan och resten av familjen ut med båten, där blev det mat och bad för alla tills det började åska då var det bara packa ihop och bege sig innåt hamnen. senare under kvällen for vi till norrfjärden, där bjöds det på bad, nattkäk och en massa prat. Kom hem kring 4 inatt/morgon och somnade väl inte förens kring 5-6, kunde inte somna så blev att se en film när jag kom hem.

idag blir det att städa, eller ska börja med det nu direkt sen får vi se vad som händer, kanske att lars kommer förbi som jag hoppas på men vet inte vad han har för planer.





/A.j

let me know

Gokväll allihopa. För tillfället sitter jag på stugan och har precis sett klart en film och tänkte göra mig redo för att sova snart.
Idag har vi spelat mat, blev 0-0 mot blåsmark/svensbyn.. skulle ha varit så skönt med en vinst men vi får ta nya tag till helgen ist. Sen for vi upp till stugan, hela familjen johansson, och här har vi badat, käkat gott och haft superkul med min undervattenskamera och kan inte rikigt förstå hur jag kunde bli så himla ful på alla kort, men det är väl bara inse att det är så man ser ut helt enkelt ;) borde ta och lägga upp korten här , bara jag får in dom på datan sen när jag kommer hem.

här är iaf ett på syrran och söta sigrid :)


hoppas på lika fint väder imorgon med fast det har nästan varit jobbigt varmt. Antingen har man varit tvungen va inne eller ligga och sprattla i vattnet.

igår var jag i stan med pitetjejerna. Länge sen man tärffade dom men det var sjävklart lika trevligt som vanligt. Jenny och mia drar ju snart till norge så vi får väl hoppas på det bästa att de hittar jobb och boplats så de får ihop lite extra pengar till resan som vi hoppas kunna genomföra efter jul nån gång :)


Här var vi ute och åkte båt i söndags :)




sen hittade jag även lite kort här på syrrans data på mig och henne, jag hade eb ful ovana att sova med tugummin i håret så därför var dom tvungen klippa mig så kort hela tiden, kanske därför jag knappt ar nå hår nu?! men sen så måste ni ju kolla surran, vet inte rikigt vad hon liknar ;)





speciellt på detta kort, men söt är hon då :)



nu ska jag försöka sova tror jag :)

puss och godnatt
/A.j


RSS 2.0