Långhelg

Har ju tagit ledigt idag så blev att sova ut till 11. Har precis käkat frukost och torkat lite kiss från lilla sigrid som, fast dörren står öppen, inte går utomhus och kissar utan tycker vardagsrummsgolvet passar mycket bättre som toalett!

Blir att städa lite nu, sen ska jag förhoppningsvis ta mig ut och springa eller träna lite styrke iaf.
Ikväll blir det att fara till lars, våran och deras familj ska ha en grillkväll med kubbspel osv. Undra om niklas och linnea kommer förbi, sugen på att se den "lilla" magen för snart är det ju dags för deras lilla bebis att ploppa ut :)


tror jag ska puss alite extra på lars ikväll :)



/A.j

Sista dagen i piteå..

.. för linda

Gud vad jag kommer sakna henne men så mycket vi varit med varandra i sommar tror jag aldrig vi varit nått "sommarlov", om de nu kan kallas de efter studenten ;)
så vi har iaf tagit vara på tiden och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag far och ser hur hon har det och trivs i sthlm.
Tror jag ska fara och hjälpa henne lite på jobbet idag också om jag hinner. har lite ärender att göra..oj dedär lät vuxet!!

Sen var det skönt att få lönen i frredags också, perngarna passar mycket bra in på mitt konto!
Pdol var ju också i helgen, roligt men inte överdrivet kul. Har haft en underbar sommar så pdol toppade absolut inte "bästa stunderna" för sommaren..

ja vad ska man mer skriva.. sitter hos mormor nu och solar ute på gräsmattan med bra musik spelandes ur högtalarna, och blir förhoppningsvis lite brun ;)

/A.j

Turns me to gold in the sunlight



/A.j

sämst på att skriva!!

är hur dålig som hellst på att upppdatera men hinner faktist inte, sitter nästan aldrig på datan och det är jag faktist ganska nöjd över :)

sitter hos lars nu iaf, for hit efter jobbe igår men jag börjar ju senare så har fått sova ut :)

Helgen har iaf bestått av klassfest på fredagen och sen var jag sossan ville och martin hos martin på lördagen, åt gott och hade det allmänt trevligt, sen blev det utgång :)
skulle ha blivit det fredagen också men somsagt, jag erbjöd folk och shotta från mitt sprit och efter det minns jag inte mycket mer förutom astt jag fick panik när jag vakna, visste inte vilket hus eller rum jag befann mig i, tur att sossan tog hand om oss oansvarliga ;)

nu är det mer jobb som väntar!

/A.j

Dags för jobb

Ja då ska man strax fara på jobbet.

helgen har bestått av jobb och lite fest.
Var med linus, phille, linda och jenny i mormors lägenhet i lördags och vi hade rikigt trevligt med god mat och mycket skratt :)

Igår så for jag till jenny efter jobbet. Där var linda, blev lite käk och prat med jempan föräldrar, sen åkte vi in till norrfjärden och roade oss en aning :)
Ikväll får vi se vad jag ska hitta på. kanske blir att fara till engamn en snabbis om hon nu inte hade nå andra planer för sig. Annars kanske det rent av blir en tidig kväll för mig, det skulle kroppen nog bara må bra av..

/A.j

Suicide medicine



/A.j

Busungarna

Igår efter jobbet nån gång kring 9 så bar det av till linda där jag fick käka lite kvällsmat. Var så himla hungrig alltså.. Blev lite mackor samt jättegoda bullar som hennes mamma bakat, eller om de nu var linnea, ähh, dom var hur goda som helst iaf ;)
Sen så hörde vi med jenny som låg hemma i soffan om vi fick komma dit och jaa det var bara att fara och när vi väl kom dit så hade hon bakat så det blev mer käk där. Både fika, mackor och nudlar och guuud så mätt jag var efter det.
Vi såg sen lite tv innan vi åkte med linda tillbaks till henne och hämtade min bil. Jag och jenny for hem hit och här blev det ännu mer mat.. eller glass blev det, med chokladsås :)

Vi satt här och kollade på lite olika bloggar och videobloggar och fick oss hemskt mycket skratt. Kan inte fatta hur blåsta vissa tjejer kan vara alltså och varför måste alla dom vara blonda?! ;)
Kring 3 åkte vi tillbaka till jempan och där somnade vi till busungarna.. min för övrigt favortifilm som jag inte sett på huur länge som helst. men den är alltid lika bra :)

nu ska jag upp till stugan och spendera lite tid med min underbara familj :)

/A.j

I holmträsk

Känns inte som om jag vart hemma på år och dar men det var ju bara sen ifredags. Igår sov jag i mormors lägenhet i stan, lite närmre till jobbet då än att fara hemmifrån varje morgon. Men sandor ska börja sättas igång så måste ju vara hemma. Sen är ju kattungarna och bettan hemma så måste ju se till så att dom också mår bra :)

Får se om lars kommer, annars far jag nog till jenny ett tag och myser på där, jobbigt bara när  jag inte får tag på honom!! han måste lära sig att ha på telefonen :)

nä. var inte sugen alls på att sitta här, nu ska jag ta och göra nå vettigt!!

/A.j

hemma igen

Då var man hemma igen och har börjat jobba för fullla muggar :)

Har haft huur kul som helst och gör gärna om det. Måste väl tacka linda och jenny för att veckan blev så himla bra och rolig !!

Här kommer lite bilder, resten är inlagda på facebook!





















Sen hittade jag ett jättefint kort på linneas blogg på mig och lars från balen :)


/A.j


RSS 2.0