Natten full av matte

ja matematik var ämnet som blir nattens syssla. Prov imorgon, sista provet i matte E och sen är det klart för matt iår. och tro mig, inget mer mattetal kommer amanda johansson räkna!!

har bokat biljetterna till balen nu, blev en jävla massa tjorv som vnligt när jag ska göra nå men tillslut fixade jag det.

I lördags var vi ju hos phille. det var jag, phille, thom, jens, linus, kim, linda och jenny. Vi käkade en hel drös med godis och chips och så vart de filmtittande. Såg barnhemmeyt och strike. Barnhemmet var helt OK men strike måste ha varit en av de dåligaste filmerna jag sett på länge. Vi var där ganska länge, tror vi for hem kring halv4-4 och klockan han nog bli ganska sen innan jag hann somna. Och stackars phille som skulle upp och dömma på morgonen :)


Blev att far till lasse igårkväll. Där var linnea och doris och hälsade på så blev att sitta uppe och prata med dom innan jag satte mig med både engelskan och matten och väntade på att lars skulle komma hem.
Skönt att ha gjort bort engelskan iaf och imorgon är det ju matten!

Nu ska jag fortsätta att knappra på den fina svarta miniräknaren!

/A.j

Fredakväll

Igår lämnade jag äntligen in projektarbetsrapporten.. alla papper som legat slängda i mitt rum + alla böcker är nu bortslängta, hur skönt som hellt. Dessutom fick jag ett sms av mamma där det stod "idag börjat ditt nya liv med att storstäda ditt rum ,kram" och jaa det är väl så det måste bli. Men i torsdags var jag tyvärr tvungen rida, spela fotboll och plugg på religionsprovet som jag hade idag så någon städning blev det inte..

Idag vart de massage men även religionsporv på skolan, efter det blev det att fara hem, snabbt käka med familjen + lars sen rida och efter det så fick jag spela med div.4. Där spelar både mina kompisar samt tjejer jag varit tränare för förut och skoj är det. Jag gör gärna om det!

Imorgon blir det att vara med gamla gänget eller vad man ska säga, delar var det idaf. vet inte rikigt vart vi ska vara eller göra men de blir nog hur skoj som hellst.

Nu ska jag lägga mig och se tv, sen så hoppas jag ju att lars ska komma nån gång och krypa ner under täcket brevid mig, men de lär väl ta tid som vanligt :)

haha här är lite gamla kort sen porsnäs!

Phille nog var han söt, moppen var nästan större än han!



Kim, Phille och Micke


Linda och jossi

/A.j


Dålig på rubriker

då sitter man här igen, är himla dålig på att skriva här men de känns som om jag inte har så mycket att skriva faktist.

Kom nyss hem från träningen och nu ska jag sitta och plugga religion resten av natten, kommer inte bli speciellt kul!!

Imorgon vet jag faktist inte vad jag ska göra, funderar på att fara och se lite fotboll på kvällen men vem vet, andra planer brukar dyka upp. På lördag bli det förmodligen att va med the oldies ;) tror det pratades om att jag, jempan, linda, kim, philip och kanske linus och jens skulle va hos kimsan men vi får väl se. Tror det kommer bli jättetrvligt att va med dom igen, det var ju inte igår precis :)

Nu väntar mitt anteckningsblock.
sov gott!!
/A.j

Skola igen

Då var man hemma, eller kom hem söndanatt men var inte så sugen på att sitta här då!
Idag var det första dan på skolan efter lovet, känder inte så tungt som jag trodde. Kanske var det för att första lektionen bestod av att få de efterlängtade studentmössorna och sedan var det bara 2 lektioner kvar. Imorgon ska jag med sossan och se om jag ka få mig ett jobb i sommar, hoppas verkligen det.
Sen blir det träning, ridning och pluggning, jobbigt nu när alla prov börjar komma igen! blir alltid på så himla dåligt humör de veckorna när vi har mycket + att hästen och fotbollen ska hinnas med.

Lite bilder från jäckvik och idrrefjäll får jag lägga in nån annan dag!


snart är det dags... :)

/A.j

Då beger man sig bort igen

Hann inte mer än komma hem till piteå innan det var dags för att spela en fotbollscup i Kalix för att sedan imorgon bege mig till idrefjäll :)

Det är jag, pappa, mamma, syrran och Lars som far dit och vi kommer inte hem förens på söndag!

Adjöss..
/A.j


Äntligen påsk!

Ha ett trevligt påsklov, nu drar jag till jäkkvik :)

/A.j

hur ska man kunna veta..

ja precis, hur ska man kunna veta vad man vill jobba med i 40 år när man int ens fått vara ute i arbetslivet någonting!
De få som vet är jag verkligen avis på. Sitter på studera.nu och försöker komma på vad jag ska söka in på i höst. Ska förmodligen inte börja plugga redan i höst men man kan ju alltid söka in. Veterinär är jag helt säker på att jag ska söka in som förstahandsval men sen då? funderar allt från optiker och sjuksköterska till agronom och biolog! Jag har det inte lätt ska jag tala om..

Pappa håller då på att göra lite mini-plättar till mini-jag och sen är det dags för träning. Ska på en jobbintervju imorgon också, tror inte att jobbet är nå för mig men man kan ju fara dit och lyssna iaf. Man kanske blir förvånad :)

hittade lite bilder från nån fest när vi förmodligen ska in till stan. Finns väl ungefär 100 st likadana kort som det här nedanför :) har märkt att de flesta som fått i sog lite är väldigt villiga på att va me på kort!



Borde göra engelskan :/

/A.j

bara några dagar kvar

sitter med sigge i famnen och funderar på att gå å käka en rostad macka med marmelad, det vattnas i munnen bara jag tänker p det, kan inte rikigt fatta varför jag fick ett sånt sug feter just det nu!

ikväll blir det träning, både för mig själv och sedan med hästen, sen borde jag försöka göra bort engelskan med men får se om jag orkar.

I lördags for jag iaf till sara där hennes lillebror hade fest. Träffade folk som jag absoult inte hade väntat mig vara där, på ett bra sätt alltså :) sen blev jag även skallad, ja ni hörde rätt. En kille frågade om jag skulle käka på hans äpple och innan jag visste ordet av så fick jag hans panna mot min och en bula ploppade upp. Konstig grabb detdär!!

Ska ner å se va syrran håller på med, pusshej!
/A.j


Heldag i Kalix.

Kom nyss hem, har varit och spelat fotboll i kalix och vi vann med 6-0 men vi gjorde dessvärre ingen supermatch men vi vann iaf så dte var ju skönt. Konditionen är inte i topp än, eller rättare sagt långt ifrån en bra fotbollskondition men de hoppas jag vekrligen kommer.

Ikväll blir det nog att fara och träffa linda och sen ska jag nog och hämta lasse i stan för han skulle festa ikväll..
nu ska jag ta en liten pn för min kroipp är helt slut!

/A.j


Då var man bilägare!

Precis som rubrike säger så har mina UNDERBARA föräldrar köpt en bil åt mig :)



jempan och bea for precis och nu ska en glad amanda lägga sig i soffan och vänta på att syrran ska ha hämtning..

/A.j

...

har inget att göra medans jag väntar så ni får väl se lite saker som trillat in i min garderob nu i veckan!
Man blir alltid lika glad när man ser ett stort paket komma i posten och det står "Amanda Johansson" :)
och speciellt när de man köpt passar, det är en  härlig känsla ska jag tala om !!

 
 

skorna köpte jag på tradera och klänningarna är från nelly.se

/A.j

Fredagsmys

Kom just in från en ridtur.
Väntar på att jenny och bea ska komma hit, blir väl att se talang och snacka lite skit :)
Får se om linda, marre och sara också dyker upp men inget är bestämt.

vet inte varför men blir aldrig less denna grupp, helt underbara enligt mig!!




/A.j

Home.

Då var man hemma från träningen, känns fortfarande jobbigt i kroppen. Men då var iaf 3e fotbollträningen avklarad på 8 veckor!

Sen så har jag fått hem 2 klänningar som jag beställt från nelly.se och jaa, tror jag ska behålla båda. ena var lite kort men de ska väl gå bra ändå!

sover ju ensam ikväll, aldrig kul! ska väl locka upp hunden men då får jag väl skäll av lars nästa gång han kommer och ska sova.


Texas med min brillor :)

/A.j


Vill ha sommar NU!

Nu har våren börjat komma och snön verkar vilja förvandla sig till slask. Antingen ska det vara snö eller grönt gräs, sånthär mitt väder vill man inte ha..

Längtar så himla mycket tills sommaren, tror det kommer blir så himla kul, bara man får sig nått jobb nån gång :)

For och såg Piteå igår och grattis tilll premiärsegern, inte ofta piteå har så mycket folk samlat på samma plats och tid! Lars ville inte följa, enligt honom är utomhus fotboll på vintern inte speciellt kul att se, men han fick ligga här hemma och när vi kom hem blev det träning för våran del. Ska snart iväg på träning igen, först ska jag väl ut och rida hade jag tänkt..

Ska bli så skönt med lov!!!

lite bilder när jag, syrran och morfar var pch pimpla i vintras nån gång!






/A.j

RSS 2.0