Äntligen!

Äntligen är det helg!!
Ikväll vet jag faktist inte vad jag ska hitta på, kanske blir att vara ett tag med linda, sen lars. Pratade med bea och dom skulle kanske å bowla så kanske far och träffar dom ett tag. har faktist ingen aning.
Nu ska jag iaf snart hoppa in i duschen. Har nyss avrit ute med hästen för första gången på 3 månader :) fast vi skrittade bara men det var ändå kul.
Håller på och packa för morgondagen, fytusan va de ska bli kul :)

Nu ska jag snart skjutsa mamma till deras personalfest och sen får vi se vad kvällen bjuder på :)

Pusshej
/A.j

torsdag

Lars kom hit efter skolan, vi somnade ett tag och sedan blev jag väckt för att lina skulel komma och rida så kom in från stallet för inte så länge sedan, Då var lars redan borta för han ska och hämta en bil han köpt så får hoppas att den både är fina och går bättre än dom andra han köpt :)

sitter nu och käkar glass med chokladsås och myser på. tror jag snárt ska gå å sova för har såvit så jäkla lite nu de senaste nätterna, vet inte varför men har bara inte kunnat sova.
Ska lägga mig å läsa It girl och förhoppningsvis somnar jag :)



Tycker faktist att den är bra och det är väldigt ovanligt att jag gillar en bok. Så tack bea för att jag får låna den av dig :)

pusshej
/A.j


Cp data

sitter här och försöker få igång ett spel som jag inte klarade av igår och som pappa sa att han hade fixat men nu när jag ska starta det så startar de självklart inte.
Får krupp!!!!!!!!

Snart kommer iaf lars så vi ska väl ha en mysg kväll här hemma och sen blir det nog träning med Bea efter alla har hunnit käka middag osv.

Skolan har väl varit som vanligt idag, haft haft ett litet möte om öppet hus dagen på lördag då vi ska "inspirera," som lärarna säger, alla 9:or så att dom vill gå NV! Vet inte rikigt hur bra de ska gå men får väl försöka :)
Sen så var vi och åt på subland under vårat lååånga hål, blev en bakpotatis med kyckling och curry ;) mummmms, sen han jag även köpa mig ett par svarta pumps. Mina gamla är så ruttna :P



Nu ska vi käka hoppas jag!
/A.j

stylebystars

äntligen har min klänning från stylebystars kommit. Den sitter ändå bra, lite stor men tror inte man tänker på det, annars är det bara sy in den i sidan :)

Undra när man ska få ha användning av den då :)


/A.j


träning med bea

Har nyss kommit hem från ett styrketräningspass med bea :) de var tungt och jag lovar att vi båda två kommer ha träningsvärk imorgon!!
Men det var trevligt att både få svettas och snacka med varandra, hoppas hon vill börja träna med mig oftare :)




Men det är tur att vi tränar, sitter och ser 500kg mannen och så ska jag ALDRIG i hela mitt liva bli!!!!

/A.j

kyckling och pommes

Sitter nu här hemma och äter rester från igår, alltså kycklingfilé, däremot har jag friterat nya strips :) fytusan va det är gott alltså !!
Fick även hem min nys klocka från tradera. Har haft en precis likadan men tappade den när jag var i karlstad så fick beställa hem en ny.
Fynda!! Helt NY Svart SNYGGA Dam klocka (w75)
Köpte den för 79 kr och det är den verkligen värd :)

var med lars igår, vi mös, badade och bastade och hade det allmänt trevligt och mysigt :) Känns så skönt varje måndag när han börjar 10 över 8 och jag halv 12, På måndag blir det ännu roligare för då börjar jag halv 1 :)

förhoppningsvis så kommer bea att träna med mig ikväll, jag frågade nyss och det verkade som om hon ändå var lite sugen så vi får väl sehur det blir. vet inte om pappa ska träna å de är så tråkigt å träna själv men det behövs verkligen!

Nu ska jag se lite på tv hade jag tänkt och äta malins smulpaj som inehåller blåbär :) mummmms..



pusshej
/A.j

Lite kort äntligen

Har lagt in bilderna på datan så nu hade jag faktist tänkt ladda upp lite kort från de närmaste månaderna typ :P hahahaa!!

Jag 18 år







Hos bea






Hos bea








De var lite iaf :)
/A.j

God Morgon

Har nyss vaknat och sitter här och käkar lite frukost. Skulle ha vaknat tidigare men mobilen har laddat ur så ska genast gå och sätta den på laddning så att jag blir kontaktbar :)

Igår kom iaf linda och bea hit och vi såg idol och pratade på. Så snäll som bea är så har hon fixat alla låtar på min data och satt dom i ordning och fixat alla namnen. det tog från halv 8 till 12 typ :P men vi tog ju paus för idol och sånt men ändå, tycker hon borde haft kramp i sina fingrar :)

idag vet jag inye vad som händer. Följer kanske bea till skeå men är intye så värst sugen, skulle hellst bara vilja ligga här hemma med mamma och mysa :)

Nu ska vi ut med hästarna, dom har fått vara inne alldeles för länge !!

/A.j

Fredagskväll!

Har nyss städat mitt rum, bra gjort Amanda! :)
Ska snart bege mig ut i stallet och sedan blir det förmodligen att hoppa in i duschen för att sedan träffa linda. Vet vet, bea kanske också kommer och ser idol med oss men de får vi vänta och se, hon kanske har andra planer för kvällen :)
En skön hemmakväll blir det iaf med idol och förhoppningsvis nå gott om vi har de hemma..

Saknar ponnytiden lite, tänk vad man vågade. Skulle aldrig våga hoppa fälttävlanshinder nu! Tur att man håller sig till dressyren nu för tiden :)

Jag och Appis


Nu ska jag knoga mig bort från datan och göra nå vettigt :)
pusshej
/A.j


teknik är knepiga saker.

sitter nu här hemma och försöker lära mig min tekniska lilla sak som mamma köpt till mig på tradera.
FABRIKSNY RÖD 4GB MP3/MP4 FM/TFT/VIDEO, MED IPOD PORT!
Den ser ut ganska precis såhär så ska försöka mig på att lägga in lite låtar på den nu hade jag tänkt. Måste ta och lägga in låtarna från datan uppe tilldenhär nu när jag installerat saken på denhär datan. Men det ska jag väl klara av :)

Dessutom så var lars här igår, vi somnade i soffan kring 5 och själv så sov jag till kl 6 för då skulle jag på fotbollsmöte i alvik. När jag sedan kom hem kring 8 så sov han fortfarande. Fick reta och kittla han lite för att han skulle vakna och ovanligt nog så blev han inte sur :) imorse fick jag skjutsa honom till GMI innan jag begav mig till nolia där spec. idrotten skulle hålla till.

Nu ska jag bege mig ut och ge hästen lite hö och sen så får jag väl se vad jag och mammsen kommer på :)

pusshej
/A.j

En vanlig Tisdag!

Idag så har vi hafte en kort dag på skolan så kl 12 for jag, jenny och ullis och åt på subland och javisst, de blev en bakad potatis med kyckling och extra curry :)
Sedan har jag även solat + postat en massa saker som jag sålt på tradera, ska at och lägga in lite skor också som inte används längre.

Mamma håller på med maten och jag sitter här och gossar med syrrans katt Sigge som är hur söt som helst för en gångs skull :)




Sen så hittade jag även lite kort från när jag fyllde 18 och vi sjöng singstar:)









Nä, nu ska jag fortsätta med traderasöljandet och sedan måste jag göra engelskan :S

pusshej
/A.j


helgen

i fredags så var vi hos bea och myste på till lite idol. Det var jag, bea, linda, sara och sarah. Sedan kom även min pojkvän som hade varit å tränat med farsgubben. Vi for sedan och hämtade syrran och sedan även mamma och pappa som var ute på festligheter.
Lördagen var jag bortlovad som chafför till lars och hans kompisar. Bea fick också köra en bil och som vanligt så blir det alltid tjorv när dom är nån stanns. Alla ville hem olika tider men det är väl inget spec med det, de jobbiga vara bara tt dom var i älvsbyn och det är ju inte i närmaste laget. i väntan på att killarna skulle hem så var vi hos Ev där det var en massa folk, där bjöds de både på chips och klasskaka :)
det slutade iaf med att jag och bea for och åt på max och väntade på lars innan vi for in till ävlsbyn igen för att hämta min bil och sedan bar det hem till lars för att sova.

Nu håller pappa på att göra lite plättar, magen håller på att kurra ihjäl.



Pusshej
/A.j

Grattis Syrran

Måste bara gratta min söta lillasyster Malin som fyller 15 år idag :)

GRATTIS !






pusshej
/A.j

Laleh - Snö

låten är lite konstig måste jag väl säga, men den ger verkligen gåshud i vissa stunder, jättefin tycker jag :)

Vi åt på subland idag igen, men denhär gången blev de faktist nå nytt, en vegetarisk med curry, har insett att jag ändå alltid petar bort kycklingen så det är lika bra att skippa den :)

Lars kom idag, han satt här hemma när jag kom hem från skolan, så det var en trevlig överraskning. Just nu är han och tränar med pappa, borde egentligen också köra med har sån träningsver sen igår + att sver-erik körde skiten ur mig med 4 st 600m lopp och det klarar min kropp verkligen inte av för tillfället! måste träna mer... haha :)

ska nog ta och fixa lite till i rummet, fixa sängen och renbädda den och allt så att lars vill sova med mig :)
Trevlig med lite snö också, hoppas bara inte att den tinar för då blir det så slaskigt.



ha en trevlig kväll allesammans !

pusshej
/A.j


städning på hög nivå!

ungefär såhär ser väl mitt rum ut för tillfället :)





Men nu ska det ändra på det, har skrivit etologiprov idag och det gick väl sådär, får inget toppenbetyg men men.. Rummet ser iaf förjävligt ut rätt sagt så nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång!!
Blir nog även lite träning sen också på gymmet :)



Jag lär nog se ut nå sånthär när jag städar!




Tänk om man kunde seut såhär ist :)


pusshej
/A.j

ideologier

Blev en sen skoladag idag, skulle ha slutat 12 med hade 5 timmars ideologiprov och kan inte precis säga att det var lätt. Skulle gärna ha suttit nån timma till men vi fick ju iaf fram våra tankar men de visade sig visst att vi har svarat helt annars än resten av klassen. Antingen är vi de enda som har rätt men tycker mer att de tyder på att vi var dom enda som gjorde fel haha :)
Blev iaf mat på subland för mig sossan jenny och ullan, för en gångs skulle blev det inte bakad potatis utan nu bnlev det ett meal med kyckling och vurry, men det var ju gott ändå :)
 
ska med hästen till boden igen och fylla ut hoven med silicon, hoppas det blir bra denhär gången :)
NU ska jag nog ta och plugga biologiprov, ska ju ha det imorgon :S

pusshej
/A.j


hunger.

Sitter här och skriver, håller på att hungra ihjäl, tror jag ska gå och käka lite smörgåstårta för att mätta hungern.
Skolan var väl helt okej, händer inte så mycket speciellt nu på dagarna. Fick hjälpa lars att dra igång bilen igen imorse, fast de fungerade inte så han fick starta den med startkablar, jobbigt att ha en bil som inte vill starta, själv så startade min direkt :) Min lilla kinabil som han kallar den, fast jag tycker verkligen om den massor.!!



nu ska de ner å käkas :)
pusshej
/A.j

såhär pimplar man i arvidsjaur.

hade jätteroligt igår, hela alviks ik är så himla roliga och speciellt vårat lag, alla är supersköna och vi har verkligen jätteroligt tsm :)

började först i alvik med mat skratt och dans, sedan blev det utgång på olivers för att sedan sova hos mrofar :) han och jag gjorde även paj som vi bjöd familjen på idag.

här kommer lite bilder!

Landslagstjejerna i laget, hände en liten insident :)
Från vänster: Olivia, Sara, Maria och Lena


Jag lär ut dansen som jag fick lära mig i karlstad av en arvidsjaurs bo och den handlade just om hur man pimplar i arvidsjaur, just i detta ögonblick tittar jag ner i pimpelhålet :)



dansade även med gunnar några danser igår, tror vi fick hyfsat många blickar men vad gör de, han tyckte iaf att jag borde fara på dans :)

vi hade en superkväll, nu ska jag träffa sofie som kommer hit och sen kommer förhoppningsvis lars :)

/A.j

Mellisa Horn

Precis som ovan så sitter jag här i sängen och lyssnar på melissa Horn, hennes låtar är underbara och samma med hennes röst.


Ska snabbt fixa stakllet och sedan blir det att hoppa in i duchen för att sedan se idol hos linda med bea. Kanske blir att fara förbi lars sen ikväll, om jag nu får veta vart han ska hålla hus :)

Imorgon blir det avslutning, tror de kommer bli jättekul !

pusshej
/A.j

Just ja!

Glömde ju skriva att jag faktist varit och solat idag, endast 9 min (hade inte mer pengar) men de var ju alltid någonting. Vet väl inte rikigt om de blev så stor skillnad precis men kanske orkar knoga mig och sola nån mer dag :)



godnatt
/A.j

Rubrik`!

tycker rubrikerna på alla inlägg är så svåra att hitta på. kanske ska sluta skriva de överhuvudtaget.
Sov hos lars igår och det var lika mysigt som alltid, han är som en krambjörd så skulle vilja krama sönder honom. Fast han tycker bara jag är jobbig när jag ska vara så närgången hela tiden :p
Linda var iaf nyss här, hjälpa henne med lite matte för hon har prov i matte B imorgon så får önska henne ett stort lycka till! hon verkade då väldigt bra på det vi gick igenom så hon kommer nog fixa det galant :)
Får se sen vad planerna blir till helgen, har faktist inte bestämmt nå för imorgon men på lördag är det iaf avslutning med fotbollen. Hela Alviks IK ska ha en avslutningskväll och det kommer säkert nli trevligt med god mat och en massa folk. Blir kanske utgång senare och om det blir det sover jag nog hos morfar. Sover jag hos honom så blir det förhoppningsvis pajbakning och ätning för det är sååå gott !!


Detta blev iaf dagens lunch, fast på sunes då. Dyrt att gå i min klass, vi äter ute alldeles för många dagar i veckan :) men det är ju så himla gott!!

Nä nu ska jag ner till mammsen :)
pusshej
/A.j

nattinatti

nu har jagpluggat matte E så de bara snurrar siffror och i:n i hela huvudet!! tror nog bara jag blev dummare, allt tjorvade till sig men vi får väl hoppas att man klarar provet ändå.

Nu ska jag då ta och sova, ska upp tidigt imorgon och hjälpa mamma och pappa att lasta hästen, sandor är ju inte bra än så ska med honom till boden på ATG:n och hoppas de hittar felet:)









godnatt
/A.j

you exploded in my heart

kom hem för ett tag sedan, han sola i ca 10 min också, tror nog att jag bränner mig om jag solar mer så de fick räcka, men de blev nog inte så stor skilland ser jag :P
Matteprov imorgon, inte kul inte. Så de blir en pluggkväll för mig tror jag, eller jag vet att de blir de. Klarade försten fysiken, futysan va glaa ja blev, har gruvat mig så jävulskt inför de..

nu ska jag släppa ut fia ett tag och sen ska jag nog göra lite matte innan mamma kommer hem :)


skolbild sen 1:an. Tror de var redovisningen om grekerna :)

pusshej
/A.j

Pokerface

har just tagit ett brake från mattepluggningen, har faktist gjort 10 tal nu så ska fotsätta om ett tag :)
Sitter och lyssnar på lite musik och kollar på lite bilder,. Funderar hur jag ska kunna få in bilderna jag har på kameran in på denhär datan, hoppas mitt datafreak till pappa kan hjälpa mig nån gång, jag måste bara orka förstå.


har faktist fått koll på tradera nu, så om nån behöver lite nya hästgrejer så är de bara kolla in där! vi har massor är hemma som ska bort.
nää nu ska de lyssnas på lite the killers-romeo and juliet!



Ha en fin kväll, pusshej
/A.j

Romeo and juliet

sitter hemma nu i sängen och har tänt lite ljus. vätar på att lars och pappa ska komma hem från träningen. I fredags var vi ju i skellefteå och hade skitskoj!
Började med att jag, bea och sara körde bil till skeå och träffade mia, jenny och rut på stan. Vi åt thai/kina mat och sedan blev det bad och bastu innan vi började göra oss klara för kvällen. Vi fick främmande och tillslut var vi kanske runt 15-20 pers i ett litet hotellrum, väntade bara på att dom skulle komma och säga åt oss men vi fick inte ett klagomål så det var ju bra :)
Sedan blev det dans nere på hotellet där ett liveband spelade. Vi försökte men var nog mest ivägen för de som verkligen kunde dansa. Jag och mia fic lite hjälp av ett par men det vara bara inse att det var nästan omöjligt!!
Planen var ju att vi skulle ut på toxic men runt 12 så stängdes dörrarna och inga fler fick komma in så vi drog till någon annan pub, sedan blev det max och tillslut småprat på hotellet.

Tog inga kort för det är bara att inse att jag orkar aldrig lägga in så här kommer några kort från de andra som tagit :)














nää nu orkar jag inte lägga in nå fler ;)

pusshej
/A.j

RSS 2.0