Pepparkakshjärtan

har fått en ny favorit, små pepparkakshjärtan som mamma börjat köpa. hur små och söta som hellst :)

Ikväll blire att fara till linda vi ska nog och köpa mat från toppen, undra vad jag vill käka ?!  tror jens skulle komma sen och ta med sig sitt ps3 och rockband, det kommer nog bli en rolig kväll :)

nu ska jag skynda mig!!
/A.j

Give in

Blev en kort dag på skolan idag. Hade fysikprov från 8 till halv 11 och sen blev det att luncha med mormor innan pappa kom och hämtade mig. Har nyss varit ute och sprungit en sväng, känner mgi faktist rikigt duktig, och snart bär det ut med hästen. Det är så härligt att vara ute nu när det är så fint väder.

sen kring 6 så ska mamma skjutsa mig till nfj där bea ska hämta upp mig och sen bär det av mot pilla där det är fest, tror det var en tjejfest om dom nu inte har ändrat sig, men det blir nog rikigt kul, sen bär det av på statt för tror alla som ska till henne köpt biljetter dit :)

Nästa helg blir det förmodligen fjällen för min och lars del :)





förra vintern :)
 


<3



/A.j

Old times, F93

Sitter nu och ser Big brother, funderar på att gå å sova snart efetsrom jag ska upp tidigt och ha fuckingfysikprov men får se hur det blir med de, Var inne och kollade åp jessicas kort på den tiden vi tränade f 93, tror det var 2005 om jag inte minns helt galet. Snidde iaf lite bilder som jag hade tänkt lägga upp, de gänget var helt fantastiskt, älskade alla kvällar som vi ordnare för dom med övernattningar, haloweenpartyn och annat bus!
Tror faktist dom uppskattade oss som tränare :P


Dethär är ju faktist jag, tycker inte rikigt att jag ser ut som en tränare, kanske en superbarnslig en men ähh :)


Haha hur söt var inte syrran 2004/2005 ? tror dethär är när vi ordnade en lite tripp till skellefteå med f93!


Även dethär i skeå, på nå utomhusbad. undra vem av flickorna som rumptacklar mig :P


Syrran och jag på haloweenpartyt vi fixade, tror dethär var sista "kvällen" vi ordnade med dom.


Såhär såg några av tjejerna ut!


Vi tränare, jag, jessica och maria!

/A.j



Nytt inlägg...,

Slutade 12 idag, onsdagar är så sköna eftersom vi bara går 2½ timme. Blev att fara och fika på krokodil med mormor och morfar, vi gick även ner på gallerian en snabbis och där hittade jag 2 par skor som hade hade tänkt lägga beslag på :)
Har dessutom varit ute och sprungit idag.. var faktist rikigt skönt, måste bero på den bra musiken som spelades i mina öron och att de var bra väder för en gångs skull!
Bli att fara till Lars ikväll, hoppas vi ska mysa med lite bubbelbad :)

Vill så gärna hitta på nå med 9a snart, måste höra med jempan och styra ihop nå :)


Linda , stefan och jens busar på klassresan

Typiskt berga

Sommarkväll


Gulljens på balen

Phille men vetefan vart :P

Jag Linus och frida

Linda och Agge

Jag och jempan är Craaazy!!


/A.j

Tisdag

Kom precis hem fån stan. Slutade kl 12 så efter det for jag och käka på röda lyktan med mamma.  Blev en bakad potatis med kyckling och den var faktist rikigt god där :)
Sitter och lyssnar på The kooks, ska passa på att fara ut och rida nu när det är så fint väder för en gångs skull!
På stan blev det iaf ett skoköp och ett par löparbyxor som jag ska ha när jag tränar..

Igår kom lars, vi for och tränade och sen blev det myspys, såg House Bunny, eller tror den hetta så ! Inte allt för dålig, den fick oss att skratta iaf :)

Ikväll blir det att fara in till stan och lyssna på nå information om polishögskolan med jenny och ullis. Förhoppningsvis så har mamma köpt semlor till ikväll.. det skulle vara riktigt gott!

 

Nu väntar hästen, hej!
/A.j

Oh Mandy

Har kommit hem från matchen för ett tag sen, har hunnit käka och fixat lite med mig själv. Syrran färgade mitt hår och jag skulle färga mina ögonbryn. Första gången blev det inget så jag tänkte ähh jag har på medlet lite längre och jaa, mörkare blev det allt hahaaa. Ser ungefär ut som en morot med svarta ögonbryn så syrran gav mig ett förslag, att gå utklädd som en emo i 2 veckor tills mina ögonbryn fått lite mindre färg men då föreslog hon också att det skulle bli mer trovärdigt om jag färgade halva håret blått.. får nog ta och tänka på saken, kanske är ända utvägen förutom att blondera dem men då blir de väl gul/orange och frågan är väl om det är så mycket bättre?!

Matchen idag förlorade vi.. halvdålig match från våran sida, sista 15 var väl de enda som var nå att ta till sig men så äre ibland, matcherna igår var ju bättre :)
Gårdagen spenderades här hemma med mammsen med lite betapetspelande och melodifestivalstittande :) Mysigt värre!!

Nu ska jag gå och se Beck med mamma, pappa och lasse , han och pappa kom nyss hem ifrån träningen!

 






/A.j

Dags för match

Blev att fara och hämta upp jenny igår för att sedan se lets dance hos mia med henne carro, ullis och shanna. Sen så for jag till dl där han lars, ev och tom såg film. Vi for på sunes och käkade och sen blev det att fara till Lars och sova.
Doris väckte oss imorse för då hade hon och linnea kommit och hälsat på. Tror vi steg upp kring 9 duktiga som vi var. Sen for jag och lars ut med skotern ett tag och sen var jag tvungen för att skyda mig hem för att rida och nu sitter jag här. Ska precis byta om för nu är det dags för match mot piteå tror jag att det var!
Har jag tur så möter jag jenny ;)

sen får jag se vad kvällen bjuder på :)

/A.j

Äntligen helg

Kom hem för ett tag sen, har hunnit vräka i min några apelsiner och ska väl snart försöka palla mig ut i stallet och fara ut en sväng. For även och hämtade en film på en häst som vi är lite smått intresserade i. Ett sto efter Briar men men.. man ska ju hinna med också!

ikväll blire iaf att fara till lilla bängman tror jag eller om de blir hos mia. Bli iaf att kolla på lets dance och ha lite fredagsmys. var sugen på att göra fruktsallad och prata lite reseplaner till vintern men vi får se hur det blir med de :)





satt och kollade på lite kort igår och kom in på cup kommunal mappen. Vi måste verkligen ta och göra nå tillsammans igen. 2006 = norrbottens längslag bäst i sverige! Kan fortfarande inte fatta att vi vann. Snacka om en upplevelse!
dessvärre känner jag knappt igen mig i mitt blonda hår, lite småläskigt!

/A.j


Torsdag

Ska ut och rida nu, sen blir det att fara till lilla Lindis, kommer knappt ihåg vi träffades på en veckodag, skönt att ha tid med det :)
 

Mina natursömnsaker verkar funka ganska bra ändå, sov middag igår och ändå kunde jag somna när jag tog dom, är säkert psykiskt men spela roll, jag somnar ju iaf. Eller så är det bara för att varje gång jag tagit som har varit när jag sover med lars och då sover jag oftast bra, kanske för att han är så mysig att sova med :) min lilla krambjörn haha!!

Nä nu måste jag skynda mig :)
/A.j

Old times sake

satt just och tänkt på när jag åkte bil med linda sist, hon hade en skiva full med musik (filmmusik) som vi lyssnade på förut, så sitter och försöker hitta igen dom på youtube.
Lägget ut några som jag redan hittat :)
 

ject>

Nu ska jag göra lite projektarbete, matteprovet gick dessvärre inte bra!!
/A.j

Äntligen

Såg denhär bikinin på nelly förra sommaren men 900 kr tycker jag är lite väl dyrt att betala för en bikini, nog för att jag höll på att göra det men ändå.. såg den på tradera och vann den för endast 450 kr :)
Idag kom den och passade perfekt, är såå glaa!




Nu ska jag käka, sen blire att lära sig matten inför imorgon!
pusshej
/A.j

saknad...

saknar ponnytiden...
 






Jag och appis tränar för william på norrskenets fältävlansbana tror jag det var.. Första och sista gången jag hoppade fälttävlan, tänk om man kunde vara lika modig nu som när man var 11-12 :)

/A.j

Utmanad

har blivit utmanad nu ett antal gånger så får väl ta och göra denhär grejen då så att jag får de bortgjort  nån gång ;)


Så här funkar det:

Gå in i din bildmapp och välj mapp nr. 6.

Välj sedan bild nr. 6 och visa bilden på bloggen och skrivt ngt. om den.

Inviter 6 stycken nya och länka till dem och låt dem veta att dem blivit utmanade.


jag har redan gjort det här en gång så därför valde jag den blandade mappen , sen mapp 6 och bild 6 :)
denna gång blev jag utmanad av både Bea och Linn :)



Det blev då denna söta bild på min katt Bettan som jag fick av Lars när kisseunge försvann. Här är hon inte gammal, mellan 8 - 10 veckor, och leker med en leksak som syrran fixat.
Önskar att hon vore såhär liten än men om vi inte har allt för fel så verkar det som om hon kommer få sina egna små kissemissar om ett tag, förhoppningsvis så är sigge pappan :)



jag utmanar
Anna
Sarah
Linnea
Jessica
Carro
Linnea granberg



Alla hjärtans dag!

Nu är jag dushad och klar så ska hoppa in i bilen och köra till Lars :)
Ikväll blir det att äta middag med en massa folk och sen vet jag faktist inte. Har match tidigt imorgon så jättesent blir det förgoppningsvis inte.


börjar inte förens efter 0.50











Ha en trevlig dag allihopa!
/A.j

- 30 grader

Kom hem från skolan för ett tag sen, har hunnit fara och soal en snabbis och nyss bjöd pappa mig på en sandwich Mini som verkligen satt där den skulle :)
var även och käka på subland idag men ville, martin, sossan och jenny, För min del blev det en bakad med kyckling och curry precis som vanligt.

Ikväll blir det match för min del på Arcus. Hoppas det går bra fast jag inte tränat på 2 veckor :S

Satte in några sommarbilder i förra inlägget så här komme liter vinterpics :)











nu ska det käkas nudlar som pappa nyss lagat!
pusshej
/A.j

Sommar eller vinter?!

Samhällsprov idag,.. vet inte rikigt hur det gick, skönt att få det bortgjort iaf!
Ikväll blir det att rida, sen träna och sedan blir det nog att fara till Lars. Har varit lite osocial senast vi träffades för var tvungen plugga men men.. får väl vara snäll och trevlig idag ist. men blir nog att fara lite senare, tror han skulle och skruva i nån skoter först.

Vet inte rikigt vad jag vill, älskar vintern men all snö och härliga vinterdagar men längtar ändå till sommaren, värmen och allt roligt man hittar på!!

Sommar








/A.j

Länge sedan sist

Har haft fullt upp och inte alls varit sugen på att skriva här men nu är det väl äntligen dags..
Har iaf nyss kommit hem från fotbollsträningen och ska sätta mig och plugga Sh.. inte det minsta kul och det är rikigt svårt tycker jag. Trodde dessutom att provet var på fredag men fick reda idag att det var på torsdag så jag känner mig lite småstressad då jag fattar nada..

I lördags blev det fest för min del. For först till jens där han och hanna bjöd mig, mia och jenny på mat. Det var rikigt smarrit :) sen blev det att vara en sväng och hälsa på farmor som låg på sjukhuset. Efter jag varit där och begav jag mig till mia, han knappt kliva ur bilen så fick mamma skjuta första lasset till Filip för att hämta mig och ullis senare. Där vi var ända tills det blev dags för utgång. Faktist var det rikigt roligt ute så nu längtar jag till nästa gång!!

Igår kom Lars, det kom lite som en överraskning eftersom jag sagt att jag var tvungen att vara hemma och göra svenskan och att jag förmodligen inte skulle vara värst social.. Men glaa blev jag alltid, och på torsdag far jag till honom, vare sig han vill eller inte :)

 

/A.j

Freda

Ikväll blir he att fara till Linda och käka, tror det blev kyckling och klyftpotatis om jag inte minns alldeles galet :)
Tror även att sara skulle komma och hälsa på, sen får vi se vart kvällen bär av, vi får det säkert roligt!

haha hittade lite gamla bilder på oss, inte så värst graciösta men vafan :P









de får bli ett nytt också, eller nytt är det ju faktist inte, det är sen i sommras på trästocks!



nu är de lite lätt käk, sen blire att fara ut  me hästen i blåsten!!
/A.j

Bilder

gud har så  mycket i huvve så är ingen ide jag försöker nå mer, kommer ändå ALDRIG lära mig!!

Har snott lite bilder från carro och bea tror ja de var. Det är från helgen när vi var i skellefteå!












haha detta fanns redan uppsatt på kylskåpsdörren när vi kom, undra vem de var som varit så påhittig ;)




/A.j

...




...

I can´t explain why we live this way, We do it every day

Finns inte så mycket att skriva, har legat sjuk och är hemma idag igen. Känner mig däremot mycke bättre och skola blir det imorgon för min del. Dessutom har vi engelskaprov  imorgon så nu måste jag ta tag i pluggandet!



/A.j

skitskola

är så himla less så de är sjukt!!!

Här är iaf en bild sen helgen :)

Anna, Jag och Samantha
 

Nu är det dags för engelskan!!!!

/A.j

Stockholmsresan

Syrran skickade just lite bilder sen vi var i sthlm..
Så ska väl passa på att lägga upp dom :)













Nu skriker morsan "STÄDA" så vi får väl ta och göra de!!
/A.j

Shutter

har nyss käkat och ska snart gå å vila..
idag så fick jag även min glasses från tradera :
Retro Shutter Shades Kanye West 80-tal Glasögon Hiphop

Igår så kom lars hit. Det blev lite lätt träning och filmmys för våran det fast kanske inte borde ha tränat för har mer ont i halsen nu, men men.. så är det!

Helgen blev rikigt kyckad. Fredagen for vi till skellefteå där det blev att bo i jens och deras lägenhet. Som tack för att vi fick bo där så storstädade vi och snabbt gick det inte precis.. tror vi höll på i kanske 4 timmar om jag inte minns alldeles galet?!
Lördagen var jag inte heller frisk, skulle geentligen ha spelat match men iaf så blev det att fara och fira lars mromor som fyllde 65 år och efter det så blev det att fara till jenny. Blev även så att natten spenderades hos henne och de lilla jag sov spenderades faktist i hennes fotölj ihopkuren som en köttbulle!




/A.j

RSS 2.0